Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba transfer olacağınız ay ki adetiniz gecikti mi zamanında mı oldu

Ya günler geçmiyor sanki bugun transferin dördüncü günü kan verdim progesteron ve östrojen e bakıldı progesteron u günde üçe çıkardılar umarım içeride herşey yolunda gidiyordur Bi dha betaHCG için on gün sonraya çağırdı transferden yani 14 gün sonra mı net belli olucak

Kızlar selam bir şey soracağım estorfem kullanıyorum günde 3 tane. Bugun 8.gunu bende bildiğiniz göğüslerde şişkinlik, yumurtaliklarimda sanci, akıntı regl öncesi belirtiler var. Bunlar olan oldu mu hiç? Normal mi acaba transfere 1 hafta var yaklaşık daha bilemedim hiç çok saçma geldi. Fazla mı geldi dozu acaba?

Canım aynısı bende de oldu normal

Canim bende yurtdisinda yasiyorum valla 4 hafta izin aldik 7 hafta sürdü. Öncelikle kendini herseye hazirlaman gerek. Bazen 10 gün sürer der doktorlar ama rahim hazir degildir kist olur insallah olmaz ama kendini problemlere cikabilir diye önceden hazirla benim sana tavsiyem. Adetin 3. Günü ilaclarima basladim 12. Gün yumurtla toplama oldu ayni gün esimde sperm verdi ve döllenme yaptilar sonrasinda embriyo takibi oldu bu sürecte esinde problem yoksa sadece yumurta toplama günü esine ihtiyac var. Benden fazla yumurta ciktigi icin ki beklenmiyodu bu kadar o yüzden rahimi dinlendirmek zorunda kaldi doktorum. Eger sende öyle olmassa yumurta toplamadan sonra taze transfer olur embriyona göre transfer yapilir. Yumurta toplamadan sonra 3. Gün embriyosu 4. Gün 5. Gün bazen 2. Gün embriyosu bile transfer edilebilir. O zaman asagi yukari 20 günlük bi sürec olur canim. Dondurma olursa sürec cok daha uzar allah kolaylik versin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…