Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bundan önceki tahlilim.pazar gününe denk gelmisti kan verdim beklerken kahvalti yapalım dedik. Sonuc çıktı tabi negatif ama yinede doktordan teyit bekledim o arada doktora gönderdim ilaçları keselim adet olunca görüşelim yazar yazmaz ben bi kahve alayim dedim e tabi yanı sigarası ya gercekten bu platformu cok seviyorum çünkü insan bi kendini sanıyor boyle yapan burda yazısınca insana bi rahatlama geliyor her anlamda yalniz degilim tabi keşke hic icmesek her konuda cok iradeliyim yemicem dedigim seyi ağzıma sürmem ama bu konuda aynı iradeyi gosteremiyorum

Kızlar bu süreçler kaç gün sürüyor?

Yurt dışında yaşadığım için kendimi ona göre ayarlamam gerekiyor. Geçen ay adet bitimimde geldiğim için doktorum bu ay için geç kaldık, o nedenle Klomen kullanalım boş geçmesin dedi. Daha önce rahim filmi de çekilmişti, bir sorun görmemişti. Tahminen yarın ya da sonraki gün adet olacağım, test yaptım ve negatif çıktı. Tüp bebek görüşmesi için de adetin ilk günü gel, muayene edip tüp bebek için ilaca başlayalım dedi. Eşimin yıllık izni 6 gün kaldığı için planlı programlı şekilde gidiş dönüşü ayarlamamız gerekiyor. Muhtemelen ben ondan önce geleceğim ve başarırsak birlikte döneceğiz, başaramazsak o benden önce döner sperm verdikten sonra. Adetin ilk gününden itibaren kronolojik olarak neler olacak ve ne kadar sürecek?

Test sonucum 300 çıktı ya. 2 gün sonra tekrar test yapın dediler eğer değer düşerse kimyasal gebelik dediler değer yükselirse normal gebelik sizce düser mi
Moralini hiç bozma canım, inşallah güzel güzel yükselir sağlıkla kucağına da alırsın

Ağrı istedin anne al sana ağrı dediler bak görüyor musun aman kuzum zaten olma tabi mantarı Allah korusun . Kesin hormonlardan dolayı gelen bi akıntıdır . Malum hormon bombasına döndük

Bende 10 ekımde en son içtim 11 ekımde transfer oldum daha hiç içmedim, işyernde zorlanıyorum sadece arkadaslarla hep kahve keyfı yapıyorduk güzel oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…