- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
- 33
Kacncikti canimKani bugün verdim ama kalp atisini duyana kadar ben de korkumdan herhalde tam sevinc yasayamam
10.gündeyim ta 4. günde positivlenmistimKacncikti canim
Benim bugün 10uncu günüm bugün verdim. Ilk positivi dördüncü gün görmüstümCanım senin kaçıncı günün ilk kan testimi verdin?
Çok iyi olmuşBana doktorum 10 gün rapor verdi çalışmıyorum
İnşallah zorlanmazsin canım kolayliklar diliyorum şimdidenben çalışıyorum canım muhasebeciyim şimdilik evden devam ediyorum ancak çarşamba ya da perşembe dönmek zorundayım
Çok yorucu oluyordur etkilemez inşallah bebisiBen de muhendisim canim ôzelde, iki gün yatabildim, sonra sahalara geri dondum:) Gunde on bin adım:)
Benim yumurta toplamam yaz tatilinde olmuştu transfer bu aya kaldı o yüzden bende rapor kullanacağım dediğin gibi riske atılacak bir mevzu değilBende öğretmenim yumurta toplamada 20 gün rapor verdi 31 ekimde iş başı yapacağım tahlil günüm 27 ekim okula kendi aracımla gittiğim halde evde yatacağım riske atamam son denemem bu 4. Denememde ancak transferi görebildim kimse kusura bakmasın
Çok sağol canım yardımcı olduğun için inşallah herkes sağlıkla kavuşsun bebişineEvet canımdinlenmiş oluyorsun aslında hangisi iyi bilemedim
Evet dediğiniz gibi bende çok beklemeyeceğim normal gebeliklerde bile ertesi ay sağlıklı hamilelik geçiren birçok bayan olmuş demekki bunun bir hikmeti var sonuçta. Dediğim gibi ertesi adetde rahimde hazır hale gelip güzel kalınlaşırsa transfer olacağım inşallahDoktorunuz daha iyi bilir elbette ama ben olsam çok beklemezdim, rahim bi travma sonrasında kendini toparladıktan sonra daha çok kabul ediyor embriyoyu canlanıp kanlanıyor. Rahme çizik atıyorlar ya, bu nedenle o çizik de. Bana daha önce gittiğim doktor söylemişti.
İnşallah en güzeli olur, emeklerinizin karşılığını alırsınız
Amiinn inşallah..bu dondurulmuştu zaten..şimdi tekrar toplanması lazım, hayırlısıGecmis olsun canim tez vakitte doldursun Rabbim kucağını inşallahdondurulmuş varmiydi?
Hiç riske atma gitme işe kullan raporunu..ama evde de 2 günden sonra hareket etmeyi ihmal etme. Nekadar hareket edersen dolaşım hızlanır ve rahime daha çok kan gider dolayısıyla rahim çok daha iyi beslenir. Zaten kan sulandırıcının amacı da buBenim yumurta toplamam yaz tatilinde olmuştu transfer bu aya kaldı o yüzden bende rapor kullanacağım dediğin gibi riske atılacak bir mevzu değil
Anladim.canim hayırlısı olsun hakkinda pes etmek yok olana kadar mucadelemize devam edecegiz canim Rabbim guc kuvvet versin inşallahAmiinn inşallah..bu dondurulmuştu zaten..şimdi tekrar toplanması lazım, hayırlısı
Beni de yazarmısınız 27 yaşında ilk denemem 5.gün embriyosu 12 Ekim transfer günü
Aynı gün transfer olmusuz kan testin ne zamanBeni de yazarmısınız 27 yaşında ilk denemem 5.gün embriyosu 12 Ekim transfer günü
Maşallah çizgi var canımmm hadi inşallahh bebişin seninledirKızlar test yaptım, alttaki ovulasyon üstteki erken gebelik. 11 ekim transfer bugün 6. Gün Eki Görüntüle 3146925
E gözün aydınKızlar test yaptım, alttaki ovulasyon üstteki erken gebelik. 11 ekim transfer bugün 6. Gün Eki Görüntüle 3146925
Gayet güzel çıkmış canım sağlıklı bi sekilde ilerler inşallah darısı bizim başımızaKızlar test yaptım, alttaki ovulasyon üstteki erken gebelik. 11 ekim transfer bugün 6. Gün Eki Görüntüle 3146925
Ay sevindim hayırlı olsunKızlar test yaptım, alttaki ovulasyon üstteki erken gebelik. 11 ekim transfer bugün 6. Gün Eki Görüntüle 3146925
Aynı günAynı gün transfer olmusuz kan testin ne zaman
Maşallah cnm nasıl koyulmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimKızlar test yaptım, alttaki ovulasyon üstteki erken gebelik. 11 ekim transfer bugün 6. Gün Eki Görüntüle 3146925
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?