Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Şimdiden Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diyorum ben 3 Eylül de başladım 13 Eylül'de yumurta toplama oldu bir iki gün değişebilir kişiye göre birde dondurduklari için embriyoyu bi sonraki adet oldum transfer 10 ekim de oldum şimdi bekliyorum bende inşallah herkes pozitif alır

Taze transferde 1 ay dondurulmuş embriyo transferi ise 3 aylık bir süreç.
Allah yardımcınız olsun

Canım ben 24 Eylül başladım ilaçlara adet 2.gun 9 ekim yumurta toplama 8 ekim transfer 15 ekim ama doktora toplamda 5 kere gittim transfer yumurta kontrolü için isallah senin içinde hayırlısı olur

Ya sigaranin afedersiniz kopegiydim icmeden duramiyodum canim istemiyo benim antibiyotikten sanirim agzimda leş gibi bir tat sigaranin tadini alamiyorum hosuma gitti o yuzden

Yumurta toplandıktan sonra transfere kadar olan süreçte doktoru görmemizi gerektiren bir durum oluyor mu?

Kızlar bir sorum var kan değerinizi doktorunuza söyleyince hamileyseniz doktorunuz direk çağırıyor mu yoksa değerinize göre bi hesap yapıp keseyi görmeye mi çağırıyor ?

Geç yerleşmiştir endişelenmeyin dua edin

Kızlar bir sorum var kan değerinizi doktorunuza söyleyince hamileyseniz doktorunuz direk çağırıyor mu yoksa değerinize göre bi hesap yapıp keseyi görmeye mi çağırıyor ?
Kese için tarih veriyor yada direk kalbini de duymak için biraz daha geç çağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…