Evet öyle oluyor kan testime bir gün var zaten sen bugün mü vericeksin
Yok kızlar benim doktorum 12. Günde istiyor kan testini ama pazar gününe denk geldiği için pazartesi yani 13. Gün verdi . Test 24 ünde normalde ama ben 22 sinde de vericem ki 24 ünde yapınca katlamış mı diye değere bakabilmek için .Kan verdiniz mi siz acaba
Hayırlı olsun yarın kan ver istersenKızlar 5 , 6 ve 7. Günüm . Koyulma var dimi ?
Çok sağol canımHayırlı olsun yarın kan ver istersen
Sımsıkı tutunur inşallah annesineÇok sağol canımKan testim 24 ünde kuzum o yüzden 22 sinde yaptırayım diyorum hem 2 günde 2 ye katlamış mı diye bakarım hem de sitenin asansörleri yeni yapılıyor bu kadar merdiveni çıkmayayım daha tutunma aşamasındayken , cumartesi en azından 11. Günü olacak baya tutunmuş olur diye tahmin
Bence yokYa kızlar sürekli bekliyoruz transferi pozitifi keseyi kalp atışını inşallah her şey gönlümüzce olsun bekleyelim ama sizce kaç hafta sonra oh diyebileceğiz bir nebze de olsa? Yani tüp bebekte riskin geçtiği bir dönem var mı?
İnşallah kuzum çok sağolSımsıkı tutunur inşallah annesinesen bilirsin canım dediğin gibi riske atma kendini çok şükür teste çıkmış hem dediğin zaman baktırmak daha iyi değerlerin daha yüksek olur
4 yaşına kadar uğraşmaya devamYa kızlar sürekli bekliyoruz transferi pozitifi keseyi kalp atışını inşallah her şey gönlümüzce olsun bekleyelim ama sizce kaç hafta sonra oh diyebileceğiz bir nebze de olsa? Yani tüp bebekte riskin geçtiği bir dönem var mı?
Canım kan ver ama bu seferde daha cok stresın artacak, düşük mü değil mi yukselır mı neden dusun yuksek gıbı , bence 8 veya 9. gun ver kanını, tabi karar seninKızlar bugün benim 6 günüm kan versem mi acaba ? Çıkar mı
Selam bende merak edenlerdenim doktor 25 Eylül öncesi yapma diyor 11 ekim transferiydi en uzun süre veren benim doktorummu acabaÇok sağol canımKan testim 24 ünde kuzum o yüzden 22 sinde yaptırayım diyorum hem 2 günde 2 ye katlamış mı diye bakarım hem de sitenin asansörleri yeni yapılıyor bu kadar merdiveni çıkmayayım daha tutunma aşamasındayken , cumartesi en azından 11. Günü olacak baya tutunmuş olur diye tahmin ediyorum
Yok artık :)))) Annelik zaten ömür boyuda bari gönlümüz rahat olsun bi yerde :)4 yaşına kadar uğraşmaya devam
Bende en uzun benim doktor verdi sanıyordumSelam bende merak edenlerdenim doktor 25 Eylül öncesi yapma diyor 11 ekim transferiydi en uzun süre veren benim doktorummu acaba
Benim de test günüm sizinle aynı 24unde. Fakat beklemek çok zor. Benim 3. transferim bu daha önce erkenden test yaparak hep kimyasal gebelikleri tespit etmiş oldum iyi mi oldu kötü mu bilmiyorum tabii.Çok sağol kuzumnormalde 24 ünde kan testim ama 22 sinde ve 24 ünde vericem canım katlamış mı diye bakıcam bi de 24 üne kadar dayanamıycam hadi az kalmış regline sevindim cnm hayırlısı ile inş
Ben bugün test yapsammi acaba transfer gününü saymazsak 6.gunum zaten kan testine 1gun var
Kızlar benimde 6.günüm bugün idrar testi yaptınız mı ya da ne zaman yapacaksınızKızlar bugün benim 6 günüm kan versem mi acaba ? Çıkar mı
Merhaba umarım rabbim kucağınızı doldurur,kimyasal gebelikleriniz nasıl oldu anlatırmısınız rica etsem değerleniz mesala neydiBenim de test günüm sizinle aynı 24unde. Fakat beklemek çok zor. Benim 3. transferim bu daha önce erkenden test yaparak hep kimyasal gebelikleri tespit etmiş oldum iyi mi oldu kötü mu bilmiyorum tabii.
Ama bu defa korkuyorumİnşallah pozitif sonuçlar alalım hepimiz.
Bende merak ettim düm görmedin bende canımleSourire canım naptın ya sesin cikmiyo test yaptinmi yoksa
Ben 6.gün yapmıştım ama tek çizgiydi yıkılmıştımKızlar benimde 6.günüm bugün idrar testi yaptınız mı ya da ne zaman yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?