Aynı gün transfer olmuşuzMerhaba kzlar kan testi verdim sonuç 89 çıktı 7 ekim transfer 11.gün oluyor sanırım düşük geldi bana ama bilemedim
Hayırlı olsun canım inşallah değerin artarMerhaba kzlar kan testi verdim sonuç 89 çıktı 7 ekim transfer 11.gün oluyor sanırım düşük geldi bana ama bilemedim
Evde test yapmışmıydınız hiç ?Merhaba kizlar bugün test verdim sonuç bekliyorum ikinci transferidi çok değişik duygular yaşıyorum hem korku hem heyecan :)) inşallah güzel sonuç alırım bekleyen herkesin güzel sonuç alması dileğiyle
Amin inşlh sağolMrb hayır iyi çıkmış önemli olan artış sağlaması zaten Insallah güzel artışlarınız olur
Kz bebekler de öyle mi oluyormuş hayırlısı inşlhAynı gün transfer olmuşuzbence herşey yolunda sadece kız olabilir ondan daha düşük gibi
Evet ya tam sevinemiyorum hayırlısı bakalım perşembe tekrar yaptrıcamHayırlı olsun canım inşallah değerin artarBenimde dün 10.günümdü 68. Çıktı bende aynı senin gibi muallaktayım bakalım
Bence gayet iyi cnm önemli olan 2 günde 2 katına katlaması zaten 2 gün sonra bi daha yaparsın İçin rahatlar ama düşük bi değer değilMerhaba kzlar kan testi verdim sonuç 89 çıktı 7 ekim transfer 11.gün oluyor sanırım düşük geldi bana ama bilemedim
Ah maşallah maşallah
Sonuç pozitif mi anlamadımAh maşallah maşallahhayırlı olsun
Aynen cnm erkek bebeklerin hcg si daha yüksek ve daha hızlı katlıyor geneldeKızlar kız gebeliklerde değer düşükmü oluyor öyle okudum bir yerde
Evet canım değerin 300Sonuç pozitif mi anlamadım
Fitil kullandığım için hep fitilin akıntısı vardı zaten o yüzden ben fark etmedim cnm ama olması bence normal hormon alıyoruz .fitil kullanmayan biri daha doğru yorum yapar sanırımKizlar bisey soracağım yaa bende sari sümüksü akıntı geliyo bu normal mi acaba yaa sizde de var mı böyle bişey yaşayan inşallah kötü bişey değildir yaa
Fitilde kullaniyorum canim fitilinki beyaz oluyo akintisi krem gibi geliyo ama bu sari akıntıydi hayırlısı bakalım kasik ağrım başladı birde yatmaktan heraldeFitil kullandığım için hep fitilin akıntısı vardı zaten o yüzden ben fark etmedim cnm ama olması bence normal hormon alıyoruz .fitil kullanmayan biri daha doğru yorum yapar sanırım
Daha ne olsun 300 çıkmış maşallah canım sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin inşSonuç pozitif mi anlamadım
Masallah canim sonucun 300 cikmis kaçıncı gunundu bugünSizce sonuç ne.
AA mantar olmuş olabilir misin cnm yani inş olma da , ben mantar oldum mesela sarımsı akıntım var hatta yeşile yakın hemen fitili kesti doktorum . Şimdi kalçadan iğne oluyorum . Hadi karın ağrın da başlamış gözün AydınFitilde kullaniyorum canim fitilinki beyaz oluyo akintisi krem gibi geliyo ama bu sari akıntıydi hayırlısı bakalım kasik ağrım başladı birde yatmaktan heralde
12 gün hala inanamiyorum gerçekten miMasallah canim sonucun 300 cikmis kaçıncı gunundu bugün
Yok canim mantari çok olqn biriyim o yuzden onu biliyorum kasinti oluyo cok fazla mantarda yanma oluyo onlar yok cok şükür sadece az bi akintim gelmişti belkide fitildendir bilemedimAA mantar olmuş olabilir misin cnm yani inş olma da , ben mantar oldum mesela sarımsı akıntım var hatta yeşile yakın hemen fitili kesti doktorum . Şimdi kalçadan iğne oluyorum . Hadi karın ağrın da başlamış gözün Aydın
Gerçekten canım Rabbim saglicakla ilerletop sağlıcakla kucağına aldırsin inşallah hadin gözün aydın12 gün hala inanamiyorum gerçekten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?