Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kizzlaaarr acil bi durum olduda ya saglik ocagi progestan ignemi yapmadi onceki igne orda odem yapmis alerjide olabilir dedi boyle elim kadar biyer cok sicak isiniyo orasi kipkirmizida kizardi boyle olan varmi ya aranizda gittim ozelde kalcami gostermeden diger kalcadan vuruldum ignemi cuma gunu transferim var

Kızlar merhaba kaç gündür sessiz sessiz yazdıklarınızı okuyorum:) 10 Ekim transferim oldu bugün 8. Günüm çok heyecanlıyım cumartesi test yapıcam ama bacaklarım çok ağrıyor hiç geçmiyor acaba Kemal sunal gibi yağmur yağacak diye mi de düşünüyorum doktoruma sordum iyiye işaret dedi birde çok fazla göğüslerim dolgun şiş sizde varmı herhangi belirti bu bacak ağrısı beni düşündürüyor

Enfeksiyon mu kaptırdılar acaba ya geçmiş olsun doktoruna söyle muhakkak canım

Test sonucum 300 çıktı ya. 2 gün sonra tekrar test yapın dediler eğer değer düşerse kimyasal gebelik dediler değer yükselirse normal gebelik sizce düser mi

Enfeksiyon mu kaptırdılar acaba ya geçmiş olsun doktoruna söyle muhakkak canım
Yazdim canim cok saol ne oturabiliyom ne donebiliyom ne yuruyebiliyom boyle bi agri yok yani atesimi olcuyom normal cikiyo kalcami olcuyom 38.4 cikiyo sadece kalcamin atesi yukseliyo cok ilginc

sigarayi icme ve birakma dongusunde ayni sizin gibiyim cuma gunu test gunum, olacak belli, negatif cikarsa, yak bi sigara hemen bir b plani yapalim kahvelerimiz eşliğinde pozitif olursa içmem ama negatif olursa nargileye bile düşebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…