Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bir sürü güzel haber var bugün hafta güzel başladı umarım hep guzel haberlerle devam eder hepinize hayırlı olsun kızlar,okudukça transfer gününü bekleyen biri olarak heyecanlaniyor ve umutlaniyorum bazen diyorum ki keske bir sihirli değnek olsa ve bu yola bas koymuş tüm canım kadınlara dokunabilsem tüm pozitif haberi alan arkadaşlara hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim yumurta toplamam yaz tatilinde olmuştu transfer bu aya kaldı o yüzden bende rapor kullanacağım dediğin gibi riske atılacak bir mevzu değil

Evet canım dinlenmiş oluyorsun aslında hangisi iyi bilemedim
Çok sağol canım yardımcı olduğun için inşallah herkes sağlıkla kavuşsun bebişine
Evet dediğiniz gibi bende çok beklemeyeceğim normal gebeliklerde bile ertesi ay sağlıklı hamilelik geçiren birçok bayan olmuş demekki bunun bir hikmeti var sonuçta. Dediğim gibi ertesi adetde rahimde hazır hale gelip güzel kalınlaşırsa transfer olacağım inşallah

Benim yumurta toplamam yaz tatilinde olmuştu transfer bu aya kaldı o yüzden bende rapor kullanacağım dediğin gibi riske atılacak bir mevzu değil
Hiç riske atma gitme işe kullan raporunu..ama evde de 2 günden sonra hareket etmeyi ihmal etme. Nekadar hareket edersen dolaşım hızlanır ve rahime daha çok kan gider dolayısıyla rahim çok daha iyi beslenir. Zaten kan sulandırıcının amacı da bu

Amiinn inşallah..bu dondurulmuştu zaten..şimdi tekrar toplanması lazım, hayırlısı
Anladim.canim hayırlısı olsun hakkinda pes etmek yok olana kadar mucadelemize devam edecegiz canim Rabbim guc kuvvet versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…