Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Benim de 11 inde transfer oldu idrarda silik çizgi çıktı yani ilaçlardan değilse eğer benim de regl ağrısı ve memelerde şişlik ve hassasiyet var cnm . Normalde reglinde dizlerin ağrıyorsa ondan da şimdi dizlerin ağrıyordur hiç kafana takma kuzum

Bebişler çoştu maşallah sağlıkla kucağına almak ta nasip olsun cnm baya belli @Fethiye50

Bende 10 ekımde en son içtim 11 ekımde transfer oldum daha hiç içmedim, işyernde zorlanıyorum sadece arkadaslarla hep kahve keyfı yapıyorduk güzel oluyordu
Alışkanlıklar zaten yıpratıyor insanı is yerinde kahve saati kaldırılmalı mesema sonuc belli olana kadar. Ben icmiyorsam kimse icemez

Ttesekur ederim canım inşallah hep beraber güzel sonuçlara
Değer gayet iyi çıkmış bence kimyasal değil kimyasal değerler düşük çıkıyor baya onceki gebeligimde kan verdim 80 cikmsti yükselmedi dususe gecti bende simdikinde ilk başlarda korkmuştum tam 6 kere kan verdim o yüzden ama şuan kese göremeye gitcem hayırlısı olsun bakalim

Ağrı istedin anne al sana ağrı dediler bak görüyor musun aman kuzum zaten olma tabi mantarı Allah korusun . Kesin hormonlardan dolayı gelen bi akıntıdır . Malum hormon bombasına döndük
Valla aynen oyle dediler gecti simdi şükür hayırlısı canım inşallah iyi şeylere işarettir bakalım bekleyip göreceğiz

İnşallah renk olmam ya aslında bende çok merak ediyorum test yapmak istiyorum sonra bekleyeyim diyorum cumartesiye kadar

İnşallah renk olmam ya aslında bende çok merak ediyorum test yapmak istiyorum sonra bekleyeyim diyorum cumartesiye kadar
Ha bide şu pozitifi görenler size sormak istiyorum kahverengi (yerleşme kanaması) gördünüz mü ben görmedim 8. Günüm merak ediyorum
İnş olmazsın cnm . Test yapsan çıkar aslında . Bende yerleşme kanaması olmadı bugün transferden sonra 7. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…