Acaba ikiz olabilir mi cift embriyoydu merakimiz oyduCok iyi canim sağlıcakla büyüsün bebişin insallahgözün aydın
İnsanın başına ne geldiyse hep tekrar öyle olacakmış gibi geliyor yaHahahah valla sorma yaaagri olsa bi dert olmasa bi dert iste canım bende leke gelecek diye korkuyorum valla insanda ne travma yaptiysa ondan korkuyor işte insalalh bu defa saglikli pozitifleri görürüz canım hepimiz insallah
Maşallah canım cok ıyı ıkız gebelık mı acaba :)Kizlar onuncu gün hcg 418 cikti iyi mi?
Ay olsun tabi de 1 aya da çocuk dişlenir içerideAman olsunda 1 ayda bekleriz
Sağol kuzum inş günden güne daha da koyulur testlerimizevet canım koyulaşmıs, benimkinin silikliği de böyle
Masallag hayırlı olsun. Cift embriyoysa ikiz gibi duruyorKizlar onuncu gün hcg 418 cikti iyi mi?
Maşallah süper süper kesin çoğul gebelikKizlar onuncu gün hcg 418 cikti iyi mi?
Haha gönlüm çoğuldan yana ama rabbim bilir hayırlısıMaşallah süper süper kesin çoğul gebelikya da erkek
Yani olabilir canim ama bazen kimisinde cok yüksek deger olup tek olanida gördüm ben canım o keseyi gormende belli olur heraldeAcaba ikiz olabilir mi cift embriyoydu merakimiz oydu
Amin canım inşallahİnsanın başına ne geldiyse hep tekrar öyle olacakmış gibi geliyor yakötü düşünmeyelim bu sefer iyi olacak güzel olacak inşallah
Bende bende. Hem vicdan yapıyorum hemde transfer gününe kadar devam ediyorum. Ama sonra psikolojik olarak sanırım sonucuma kadar içmeyip negatifi gorup doktor ilaçları keselim diyince ilk once bi sigara içiyorumKızlar, öncesinde sigara içen ve bu süreçte bırakmış ama stresten dolayı canı çok içmek isteyen var mı?
Nasıl mücadele ediyorsunuz? Her can sıkıntısında aklıma geliyor, kahve çay bile görmek istemiyorum, bunlar da aklıma sigara ile kodlanmışlar sanki
Canim benimde 9.gün 400e yakin cikmisti ama tek embriyo transferi yapilmisti insallah senin ikizdir baya yüksek cikmis sonucunAcaba ikiz olabilir mi cift embriyoydu merakimiz oydu
Çok iyi ikiz muhtemelen benim de değerim yüksekti ikiz tutmuşKizlar onuncu gün hcg 418 cikti iyi mi?
Mrb hayır iyi çıkmış önemli olan artış sağlaması zaten Insallah güzel artışlarınız olurMerhaba kzlar kan testi verdim sonuç 89 çıktı 7 ekim transfer 11.gün oluyor sanırım düşük geldi bana ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?