Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Evet canim dogrudur ben ilk transferimde baya belirti yasamistim mesela negatifti birde bugun daha 1.gunum ne bileyim bisey hissetmeyince uzuldum biraz bi yerimiz agrisin istiyoruz işte sanki agriyinca garanti tutuyo saniyoruz hayirlisi bakalim bizlerede dua edin insallah bizde görürüz pozitifleri

Yani bence tespit etmek iyi oluyor cnm çünkü benim 3 kimyasal 1 molar , 1 erken doğum ve bir düşük olarak 6 gebelik kaybım var mesela kimyasalları bilmeseydim belki embriyolarım genetiğe gitmeyecekti . İyi ki gitmiş 1 tanesi sorunlu geldi o tutsa mesela yine önce pozitif sonra hüsrana uğrayacaktım . Her şerde bir hayır oluyor en azından ya da hamile kalabildiğini biliyorsun inş bu sefer sağlıkla kucaklayacağımız hamilelikler yaşarız cnm dualarım hepimizle

Kızlar, öncesinde sigara içen ve bu süreçte bırakmış ama stresten dolayı canı çok içmek isteyen var mı?
Nasıl mücadele ediyorsunuz? Her can sıkıntısında aklıma geliyor, kahve çay bile görmek istemiyorum, bunlar da aklıma sigara ile kodlanmışlar sanki

Tebrik ederim canım hayırlı olsun
Düşük ama Allah’ın izniyle yükselsin inşallah

Ben canım ama bir sıkıntı yaşamadım canım istemiyor ilginç bir şekilde çok canın istiyorsa bir kere çek o pişmanlık insana bütün transferlerde yetiyor vicdan yapıyorsun

Ben canım ama bir sıkıntı yaşamadım canım istemiyor ilginç bir şekilde çok canın istiyorsa bir kere çek o pişmanlık insana bütün transferlerde yetiyor vicdan yapıyorsun
Canının istememesi çok ilginçmiş gerçekten.... kendime güvenim yok tek nefes çekme konusunda :/

Aynen canım o yüzden belirtiye takma bende çok ağrım var diye tutmadı herhalde her an regl olucam diyordum hep bişeyler arıyoruz altında etmez miyim cnm hep dua ediyorum herkes için inş sonuç bekleyen herkes pozitifi görür her pozitifi gören de bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur

Bende aynı durumdayım bir tane kitap var onu okudum gerçekten çok faydası gördüm Allen carr- sigara bırakmanın kolay yolu

Canının istememesi çok ilginçmiş gerçekten.... kendime güvenim yok tek nefes çekme konusunda :/
Ama öncekinde bir kere içtim çok pişman oldum o yüzden psikolojik engelliyorum aklıma bile gelmiyor. O zaman hiç içme canım ya örgü ör, uğraşacak bir şeyler bul kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…