Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Pozitif sonuçları gördükçe mutlu oluyorum umutlanıyorum. Pozitifi gorenler sağlıkla ilerlesin gebelikleriniz inşallah. Benim gibi Transfer olacaklarinda sımsıkı tutunsun bebisleri bizde pozitif sonuçları görelim. Eee artık gebesiniz gebelerin duaları kabul olur derler bizleri dualarinizda unutmayın olur mu

3.gün embriyosu galiba o yüzden uzun suremiz

Kızlar selam bugun transferimin 12. günüydü kan testi verdim değerim 23 çıktı pozitif ama sevinemedim bile biraz düşük dimi değer 12. Gün için doktor iki gün sonra tekrarlayalım önemli olan iki katı artması dedi ama içim hiç rahat değil

Evet canım 12.güne göre biraz düşük sanırım ama,önemli olan 2katı artması değere takılma derim.2gün sonra umarım değerin artar canım

Dualarım seninle canım rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah

3.gün embriyosu galiba o yüzden uzun suremiz
Aynen cnm benim 5. Gün normalde 12. Gün teste çağırıyorlar ama pazar girdiği için 13. Gün çağırdılar . Senin de 3. Gün olduğu için 14. Gün istemişler tam normal yani olsun kök salsınlar inş içimizde boşver

Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin canım sen ve senin gibi sonuç bekleyen hrkese inşallah inan dualarindasiniz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kıymet değer bilen herkeze anneligi tattirsin rabbim
Amin canim masallah seninde degerin kat kat artsın canım saglicakla kucağına al inşallah

Masallah guzel koyulasmis canim var mi bi belirtin falan benim hic biseyim yok daha erken gercide ne bileyim biraz umutsuzluğa kapıldım sanki
Çok sağol canım benim darısı başına inş Valla kuzum bi regl ağrısı gibi ağrı var ama en başından beri bence o çok fazla tutsun diye progesteron takviyesi işte estrofem vs hormonlardan kaynaklanan birşey bence . Bir de benim rüyalarım çoğalıyor nedense belki de onlar da bu kadar hormon almaktan bilemiyorum başka bir belirti yok henüz He bir de memelerim dolgunlaştı ve hassas . Şimdilik bu kadar cnm .ama mesela benim daha önce çok fazla düşüğüm olduğu için bu hormonları ben üst seviyeden alıyorum belki de ondan bu kadar ağrım var sende olmazsa takılma çünkü internetten de araştırdım asla bebeğin tutunmasının aslında belirtisi olmazmış bu kullanılan hormonlardan ağrı sızı hissediyormuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…