Attığım resmi silemiyormuyum12 gün hala inanamiyorum gerçekten mi
Bugunden sonra hep boyle ilerler kimse negatif demez inşallah canımYa maşallah ne güzel bir gün sanki hep pozitif haber alıyoruz. Daha niceleri hepsi herkesin ki pozitif olsun.
Silmek istiyorsan canım mesajinin alt kısmında uc nokta var ona tikla duzenle cikiyo duzenle de resmi sil tekrar paylas mesajini o sekilde silinir resimAttığım resmi silemiyormuyum
İnşallah ben hala inanamıyorum isteyen herkese nasip olsun inşallahBugunden sonra hep boyle ilerler kimse negatif demez inşallah canım
tamam canım yazarımHadi hayırlısı olsun canım, gelişmeleri bizlere de yaz
Tesekur ederimSilmek istiyorsan canım mesajinin alt kısmında uc nokta var ona tikla duzenle cikiyo duzenle de resmi sil tekrar paylas mesajini o sekilde silinir resim
Amin canım inşallahİnşallah ben hala inanamıyorum isteyen herkese nasip olsun inşallah
Enfeksiyon mu kaptırdılar acaba ya geçmiş olsun doktoruna söyle muhakkak canımKizzlaaarr acil bi durum olduda ya saglik ocagi progestan ignemi yapmadi onceki igne orda odem yapmis alerjide olabilir dedi boyle elim kadar biyer cok sicak isiniyo orasi kipkirmizida kizardi boyle olan varmi ya aranizda gittim ozelde kalcami gostermeden diger kalcadan vuruldum ignemi cuma gunu transferim var
Yazdim canim cok saol ne oturabiliyom ne donebiliyom ne yuruyebiliyom boyle bi agri yok yani atesimi olcuyom normal cikiyo kalcami olcuyom 38.4 cikiyoEnfeksiyon mu kaptırdılar acaba ya geçmiş olsun doktoruna söyle muhakkak canım
sigarayi icme ve birakma dongusunde ayni sizin gibiyimBende bende. Hem vicdan yapıyorum hemde transfer gününe kadar devam ediyorum. Ama sonra psikolojik olarak sanırım sonucuma kadar içmeyip negatifi gorup doktor ilaçları keselim diyince ilk once bi sigara içiyorumdoktorum bana demisti ki bundan sonra boğazından gecen herseyin o cocukta vebali var. Bi arkadaşım cok strese girdigi icin doktor ona gunde 3 taneye kadar izin vermişti. Tabi iciyoruz biliyoruz o 1 2 3 sonra amaaan derizzz 5 olur 6 olur. Yine de icmemekte fayda var çünkü dur noktası yok bu sigara işinin
HahahahaYazdim canim cok saol ne oturabiliyom ne donebiliyom ne yuruyebiliyom boyle bi agri yok yani atesimi olcuyom normal cikiyo kalcami olcuyom 38.4 cikiyosadece kalcamin atesi yukseliyo cok ilginc
Hayırlı olsun canim degere gire hamilesin10ekimde transfer oldum deger norml mı ki ?
Bence 8.gün için gğzel inşallah çifter çifter katlanır hayırlı olsun10ekimde transfer oldum deger norml mı ki ?
Evet 1gün var niyesimi var doktor o gün kan ver dedi1 gün mü neden canım ?
Tabi ki çok güzel maşallah darısı başımıza10ekimde transfer oldum deger norml mı ki ?
Yaa erken demiş o yüzden dedim shshshEvet 1gün var niyesimi var doktor o gün kan ver dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?