Hadi inşallah canım güzel haberlerle gel10 ekim tanesfer 5. Gün embriyosu kan verdim sonuç bekliyoruz dualarınızı istiyorum kizlar
İki gündür girmiyo canım acaba dedim negatif mi ondanmi girmediBende merak ettim düm görmedin bende canım
Ben ikisinde de dayanamayıp 5.gun erken gebelik idrar testi yaptım ve hep baya belirgin çizgi çıktı sonra 6. günleri kan testine gittim genelde 20 civarı çıktı Hcg ilk transferde daha önce 5 üstünü hiç görmediğim için 20 görünce hamile sanmıştım kendimi ama ikinci de deneyimli olarak anladım 2 gun sonra yine gittiğimde değer düşük çıkmıştı şimdi hatırlamıyorum ama 18 ya da 13 gibi yani katlanarak artması gereken Hcg değeri düşüyor. Asıl kan testine gelin dedikleri gün zaten negatif oluyo o güne kadar beklemediğim için onden tespit etmiş oldum ben. O yüzden şimdi çok korkuyorum 12 Ekimde oldum transfer ve son dondurulmuş embriyom 24 Ekim test günüm ama kendimi çok zor tutuyorum. Umutsuzluğa da alışmak istemiyorum ama içim içimi yiyor bir taraftanMerhaba umarım rabbim kucağınızı doldurur,kimyasal gebelikleriniz nasıl oldu anlatırmısınız rica etsem değerleniz mesala neydi
Canım benim rabbim aynı acıları yaşatmasın tekrardanBen ikisinde de dayanamayıp 5.gun erken gebelik idrar testi yaptım ve hep baya belirgin çizgi çıktı sonra 6. günleri kan testine gittim genelde 20 civarı çıktı Hcg ilk transferde daha önce 5 üstünü hiç görmediğim için 20 görünce hamile sanmıştım kendimi ama ikinci de deneyimli olarak anladım 2 gun sonra yine gittiğimde değer düşük çıkmıştı şimdi hatırlamıyorum ama 18 ya da 13 gibi yani katlanarak artması gereken Hcg değeri düşüyor. Asıl kan testine gelin dedikleri gün zaten negatif oluyo o güne kadar beklemediğim için onden tespit etmiş oldum ben. O yüzden şimdi çok korkuyorum 12 Ekimde oldum transfer ve son dondurulmuş embriyom 24 Ekim test günüm ama kendimi çok zor tutuyorum. Umutsuzluğa da alışmak istemiyorum ama içim içimi yiyor bir taraftan
Şimdi baktım profiline dün kan testim negatif yazmışBende merak ettim düm görmedin bende canım
8. Güne kadar bekleyebilirim sanırım ama o zamanda sonucun değişmeyeceğini bilmek biraz üzüyorBen 6.gün yapmıştım ama tek çizgiydi yıkılmıştım
Yok yapmadım ben daha bugün yapcamKızlar benimde 6.günüm bugün idrar testi yaptınız mı ya da ne zaman yapacaksınız
Benim 6.7 günler hep tek çizgiydi hatda 8gün sabahı bile8. Güne kadar bekleyebilirim sanırım ama o zamanda sonucun değişmeyeceğini bilmek biraz üzüyor
Yaa eğer varsa görmek istiyorsan yarın yap en azındanYok yapmadım ben daha bugün yapcam
Geldim kizlar ya tarifi yok duyguların elim ayağım titriyo resmenHadi inşallah canım güzel haberlerle gelmutlaka sonucunu yaz buray
AyyBenim 6.7 günler hep tek çizgiydi hatda 8gün sabahı bile8gün kan testi verdim ve akşamı tekrar test yaptım ikinci silik çizgiyi gördüm
Maşallah canım katlanarak artsın inşallahGeldim kizlar ya tarifi yok duyguların elim ayağım titriyo resmenEki Görüntüle 3146999
Amin inşallah canım hepimiz içinMaşallah canım katlanarak artsın inşallah
Süperrrr maşallahhhGeldim kizlar ya tarifi yok duyguların elim ayağım titriyo resmenEki Görüntüle 3146999
Amin inşallah canım sizlerden de güzel haberleri bekliyorum inşallah sağlıkla takipteyimSüperrrr maşallahhhHadi gözün aydınn canımm katlanarak artsın değerin
Tebrık ederım canım sağlıkla katlanarak artsın ınsallahGeldim kizlar ya tarifi yok duyguların elim ayağım titriyo resmenEki Görüntüle 3146999
Evet bende kan pıhtılaşması olduğu için iğne de kullanıyorum aynı zamanda dikkat ederim çok teşekkürlerHiç riske atma gitme işe kullan raporunu..ama evde de 2 günden sonra hareket etmeyi ihmal etme. Nekadar hareket edersen dolaşım hızlanır ve rahime daha çok kan gider dolayısıyla rahim çok daha iyi beslenir. Zaten kan sulandırıcının amacı da bu
Allah razı olsun cnm darısı sizlere inşallahTebrık ederım canım sağlıkla katlanarak artsın ınsallah
Dun bi girmisti o kacirdiniz sanirim benim nagatif elendim demistiİki gündür girmiyo canım acaba dedim negatif mi ondanmi girmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?