- 29 Aralık 2021
- 160
- 196
- 53
- 34
Arkadaşlar 2. Transferimde ben de yaptırdım serumu malesef negatif olmuştu ama 1000 lira almıştı hastane sonra bu yaz eczanede gördüm serumu fiyatını 200lira civarı demişlerdi eğer doktor reçeteye yazarsa hastanede damar yolu açtırıp evde takılabilirmiş bunu yapanları duydumAyliss serum çok pahalıymış ben yaptirarmam kiz
Şu soya içerikli olan şey mi acaba alerji olanlar olmuştu ondaArkadaşlar 2. Transferimde ben de yaptırdım serumu malesef negatif olmuştu ama 1000 lira almıştı hastane sonra bu yaz eczanede gördüm serumu fiyatını 200lira civarı demişlerdi eğer doktor reçeteye yazarsa hastanede damar yolu açtırıp evde takılabilirmiş bunu yapanları duydum
Benimde transferin 3. Gününden itibaren sol kaşık bacak ağrıyor. İnşallahsol bacağım ağrımaya başladı bugün enteresan bir şekilde. inşallah bebeklerim benimledir de onlardan ağrıyordur. var ı böyle bir belirtisi olan kızlar aranızda
Canım hadi hayırlısı olsun inşallahcanım merhaba beni de listeye eklermisin
29 yaşındayım
2. denemem
bursa bahçeçi tüp bebek betül hanım doktorum
4ab kalitede embriyo tek transfer
tek embriyom ve tek şansım var
dualarınızda beni de unutmayın
Ya yerim ben.onuEvet canımşuan elimde karnımda ki fındığımdan başka bir şey yok
Tebrik ederim cnm çok güzel gözüküyor maşallah testin7 ekim transfer 4.Gün embriyosu 1 adet
Erken gebelik testlerinden yaptım 24 tl lik olandan oldu galiba ya
Çok şükür canım öyle aman aman bir ağrı yok hafif karın ağrısı sol bacak birde, deli gibi yemek yemek istiyorum sadeceAmin canım inşallahevet canim iki tane 5.gun embriyosu guzel geçti şükür bi sıkıntı yaşamadık evdeyim dinleniyorum şimdi bakalım beklicez gorecez senin nasıl gidiyor canım?
İçeriğini bilmiyorum omegaven beyaz bir serumduŞu soya içerikli olan şey mi acaba alerji olanlar olmuştu onda
Yine iyi 4embriyon var canım..14 yumurta erkek sorunu bizim 4 kalmıştı işte 4.güne z.kamilde yaptım 35 yaş altı 2 tane koymadılar maalesef isterdim açıkçası
Çok sağol
Bende öğretmenim yumurta toplamada 20 gün rapor verdi 31 ekimde iş başı yapacağım tahlil günüm 27 ekim okula kendi aracımla gittiğim halde evde yatacağım riske atamam son denemem bu 4. Denememde ancak transferi görebildim kimse kusura bakmasınHanımlar çalışıyor musunuz? Transferden kaç gün sonra ise döndünüz? Ben öğretmenim ve ise toplu taşıma kullanarak gidiyorum. Bu yüzden biraz korkuyorum transferden sonrası icin
Gecmis olsun canim tez vakitte doldursun Rabbim kucağını inşallahBenim olmadı, negatif..hayırlısı böyleymiş..sırada 3.deneme
Kız bnde 9.gun akşam verdim benimde 69.66ydi hahaha güzel tabiki 3kat artmış ins güzel ilerler tebrik ederimKIZLARRRRRR 10.GÜN DEĞERİM 69.66 OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞNEOLUR BİRŞEY SÖLEYİN İYİ ARTMIŞMIŞ 8.GÜN 20.88’di
Hayırlısı olsun canım insallah yerlesme ağrılarıdirÇok şükür canım öyle aman aman bir ağrı yok hafif karın ağrısı sol bacak birde, deli gibi yemek yemek istiyorum sadece
Önce bir tutunsun inşallah shshshsYa yerim ben.onu
Maşallah sağlıkla gelsin inşallah
İntralipid serum verdiler canım. Onları hiç bilmiyorumayliss benim serumlar tractocile 2 tane 7.5 mg/ml 0.9 luk 1 tane de 7.5mg/ml 5 ml lik 1600 yapıyor toplam güncel fiyatı sana hangisinden yaptılar
Maysam eminim orda daha uygundur sor muhakkak.Ayliss serum çok pahalıymış ben yaptirarmam kiz
Insallah saglikla guzellkle olsun,yasin genc daha hic korkma hemen olur Allahin izniyle,verdigin bilgiler icin tesekkurler canmanladım kuzu benımde dıs gebelık oldu ,gece yılda kımyasal..
tüpe baslıyoruz bende 31 yasındayım
Bana doktorum zaten böyle yaparsın dedi dur olmadı hemen alayım kenara koyayimArkadaşlar 2. Transferimde ben de yaptırdım serumu malesef negatif olmuştu ama 1000 lira almıştı hastane sonra bu yaz eczanede gördüm serumu fiyatını 200lira civarı demişlerdi eğer doktor reçeteye yazarsa hastanede damar yolu açtırıp evde takılabilirmiş bunu yapanları duydum
Amin canm herkesin insallah,dogal yolla olmustu gelisimi geriydi 10 gün kadar 8. Haftada kalbi durdu,muhtemelen anomali vardir yoksa kalbi durmaz kolay kolay,ablamda diyorki eger kalbi durmasaydi ikilide falan ciksaydi nasl aldiracaktim ,cok zor bir karardi diyor,o yizden tüp yaptircak iste,cunku yasi 38 kücuk degilGüncel fiyatları bilmiyorum canım doğal yolla oluyorsa kadın doğum kontrolünde hamile kalsın ,tüp bebek çok zor bi süreç hem maddi hem manevi Allah yardımcımız olsun
Çok mantıklıymış vallaArkadaşlar 2. Transferimde ben de yaptırdım serumu malesef negatif olmuştu ama 1000 lira almıştı hastane sonra bu yaz eczanede gördüm serumu fiyatını 200lira civarı demişlerdi eğer doktor reçeteye yazarsa hastanede damar yolu açtırıp evde takılabilirmiş bunu yapanları duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?