Kaçıncı gününüz adete kaç gün kaldiiDaha düne kadar bel ve karın ağrım çoktu bugün hiç birşey kalmadı sadece alt karında dolgunluk hissediyorum varmı benim gibi olan
Merhaba transfer olacağınız ay ki adetiniz gecikti mi zamanında mı olduŞimdiden Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diyorum ben 3 Eylül de başladım 13 Eylül'de yumurta toplama oldu bir iki gün değişebilir kişiye göre birde dondurduklari için embriyoyu bi sonraki adet oldum transfer 10 ekim de oldum şimdi bekliyorum bende inşallah herkes pozitif alır
Evet pozitif kanada baktırdım bugünHiç test yaptın mı canım
Evet normal gebelikte düşüğe neden oluyor bence bu süreçte de boyatmamalısınKızlar birşey sorucam bu süreçde saç boyanmaz dimi?
Evet normal gebelikte düşüğe neden oluyor bence bu süreçte de boyatmamalısın
Valla zeytinyağı pekmez daha iyi etti beni parol alıyorum idare edebildgm kadarNaptın öksürüğü geçti mi
İlk üç ay boyanmaz die biliyorum bence biraz sabretKızlar birşey sorucam bu süreçde saç boyanmaz dimi?
Canım aynısı bende de oldu normalKızlar selam bir şey soracağım estorfem kullanıyorum günde 3 tane. Bugun 8.gunu bende bildiğiniz göğüslerde şişkinlik, yumurtaliklarimda sanci, akıntı regl öncesi belirtiler var. Bunlar olan oldu mu hiç? Normal mi acaba transfere 1 hafta var yaklaşık daha bilemedim hiç çok saçma geldi. Fazla mı geldi dozu acaba?
Kaçıncı günün de baktırdın canımEvet pozitif kanada baktırdım bugün
11.gün bugünKaçıncı günün de baktırdın canım
Adetliyken progrsteron baktilar 1 in altinda olmasi gerekiyormus benim 1.85 2 gun sonra 1.9 3 gun sonrada 2 cikti iptal etti rahim hazir degil dedi benim de ilk tup bebek deneyimim bende sasirdimAA kaçtı ki cnm ? Yükseklikten iptal olanı ilk defa duydum
Canim bende yurtdisinda yasiyorum valla 4 hafta izin aldik 7 hafta sürdü. Öncelikle kendini herseye hazirlaman gerek. Bazen 10 gün sürer der doktorlar ama rahim hazir degildir kist olur insallah olmaz ama kendini problemlere cikabilir diye önceden hazirla benim sana tavsiyem. Adetin 3. Günü ilaclarima basladim 12. Gün yumurtla toplama oldu ayni gün esimde sperm verdi ve döllenme yaptilar sonrasinda embriyo takibi oldu bu sürecte esinde problem yoksa sadece yumurta toplama günü esine ihtiyac var. Benden fazla yumurta ciktigi icin ki beklenmiyodu bu kadar o yüzden rahimi dinlendirmek zorunda kaldi doktorum. Eger sende öyle olmassa yumurta toplamadan sonra taze transfer olur embriyona göre transfer yapilir. Yumurta toplamadan sonra 3. Gün embriyosu 4. Gün 5. Gün bazen 2. Gün embriyosu bile transfer edilebilir. O zaman asagi yukari 20 günlük bi sürec olur canim. Dondurma olursa sürec cok daha uzar allah kolaylik versin kuzumKızlar bu süreçler kaç gün sürüyor?
Yurt dışında yaşadığım için kendimi ona göre ayarlamam gerekiyor. Geçen ay adet bitimimde geldiğim için doktorum bu ay için geç kaldık, o nedenle Klomen kullanalım boş geçmesin dedi. Daha önce rahim filmi de çekilmişti, bir sorun görmemişti. Tahminen yarın ya da sonraki gün adet olacağım, test yaptım ve negatif çıktı. Tüp bebek görüşmesi için de adetin ilk günü gel, muayene edip tüp bebek için ilaca başlayalım dedi. Eşimin yıllık izni 6 gün kaldığı için planlı programlı şekilde gidiş dönüşü ayarlamamız gerekiyor. Muhtemelen ben ondan önce geleceğim ve başarırsak birlikte döneceğiz, başaramazsak o benden önce döner sperm verdikten sonra. Adetin ilk gününden itibaren kronolojik olarak neler olacak ve ne kadar sürecek?
Benim doktorum kan degerine göre hesap yapti ve kese icin muayeneye cagirdi canimKızlar bir sorum varkan değerinizi doktorunuza söyleyince hamileyseniz doktorunuz direk çağırıyor mu yoksa değerinize göre bi hesap yapıp keseyi görmeye mi çağırıyor ?
Yaaaa cok sevindim inan rabbim kucagina saglikla almayi nasib etsin hayatim cok mutlu oldum darisi bana insallahCanım dün keseyi gördük şükür 4 mm. Kalp atışı için on gün sonra dedi.
Normalden daha erken oluyor yumurta toplamadan dolayı 1 Eylül de adet oldum diğeride 24 Eylül oldu benim normalde 30 gün bazen de geçiyorduMerhaba transfer olacağınız ay ki adetiniz gecikti mi zamanında mı oldu
Hadi hayırlısı canım çok rahat güzel geçsinKızlar yarın Allahın izniyle transfer günüm sabah gitmemizi istediler ilk başta Neupogen diye bir ilaçla rahim duvarını yıkaycaklar 2-3 saat sonrada transferim gerçekleşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?