Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ayliss serum çok pahalıymış ben yaptirarmam kiz
Arkadaşlar 2. Transferimde ben de yaptırdım serumu malesef negatif olmuştu ama 1000 lira almıştı hastane sonra bu yaz eczanede gördüm serumu fiyatını 200lira civarı demişlerdi eğer doktor reçeteye yazarsa hastanede damar yolu açtırıp evde takılabilirmiş bunu yapanları duydum

Şu soya içerikli olan şey mi acaba alerji olanlar olmuştu onda

Amin canım inşallah evet canim iki tane 5.gun embriyosu guzel geçti şükür bi sıkıntı yaşamadık evdeyim dinleniyorum şimdi bakalım beklicez gorecez senin nasıl gidiyor canım?
Çok şükür canım öyle aman aman bir ağrı yok hafif karın ağrısı sol bacak birde, deli gibi yemek yemek istiyorum sadece

14 yumurta erkek sorunu bizim 4 kalmıştı işte 4.güne z.kamilde yaptım 35 yaş altı 2 tane koymadılar maalesef isterdim açıkçası
Çok sağol
Yine iyi 4embriyon var canım..
İnşallah yavrun sımsıkı tutunsun Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Hanımlar çalışıyor musunuz? Transferden kaç gün sonra ise döndünüz? Ben öğretmenim ve ise toplu taşıma kullanarak gidiyorum. Bu yüzden biraz korkuyorum transferden sonrası icin
Bende öğretmenim yumurta toplamada 20 gün rapor verdi 31 ekimde iş başı yapacağım tahlil günüm 27 ekim okula kendi aracımla gittiğim halde evde yatacağım riske atamam son denemem bu 4. Denememde ancak transferi görebildim kimse kusura bakmasın

Bana doktorum zaten böyle yaparsın dedi dur olmadı hemen alayım kenara koyayim

Güncel fiyatları bilmiyorum canım doğal yolla oluyorsa kadın doğum kontrolünde hamile kalsın ,tüp bebek çok zor bi süreç hem maddi hem manevi Allah yardımcımız olsun
Amin canm herkesin insallah,dogal yolla olmustu gelisimi geriydi 10 gün kadar 8. Haftada kalbi durdu,muhtemelen anomali vardir yoksa kalbi durmaz kolay kolay,ablamda diyorki eger kalbi durmasaydi ikilide falan ciksaydi nasl aldiracaktim ,cok zor bir karardi diyor,o yizden tüp yaptircak iste,cunku yasi 38 kücuk degil
Insallah herkese saglkkla guzellikle versin rabbim,gercekten hepsi bir sinav oluyor

Çok mantıklıymış valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…