Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba kizlar bugün test verdim sonuç bekliyorum ikinci transferidi çok değişik duygular yaşıyorum hem korku hem heyecan :)) inşallah güzel sonuç alırım bekleyen herkesin güzel sonuç alması dileğiyle
Evde test yapmışmıydınız hiç ?
Allah güzel değerler görmeyi nasip etsin

Mrb hayır iyi çıkmış önemli olan artış sağlaması zaten Insallah güzel artışlarınız olur
Amin inşlh sağol
Aynı gün transfer olmuşuz bence herşey yolunda sadece kız olabilir ondan daha düşük gibi
Kz bebekler de öyle mi oluyormuş hayırlısı inşlh
Hayırlı olsun canım inşallah değerin artar Benimde dün 10.günümdü 68. Çıktı bende aynı senin gibi muallaktayım bakalım
Evet ya tam sevinemiyorum hayırlısı bakalım perşembe tekrar yaptrıcam

Kizlar bisey soracağım yaa bende sari sümüksü akıntı geliyo bu normal mi acaba yaa sizde de var mı böyle bişey yaşayan inşallah kötü bişey değildir yaa
Fitil kullandığım için hep fitilin akıntısı vardı zaten o yüzden ben fark etmedim cnm ama olması bence normal hormon alıyoruz .fitil kullanmayan biri daha doğru yorum yapar sanırım

Fitil kullandığım için hep fitilin akıntısı vardı zaten o yüzden ben fark etmedim cnm ama olması bence normal hormon alıyoruz .fitil kullanmayan biri daha doğru yorum yapar sanırım
Fitilde kullaniyorum canim fitilinki beyaz oluyo akintisi krem gibi geliyo ama bu sari akıntıydi hayırlısı bakalım kasik ağrım başladı birde yatmaktan heralde

Fitilde kullaniyorum canim fitilinki beyaz oluyo akintisi krem gibi geliyo ama bu sari akıntıydi hayırlısı bakalım kasik ağrım başladı birde yatmaktan heralde
AA mantar olmuş olabilir misin cnm yani inş olma da , ben mantar oldum mesela sarımsı akıntım var hatta yeşile yakın hemen fitili kesti doktorum . Şimdi kalçadan iğne oluyorum . Hadi karın ağrın da başlamış gözün Aydın

Yok canim mantari çok olqn biriyim o yuzden onu biliyorum kasinti oluyo cok fazla mantarda yanma oluyo onlar yok cok şükür sadece az bi akintim gelmişti belkide fitildendir bilemedim kiz valla sorma agrim yok derken kahvalti yaparken karnima sag kasigima bi agri girdi korktum hemen yattim geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…