Şimdiden Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diyorum ben 3 Eylül de başladım 13 Eylül'de yumurta toplama oldu bir iki gün değişebilir kişiye göre birde dondurduklari için embriyoyu bi sonraki adet oldum transfer 10 ekim de oldum şimdi bekliyorum bende inşallah herkes pozitif alırKızlar bu süreçler kaç gün sürüyor?
Yurt dışında yaşadığım için kendimi ona göre ayarlamam gerekiyor. Geçen ay adet bitimimde geldiğim için doktorum bu ay için geç kaldık, o nedenle Klomen kullanalım boş geçmesin dedi. Daha önce rahim filmi de çekilmişti, bir sorun görmemişti. Tahminen yarın ya da sonraki gün adet olacağım, test yaptım ve negatif çıktı. Tüp bebek görüşmesi için de adetin ilk günü gel, muayene edip tüp bebek için ilaca başlayalım dedi. Eşimin yıllık izni 6 gün kaldığı için planlı programlı şekilde gidiş dönüşü ayarlamamız gerekiyor. Muhtemelen ben ondan önce geleceğim ve başarırsak birlikte döneceğiz, başaramazsak o benden önce döner sperm verdikten sonra. Adetin ilk gününden itibaren kronolojik olarak neler olacak ve ne kadar sürecek?
Benim de 12 de test günümBilmiyorum ki valla
Taze transferde 1 ay dondurulmuş embriyo transferi ise 3 aylık bir süreç.Kızlar bu süreçler kaç gün sürüyor?
Yurt dışında yaşadığım için kendimi ona göre ayarlamam gerekiyor. Geçen ay adet bitimimde geldiğim için doktorum bu ay için geç kaldık, o nedenle Klomen kullanalım boş geçmesin dedi. Daha önce rahim filmi de çekilmişti, bir sorun görmemişti. Tahminen yarın ya da sonraki gün adet olacağım, test yaptım ve negatif çıktı. Tüp bebek görüşmesi için de adetin ilk günü gel, muayene edip tüp bebek için ilaca başlayalım dedi. Eşimin yıllık izni 6 gün kaldığı için planlı programlı şekilde gidiş dönüşü ayarlamamız gerekiyor. Muhtemelen ben ondan önce geleceğim ve başarırsak birlikte döneceğiz, başaramazsak o benden önce döner sperm verdikten sonra. Adetin ilk gününden itibaren kronolojik olarak neler olacak ve ne kadar sürecek?
Kızlar bu süreçler kaç gün sürüyor?
Bende olmadı 11.günümHa bide şu pozitifi görenler size sormak istiyorum kahverengi (yerleşme kanaması) gördünüz mü ben görmedim 8. Günüm merak ediyorum
Ya sigaranin afedersiniz kopegiydim icmeden duramiyodum canim istemiyo benim antibiyotikten sanirim agzimda leş gibi bir tat sigaranin tadini alamiyorum hosuma gitti o yuzdensigarayi icme ve birakma dongusunde ayni sizin gibiyimcuma gunu test gunum, olacak belli, negatif cikarsa, yak bi sigara hemen bir b plani yapalim kahvelerimiz eşliğinde pozitif olursa içmem ama negatif olursa nargileye bile düşebilirim
Ben gördüm 11. Günümde kahverengi akıntı olduHa bide şu pozitifi görenler size sormak istiyorum kahverengi (yerleşme kanaması) gördünüz mü ben görmedim 8. Günüm merak ediyorum
Pozitif gözüküyor canım kanda da guzel bi değer görürsün inşallahPozitif demi
Rabbım herkese nasip etsin daha kan vermeyince içim rahat etmez
Yumurta toplandıktan sonra transfere kadar olan süreçte doktoru görmemizi gerektiren bir durum oluyor mu?Şimdiden Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diyorum ben 3 Eylül de başladım 13 Eylül'de yumurta toplama oldu bir iki gün değişebilir kişiye göre birde dondurduklari için embriyoyu bi sonraki adet oldum transfer 10 ekim de oldum şimdi bekliyorum bende inşallah herkes pozitif alır
İnşallah bol bol dua edelim kızlarPozitif gözüküyor canım kanda da guzel bi değer görürsün inşallah
Bende şuana kadar görmedim 7. GünümHa bide şu pozitifi görenler size sormak istiyorum kahverengi (yerleşme kanaması) gördünüz mü ben görmedim 8. Günüm merak ediyorum
Ben de Bursa dayım cnm Acıbadem Şahin zeteroğlu benim de doktorumbenim bursa bahçeçi tüp bebek merkezi canım betül dündar doktorum
Gayet normal kuzum daha küçücük zaten . Önemli olan katlaması . Sorunsuz bir şekilde katlayarak devam etsin inş10ekimde transfer oldum deger norml mı ki ?
Amin canım inşallah hepimiz kavuşuruzGayet normal kuzum daha küçücük zaten . Önemli olan katlaması . Sorunsuz bir şekilde katlayarak devam etsin inş
Evet bir kere rahme bakıp transfer tarihini belirliyorYumurta toplandıktan sonra transfere kadar olan süreçte doktoru görmemizi gerektiren bir durum oluyor mu?
Geç yerleşmiştir endişelenmeyin dua edinKızlar selam bugun transferimin 12. günüydü kan testi verdim değerim 23 çıktı pozitif ama sevinemedim bile biraz düşük dimi değer 12. Gün için doktor iki gün sonra tekrarlayalım önemli olan iki katı artması dedi ama içim hiç rahat değil
Kese için tarih veriyor yada direk kalbini de duymak için biraz daha geç çağırıyorKızlar bir sorum varkan değerinizi doktorunuza söyleyince hamileyseniz doktorunuz direk çağırıyor mu yoksa değerinize göre bi hesap yapıp keseyi görmeye mi çağırıyor ?
Canım merak içerisindeyim yarın transfer olacak mısınAynen çok tedirgin oluyorum hele bugün boğuldum resmen afedersiniz banyoya kostum istifra edecektm az daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?