Teşekkür ederim aynn 2 gün sonra tekrar kan vercmHayırlı olsun canim degere gire hamilesinrakama takilma canim artisi onemli iki gunde bir kan ver bakalım katlanarak artar insallah
5 gün embriyosu benim 12 ekimde transfer oldumYaa erken demiş o yüzden dedim shshsh
Lucrini ücretli mi aldınız bana 3 aylık 11,25 verdilerO adrt agrisi bende de var bugün besinci gün. Ama benim adrt olmam imkansiz lucrin vurulmustum
Yanlis bakmisim yaa evet sensinn cuma günü keseyi görürsün insallah canim benim cok heyecanli bizede haber verirmisinn bende sali günü gidicem insallah görünürrHayır ben oldummmcuma günü kese göremeye gidicem
Tamam bende öyle benim 24 ünde test günüm5 gün embriyosu benim 12 ekimde transfer oldum
Bilmiyorum ki vallaTamam bende öyle benim 24 ünde test günüm
Amin inşallah biraz değerin düşük olduğunu düşünüyorum ama 8 gündeyiz umarım tamamına ererBence 8.gün için gğzel inşallah çifter çifter katlanır hayırlı olsun
Katlanarak artsın inşallah canım, stres yapmaMerhaba kzlar kan testi verdim sonuç 89 çıktı 7 ekim transfer 11.gün oluyor sanırım düşük geldi bana ama bilemedim
Olsun en azından varsa çıkar Allah’ın izniyleBilmiyorum ki valla
Bundan önceki tahlilim.pazar gününe denk gelmisti kan verdim beklerken kahvalti yapalım dedik. Sonuc çıktı tabi negatif ama yinede doktordan teyit bekledimsigarayi icme ve birakma dongusunde ayni sizin gibiyimcuma gunu test gunum, olacak belli, negatif cikarsa, yak bi sigara hemen bir b plani yapalim kahvelerimiz eşliğinde pozitif olursa içmem ama negatif olursa nargileye bile düşebilirim
Aynen öyleOlsun en azından varsa çıkar Allah’ın izniyle
Tebrık ederım canım sağlıcakla buyusun bebişin
Insallah gorurum bende cok heyecanliyik gercekten gunler geçmiyor tabi ki de yazarimYanlis bakmisim yaa evet sensinn cuma günü keseyi görürsün insallah canim benim cok heyecanli bizede haber verirmisinn bende sali günü gidicem insallah görünürr
Moralini hiç bozma canım, inşallah güzel güzel yükselir sağlıkla kucağına da alırsınTest sonucum 300 çıktı ya. 2 gün sonra tekrar test yapın dediler eğer değer düşerse kimyasal gebelik dediler değer yükselirse normal gebelik sizce düser mi
Ttesekur ederim canım inşallah hep beraber güzel sonuçlaraMoralini hiç bozma canım, inşallah güzel güzel yükselir sağlıkla kucağına da alırsın
Ağrı istedin anne al sana ağrı dediler bak görüyor musunYok canim mantari çok olqn biriyim o yuzden onu biliyorum kasinti oluyo cok fazla mantarda yanma oluyo onlar yok cok şükür sadece az bi akintim gelmişti belkide fitildendir bilemedimkiz valla sorma agrim yok derken kahvalti yaparken karnima sag kasigima bi agri girdi korktum hemen yattim geri
Bende 10 ekımde en son içtim 11 ekımde transfer oldum daha hiç içmedim, işyernde zorlanıyorum sadece arkadaslarla hep kahve keyfı yapıyorduk güzel oluyorduBundan önceki tahlilim.pazar gününe denk gelmisti kan verdim beklerken kahvalti yapalım dedik. Sonuc çıktı tabi negatif ama yinede doktordan teyit bekledimo arada doktora gönderdim ilaçları keselim adet olunca görüşelim yazar yazmaz ben bi kahve alayim dedim e tabi yanı sigarası ya gercekten bu platformu cok seviyorum çünkü insan bi kendini sanıyor boyle yapan burda yazısınca insana bi rahatlama geliyor her anlamda yalniz degilim tabi keşke hic icmesek her konuda cok iradeliyim yemicem dedigim seyi ağzıma sürmem ama bu konuda aynı iradeyi gosteremiyorum
Merhaba beninde yarın. Hayırlı sonuçlar alırız inşallahinşallah canım . benim transferim yarın allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?