Evet canim dogrudur ben ilk transferimde baya belirti yasamistim mesela negatifti birde bugun daha 1.gunum ne bileyim bisey hissetmeyince uzuldum biraz bi yerimiz agrisin istiyoruz işte sanki agriyinca garanti tutuyo saniyoruzÇok sağol canım benim darısı başına inşValla kuzum bi regl ağrısı gibi ağrı var ama en başından beri bence o çok fazla tutsun diye progesteron takviyesi işte estrofem vs hormonlardan kaynaklanan birşey bence . Bir de benim rüyalarım çoğalıyor nedense belki de onlar da bu kadar hormon almaktan bilemiyorum başka bir belirti yok henüz He bir de memelerim dolgunlaştı ve hassas . Şimdilik bu kadar cnm .ama mesela benim daha önce çok fazla düşüğüm olduğu için bu hormonları ben üst seviyeden alıyorum belki de ondan bu kadar ağrım var sende olmazsa takılma çünkü internetten de araştırdım asla bebeğin tutunmasının aslında belirtisi olmazmış bu kullanılan hormonlardan ağrı sızı hissediyormuşuz
inşallah canım . benim transferim yarın allah nasip ederseinşallah bebeğine kavuşursun canım. hoşgeldin aramıza. doktorumuz aynı ne zaman transfer oldun
Yani bence tespit etmek iyi oluyor cnm çünkü benim 3 kimyasal 1 molar , 1 erken doğum ve bir düşük olarak 6 gebelik kaybım var mesela kimyasalları bilmeseydim belki embriyolarım genetiğe gitmeyecekti . İyi ki gitmiş 1 tanesi sorunlu geldi o tutsa mesela yine önce pozitif sonra hüsrana uğrayacaktım . Her şerde bir hayır oluyor en azından ya da hamile kalabildiğini biliyorsun inş bu sefer sağlıkla kucaklayacağımız hamilelikler yaşarız cnm dualarım hepimizleBenim de test günüm sizinle aynı 24unde. Fakat beklemek çok zor. Benim 3. transferim bu daha önce erkenden test yaparak hep kimyasal gebelikleri tespit etmiş oldum iyi mi oldu kötü mu bilmiyorum tabii.
Ama bu defa korkuyorumİnşallah pozitif sonuçlar alalım hepimiz.
Canım maşallah maşallahGeldim kizlar ya tarifi yok duyguların elim ayağım titriyo resmenEki Görüntüle 3146999
Silik çizgi var her geçen gün kopkoyu olsun inş canımKızlar ben yine dayanamadım yaptım silik çizgi çıktı. Benim doktorum 8. Günde yapmamı istedi 6. Günüm bugün
Atsana canım biz de bakalımİdrar yaptım ama emin olamadım
Tebrik ederim canım hayırlı olsunKızlar selam bugun transferimin 12. günüydü kan testi verdim değerim 23 çıktı pozitif ama sevinemedim bile biraz düşük dimi değer 12. Gün için doktor iki gün sonra tekrarlayalım önemli olan iki katı artması dedi ama içim hiç rahat değil
Ben canımKızlar, öncesinde sigara içen ve bu süreçte bırakmış ama stresten dolayı canı çok içmek isteyen var mı?
Nasıl mücadele ediyorsunuz? Her can sıkıntısında aklıma geliyor, kahve çay bile görmek istemiyorum, bunlar da aklıma sigara ile kodlanmışlar sanki
Amin hepimize o günleri nasip etsin rabbim inşallah cnmCanım maşallah maşallahrabbim devamını getirsin sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inş
Canının istememesi çok ilginçmiş gerçekten.... kendime güvenim yok tek nefes çekme konusunda :/Ben canımama bir sıkıntı yaşamadım canım istemiyor ilginç bir şekilde çok canın istiyorsa bir kere çek o pişmanlık insana bütün transferlerde yetiyor vicdan yapıyorsun
Aynen canım o yüzden belirtiye takma bende çok ağrım var diye tutmadı herhalde her an regl olucam diyordum hep bişeyler arıyoruz altındaEvet canim dogrudur ben ilk transferimde baya belirti yasamistim mesela negatifti birde bugun daha 1.gunum ne bileyim bisey hissetmeyince uzuldum biraz bi yerimiz agrisin istiyoruz işte sanki agriyinca garanti tutuyo saniyoruzhayirlisi bakalim bizlerede dua edin insallah bizde görürüz pozitifleri
Bende aynı durumdayım bir tane kitap var onu okudum gerçekten çok faydası gördüm Allen carr- sigara bırakmanın kolay yoluKızlar, öncesinde sigara içen ve bu süreçte bırakmış ama stresten dolayı canı çok içmek isteyen var mı?
Nasıl mücadele ediyorsunuz? Her can sıkıntısında aklıma geliyor, kahve çay bile görmek istemiyorum, bunlar da aklıma sigara ile kodlanmışlar sanki
Kızlar, öncesinde sigara içen ve bu süreçte bırakmış ama stresten dolayı canı çok içmek isteyen var mı?
İnş canım çok korkuyorum bu iki gün hiç bitmeyecek gibi geliyor şu anTebrik ederim canım hayırlı olsun
Düşük ama Allah’ın izniyle yükselsin inşallah
Ama öncekinde bir kere içtim çok pişman oldum o yüzden psikolojik engelliyorum aklıma bile gelmiyor. O zaman hiç içme canım ya örgü ör, uğraşacak bir şeyler bul kendineCanının istememesi çok ilginçmiş gerçekten.... kendime güvenim yok tek nefes çekme konusunda :/
Aman olsunda 1 ayda beklerizAynen cnm benim 5. Gün normalde 12. Gün teste çağırıyorlar ama pazar girdiği için 13. Gün çağırdılar . Senin de 3. Gün olduğu için 14. Gün istemişler tam normal yani olsun kök salsınlar inş içimizde boşver
Yaa mesela bugün idrar testi yapmışmıydın koyulaşmasını takip ederdin yarın sabahla. Evet çok kötü bir hisİnş canım çok korkuyorum bu iki gün hiç bitmeyecek gibi geliyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?