bu Allen carr ı okumuştum yesim_91 ama yine başladım bi altı ay sonra:) tekrar bakayımBende aynı durumdayım bir tane kitap var onu okudum gerçekten çok faydası gördüm Allen carr- sigara bırakmanın kolay yolu
Kızlar, öncesinde sigara içen ve bu süreçte bırakmış ama stresten dolayı canı çok içmek isteyen var mı?
Nasıl mücadele ediyorsunuz? Her can sıkıntısında aklıma geliyor, kahve çay bile görmek istemiyorum, bunlar da aklıma sigara ile kodlanmışlar sanki
altı ay hiç içmediniz mibu Allen carr ı okumuştum yesim_91 ama yine başladım bi altı ay sonra:) tekrar bakayım
evet canım koyulaşmıs, benimkinin silikliği de böyleKızlar 5 , 6 ve 7. Günüm . Koyulma var dimi ?
evet canım ben bi kaç gündür test yapıyorum önce çok silikti sonra koyuldu ama iki çizgi aynı koyuluğa ulaşmadı bugünden sonra teste ihtiyacım olmaz diye düşünmüştüm tam ona göre söylemiştim internette daha ucuz oluyor diye ama dayanmıcam mecbur gidip eczaneden alıcamYaa mesela bugün idrar testi yapmışmıydın koyulaşmasını takip ederdin yarın sabahla. Evet çok kötü bir his
Canım 6.gün mü senin bugunMasallah guzel koyulasmis canimvar mi bi belirtin falan benim hic biseyim yok daha erken gercide ne bileyim biraz umutsuzluğa kapıldım sanki
Canım Rabbım herkesin gönlüne göre versin kucaklarını doldursun inşallah, Hepimiz çok uğraşıyoruz hem maddi manevi emek veriyoruz, inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin aminPozitif sonuçları gördükçe mutlu oluyorum umutlanıyorum. Pozitifi gorenler sağlıkla ilerlesin gebelikleriniz inşallah. Benim gibi Transfer olacaklarinda sımsıkı tutunsun bebisleri bizde pozitif sonuçları görelim. Eee artık gebesiniz gebelerin duaları kabul olur derler bizleri dualarinizda unutmayın olur mu
Eğer diğerlerini ilk idrarla yaptıysan alacağınıda öyle yap. En azından bir akşam rahat uyursun yapacak bir şey yokevet canım ben bi kaç gündür test yapıyorum önce çok silikti sonra koyuldu ama iki çizgi aynı koyuluğa ulaşmadı bugünden sonra teste ihtiyacım olmaz diye düşünmüştüm tam ona göre söylemiştim internette daha ucuz oluyor diye ama dayanmıcam mecbur gidip eczaneden alıcam
Bende ağrı olunca negatif düşünüyorum.Masallah guzel koyulasmis canimvar mi bi belirtin falan benim hic biseyim yok daha erken gercide ne bileyim biraz umutsuzluğa kapıldım sanki
majalogy selam canım ben de ne yazık ki kullanıyorum yumurta toplamada falan hiç bırakmaya çalışmadım hep hamile kalırsam bırakacağım diyordum ve nasıl bırakacağım bilmiyorum. Transferime 10 gün falan kaldı tahmini transferden sonra içmemeye çalışacağım sırf bunun içinde stres yaşamak istemiyorum. Ama pozitif gördüğüm an Allah izin verirse asla içmeyeceğim.
hiç içmedim altı ay, hipnoz gibi birşey oldum:) ama sonra bir olay oldu ve başa döndüm :)altı ay hiç içmediniz mi
Hadi hayırlısı olsun canım, gelişmeleri bizlere de yazinşallah canım . benim transferim yarın allah nasip ederse
Kendini birşeylerle oyalayabilirsen kafan dağılır , sakız çiğnemek belki işe yarayabilir.Kızlar, öncesinde sigara içen ve bu süreçte bırakmış ama stresten dolayı canı çok içmek isteyen var mı?
Nasıl mücadele ediyorsunuz? Her can sıkıntısında aklıma geliyor, kahve çay bile görmek istemiyorum, bunlar da aklıma sigara ile kodlanmışlar sanki
Canim benim kardesimde hamilede oda sigarayi birakamiyo doktoruna soylemis oda icmedigin zaman strese gireceksin o dahada zarar cocuga demis gunde bi dal icebilirsin demiş bi dal iciyom ustune hemen süt iciyom diyor keske hic icmeseniz ama iste strese girmen dahada zarar bebeğeKızlar, öncesinde sigara içen ve bu süreçte bırakmış ama stresten dolayı canı çok içmek isteyen var mı?
Amin canim amin inşallahAynen canım o yüzden belirtiye takma bende çok ağrım var diye tutmadı herhalde her an regl olucam diyordum hep bişeyler arıyoruz altındaetmez miyim cnm hep dua ediyorum herkes için inş sonuç bekleyen herkes pozitifi görür her pozitifi gören de bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur
Aynı şekilde bende bu perşembe transfer olacağım halen içiyorummajalogy selam canım ben de ne yazık ki kullanıyorum yumurta toplamada falan hiç bırakmaya çalışmadım hep hamile kalırsam bırakacağım diyordum ve nasıl bırakacağım bilmiyorum. Transferime 10 gün falan kaldı tahmini transferden sonra içmemeye çalışacağım sırf bunun içinde stres yaşamak istemiyorum. Ama pozitif gördüğüm an Allah izin verirse asla içmeyeceğim.
Yok canim dun transfer oldum ben bugun 1.gunum dahaCanım 6.gün mü senin bugun
Hahahah valla sorma yaaBende ağrı olunca negatif düşünüyorum.
Senin bebişin daha yeni tutunmaya başladı dur bi bismillah ❤
Cok iyi canim sağlıcakla büyüsün bebişin insallahKizlar onuncu gün hcg 418 cikti iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?