Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hahahah valla sorma yaa agri olsa bi dert olmasa bi dert iste canım bende leke gelecek diye korkuyorum valla insanda ne travma yaptiysa ondan korkuyor işte insalalh bu defa saglikli pozitifleri görürüz canım hepimiz insallah
İnsanın başına ne geldiyse hep tekrar öyle olacakmış gibi geliyor ya kötü düşünmeyelim bu sefer iyi olacak güzel olacak inşallah

Bende bende. Hem vicdan yapıyorum hemde transfer gününe kadar devam ediyorum. Ama sonra psikolojik olarak sanırım sonucuma kadar içmeyip negatifi gorup doktor ilaçları keselim diyince ilk once bi sigara içiyorum doktorum bana demisti ki bundan sonra boğazından gecen herseyin o cocukta vebali var. Bi arkadaşım cok strese girdigi icin doktor ona gunde 3 taneye kadar izin vermişti. Tabi iciyoruz biliyoruz o 1 2 3 sonra amaaan derizzz 5 olur 6 olur. Yine de icmemekte fayda var çünkü dur noktası yok bu sigara işinin

Kizlar bisey soracağım yaa bende sari sümüksü akıntı geliyo bu normal mi acaba yaa sizde de var mı böyle bişey yaşayan inşallah kötü bişey değildir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…