Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

majalogy selam canım ben de ne yazık ki kullanıyorum yumurta toplamada falan hiç bırakmaya çalışmadım hep hamile kalırsam bırakacağım diyordum ve nasıl bırakacağım bilmiyorum. Transferime 10 gün falan kaldı tahmini transferden sonra içmemeye çalışacağım sırf bunun içinde stres yaşamak istemiyorum. Ama pozitif gördüğüm an Allah izin verirse asla içmeyeceğim.

Kuzum benden bahsediyor gibisin :) transferin 5 Günü içtim ve 4 tane birden içtim sonra sonuç alana kadar bir daha icmiycem bir de pozitif olursa bu can için 5 sene mi emek verdim Allahını emaneti o bana diip yemin ettim daha da elime almam inşallah. Çünkü o kadar istiyoruz ki emanete ihanet olmaz. Böyle düşün bırakılmıyor ama o benimle diip geçiştiriyorum

Yaa mesela bugün idrar testi yapmışmıydın koyulaşmasını takip ederdin yarın sabahla. Evet çok kötü bir his
evet canım ben bi kaç gündür test yapıyorum önce çok silikti sonra koyuldu ama iki çizgi aynı koyuluğa ulaşmadı bugünden sonra teste ihtiyacım olmaz diye düşünmüştüm tam ona göre söylemiştim internette daha ucuz oluyor diye ama dayanmıcam mecbur gidip eczaneden alıcam

Canım Rabbım herkesin gönlüne göre versin kucaklarını doldursun inşallah, Hepimiz çok uğraşıyoruz hem maddi manevi emek veriyoruz, inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin amin

Eğer diğerlerini ilk idrarla yaptıysan alacağınıda öyle yap. En azından bir akşam rahat uyursun yapacak bir şey yok
Böyle şeylerde insan yüksek değerden mi düştü yoksa değer artmaya mı çalışıyor onu merak ediyor umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız

Masallah guzel koyulasmis canim var mi bi belirtin falan benim hic biseyim yok daha erken gercide ne bileyim biraz umutsuzluğa kapıldım sanki
Bende ağrı olunca negatif düşünüyorum.
Senin bebişin daha yeni tutunmaya başladı dur bi bismillah ❤

altı ay hiç içmediniz mi
hiç içmedim altı ay, hipnoz gibi birşey oldum:) ama sonra bir olay oldu ve başa döndüm :)

Kendini birşeylerle oyalayabilirsen kafan dağılır , sakız çiğnemek belki işe yarayabilir.

Canim benim kardesimde hamilede oda sigarayi birakamiyo doktoruna soylemis oda icmedigin zaman strese gireceksin o dahada zarar cocuga demis gunde bi dal icebilirsin demiş bi dal iciyom ustune hemen süt iciyom diyor keske hic icmeseniz ama iste strese girmen dahada zarar bebeğe

Amin canim amin inşallah

Aynı şekilde bende bu perşembe transfer olacağım halen içiyorum transferden sonra içmeyeceğim belki bir gün önceden de kesebilirim

Bende ağrı olunca negatif düşünüyorum.
Senin bebişin daha yeni tutunmaya başladı dur bi bismillah ❤
Hahahah valla sorma yaa agri olsa bi dert olmasa bi dert iste canım bende leke gelecek diye korkuyorum valla insanda ne travma yaptiysa ondan korkuyor işte insalalh bu defa saglikli pozitifleri görürüz canım hepimiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…