Atar mısın canım ayyİdrar testi yaptım kızlar
Benim de 11 inde transfer oldu idrarda silik çizgi çıktı yani ilaçlardan değilse eğer benim de regl ağrısı ve memelerde şişlik ve hassasiyet var cnm . Normalde reglinde dizlerin ağrıyorsa ondan da şimdi dizlerin ağrıyordur hiç kafana takma kuzumKızlar merhaba kaç gündür sessiz sessiz yazdıklarınızı okuyorum:) 10 Ekim transferim oldu bugün 8. Günüm çok heyecanlıyım cumartesi test yapıcam ama bacaklarım çok ağrıyor hiç geçmiyor acaba Kemal sunal gibi yağmur yağacak diye mi de düşünüyorumdoktoruma sordum iyiye işaret dedi birde çok fazla göğüslerim dolgun şiş sizde varmı herhangi belirti bu bacak ağrısı beni düşündürüyor
Atar mısın canım ayy
hayırlısı olsun hakkımızda canım . sen nerede tedavi görüyorsunMerhaba beninde yarın. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Alışkanlıklar zaten yıpratıyor insanı is yerinde kahve saati kaldırılmalı mesema sonuc belli olana kadar. Ben icmiyorsam kimse icemezBende 10 ekımde en son içtim 11 ekımde transfer oldum daha hiç içmedim, işyernde zorlanıyorum sadece arkadaslarla hep kahve keyfı yapıyorduk güzel oluyordu
Değer gayet iyi çıkmış bence kimyasal değil kimyasal değerler düşük çıkıyor baya onceki gebeligimde kan verdim 80 cikmsti yükselmedi dususe gecti bende simdikinde ilk başlarda korkmuştum tam 6 kere kan verdim o yüzden ama şuan kese göremeye gitcem hayırlısı olsun bakalimTtesekur ederim canım inşallah hep beraber güzel sonuçlara
Aminn inşallah. Ben medikalparkta canm hediye Dağdeviren doktorum. Senhayırlısı olsun hakkımızda canım . sen nerede tedavi görüyorsun
Valla aynen oyle dedilerAğrı istedin anne al sana ağrı dediler bak görüyor musunaman kuzum zaten olma tabi mantarı Allah korusun . Kesin hormonlardan dolayı gelen bi akıntıdır . Malum hormon bombasına döndük
benim bursa bahçeçi tüp bebek merkezi canım betül dündar doktorumAminn inşallah. Ben medikalparkta canm hediye Dağdeviren doktorum. Sen
Allah utandırmasın canm hayrlı sonuçlar alıriz inşallahbenim bursa bahçeçi tüp bebek merkezi canım betül dündar doktorum
İnşallah renk olmam ya aslında bende çok merak ediyorum test yapmak istiyorum sonra bekleyeyim diyorum cumartesiye kadarBenim de 11 inde transfer oldu idrarda silik çizgi çıktı yani ilaçlardan değilse eğer benim de regl ağrısı ve memelerde şişlik ve hassasiyet var cnm . Normalde reglinde dizlerin ağrıyorsa ondan da şimdi dizlerin ağrıyordur hiç kafana takma kuzum
İnşallah renk olmam ya aslında bende çok merak ediyorum test yapmak istiyorum sonra bekleyeyim diyorum cumartesiye kadar
İnş olmazsın cnm . Test yapsan çıkar aslında . Bende yerleşme kanaması olmadı bugün transferden sonra 7. GünümHa bide şu pozitifi görenler size sormak istiyorum kahverengi (yerleşme kanaması) gördünüz mü ben görmedim 8. Günüm merak ediyorum
7 gün leke geldiHa bide şu pozitifi görenler size sormak istiyorum kahverengi (yerleşme kanaması) gördünüz mü ben görmedim 8. Günüm merak ediyorum
Rabbım herkese nasip etsin daha kan vermeyince içim rahat etmezAhdeevefa masallah canimm kız bugün çift cizgiler ucusuyor hahah cikacagini bilsem vallahi bende yapacam test oyle gaza geldim insallau saglicakla ilerler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?