Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Evet öyle oluyor kan testime bir gün var zaten sen bugün mü vericeksin
Kan verdiniz mi siz acaba
Yok kızlar benim doktorum 12. Günde istiyor kan testini ama pazar gününe denk geldiği için pazartesi yani 13. Gün verdi . Test 24 ünde normalde ama ben 22 sinde de vericem ki 24 ünde yapınca katlamış mı diye değere bakabilmek için .

Hayırlı olsun yarın kan ver istersen
Çok sağol canım Kan testim 24 ünde kuzum o yüzden 22 sinde yaptırayım diyorum hem 2 günde 2 ye katlamış mı diye bakarım hem de sitenin asansörleri yeni yapılıyor bu kadar merdiveni çıkmayayım daha tutunma aşamasındayken , cumartesi en azından 11. Günü olacak baya tutunmuş olur diye tahmin ediyorum

Sımsıkı tutunur inşallah annesine sen bilirsin canım dediğin gibi riske atma kendini çok şükür teste çıkmış hem dediğin zaman baktırmak daha iyi değerlerin daha yüksek olur

Ya kızlar sürekli bekliyoruz transferi pozitifi keseyi kalp atışını inşallah her şey gönlümüzce olsun bekleyelim ama sizce kaç hafta sonra oh diyebileceğiz bir nebze de olsa? Yani tüp bebekte riskin geçtiği bir dönem var mı?

Bence yok kalp atışı sonra sira ile tarama testleri doğup saglikla kucaga alana kadar oh yok. E cennet annelerin ayağının altında degil boşuna

Sımsıkı tutunur inşallah annesine sen bilirsin canım dediğin gibi riske atma kendini çok şükür teste çıkmış hem dediğin zaman baktırmak daha iyi değerlerin daha yüksek olur
İnşallah kuzum çok sağol Zaten idrar testini de her gün yapayım diyorum koyulduğu idrarda da belli oluyor

4 yaşına kadar uğraşmaya devam

Selam bende merak edenlerdenim doktor 25 Eylül öncesi yapma diyor 11 ekim transferiydi en uzun süre veren benim doktorummu acaba

Selam bende merak edenlerdenim doktor 25 Eylül öncesi yapma diyor 11 ekim transferiydi en uzun süre veren benim doktorummu acaba
Bende en uzun benim doktor verdi sanıyordum bence doktorun verdiği tarihin 2 gün öncesinde yaptır hem doktorun istediği tarihte yaptırınca katlamış mı değerin diye bakmış olursun cnm yani ben öyle yapıcam bu arada 3. Gün mü 5. Gün embriyosu mu kuzum ?

Çok sağol kuzum normalde 24 ünde kan testim ama 22 sinde ve 24 ünde vericem canım katlamış mı diye bakıcam bi de 24 üne kadar dayanamıycam hadi az kalmış regline sevindim cnm hayırlısı ile inş
Benim de test günüm sizinle aynı 24unde. Fakat beklemek çok zor. Benim 3. transferim bu daha önce erkenden test yaparak hep kimyasal gebelikleri tespit etmiş oldum iyi mi oldu kötü mu bilmiyorum tabii.
Ama bu defa korkuyorum İnşallah pozitif sonuçlar alalım hepimiz.

Merhaba umarım rabbim kucağınızı doldurur,kimyasal gebelikleriniz nasıl oldu anlatırmısınız rica etsem değerleniz mesala neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…