Bilmiyorum ama kan testi me 1gun var zatenYaa eğer varsa görmek istiyorsan yarın yap en azındanvarsa bile çıkmazsa üzülürsün. Bir yandan da heyecanlandım shshshs
Gebelerin duası kabul olur banada dua edermisinizGeldim kizlar ya tarifi yok duyguların elim ayağım titriyo resmenEki Görüntüle 3146999
3.gün embriyosu galiba o yüzden uzun suremizBende en uzun benim doktor verdi sanıyordumbence doktorun verdiği tarihin 2 gün öncesinde yaptır hem doktorun istediği tarihte yaptırınca katlamış mı değerin diye bakmış olursun cnm yani ben öyle yapıcam bu arada 3. Gün mü 5. Gün embriyosu mu kuzum ?
1 gün mü neden canım ?Bilmiyorum ama kan testi me 1gun var zaten
Evet canım 12.güne göre biraz düşük sanırım ama,önemli olan 2katı artması değere takılma derim.2gün sonra umarım değerin artar canımKızlar selam bugun transferimin 12. günüydü kan testi verdim değerim 23 çıktı pozitif ama sevinemedim bile biraz düşük dimi değer 12. Gün için doktor iki gün sonra tekrarlayalım önemli olan iki katı artması dedi ama içim hiç rahat değil
Dualarım seninle canım rabbim kucağına almayı nasip eder inşallahPozitif sonuçları gördükçe mutlu oluyorum umutlanıyorum. Pozitifi gorenler sağlıkla ilerlesin gebelikleriniz inşallah. Benim gibi Transfer olacaklarinda sımsıkı tutunsun bebisleri bizde pozitif sonuçları görelim. Eee artık gebesiniz gebelerin duaları kabul olur derler bizleri dualarinizda unutmayın olur mu
İdrar yaptım ama emin olamadımKızlar benimde 6.günüm bugün idrar testi yaptınız mı ya da ne zaman yapacaksınız
Masallah guzel koyulasmis canimKızlar 5 , 6 ve 7. Günüm . Koyulma var dimi ?
Ya kizlar bravo size yaKızlar ben yine dayanamadım yaptım silik çizgi çıktı. Benim doktorum 8. Günde yapmamı istedi 6. Günüm bugün
Çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah pozitifler çoğalsınUmudumsun- tebrik ederim hayirlisiyla kucaginizada alin insallah
Çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah pozitifler çoğalsın
Aynen cnm benim 5. Gün normalde 12. Gün teste çağırıyorlar ama pazar girdiği için 13. Gün çağırdılar . Senin de 3. Gün olduğu için 14. Gün istemişler tam normal yani olsun kök salsınlar inş içimizde boşver3.gün embriyosu galiba o yüzden uzun suremiz
Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin canım sen ve senin gibi sonuç bekleyen hrkese inşallah inan dualarindasiniz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kıymet değer bilen herkeze anneligi tattirsin rabbimGebelerin duası kabul olur banada dua edermisiniz
Amin canimRabbim pozitifi görmeyi nasip etsin canım sen ve senin gibi sonuç bekleyen hrkese inşallah inan dualarindasiniz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kıymet değer bilen herkeze anneligi tattirsin rabbim
Allah razı olsun cnm rabbim sanada yaşatsın bu tarifsiz duyguyu pozitifleri gör inşallahUmudumsun- tebrik ederim çok mutlu oldum :)
Çok sağol canım benim darısı başına inşMasallah guzel koyulasmis canimvar mi bi belirtin falan benim hic biseyim yok daha erken gercide ne bileyim biraz umutsuzluğa kapıldım sanki
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKızlar ben yine dayanamadım yaptım silik çizgi çıktı. Benim doktorum 8. Günde yapmamı istedi 6. Günüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?