- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 33
TeşekkürlerKese için tarih veriyor yada direk kalbini de duymak için biraz daha geç çağırıyor
Bende bursadayım jimer suat beyBen de Bursa dayım cnm Acıbadem Şahin zeteroğlu benim de doktorum
AA baya Bursalı varmışBende bursadayım jimer suat bey
Hiç test yaptın mı canımBende olmadı 11.günüm
Kızlar, öncesinde sigara içen ve bu süreçte bırakmış ama stresten dolayı canı çok içmek isteyen var mı?
Nasıl mücadele ediyorsunuz? Her can sıkıntısında aklıma geliyor, kahve çay bile görmek istemiyorum, bunlar da aklıma sigara ile kodlanmışlar sanki
Erkekte yüksekmi çıkıyormuşMaşallah süper süper kesin çoğul gebelikya da erkek
Evet cnm erkekte yüksek çıkıyor kıza göreErkekte yüksekmi çıkıyormuş
AA kaçtı ki cnm ? Yükseklikten iptal olanı ilk defa duydumMasallah bu topik ne bereketli cikti topige tek basina gelen en az 2 kisi olarak cikiyorbenimde progeston yuksekliginden transferim iptal oldu diger adeti bekliyoruz
Evet valla bende oyleym çok heyecanlı.Canım merak içerisindeyim yarın transfer olacak mısın
Evet valla bende oyleym çok
Naptın öksürüğü geçti miEvet valla bende oyleym çok heyecanlı.
Yaaa ama kan vermediki o sankiDun bi girmisti o kacirdiniz sanirim benim nagatif elendim demisti
Canım ne kadar süre sonra gittin acabaCanım dün keseyi gördük şükür 4 mm. Kalp atışı için on gün sonra dedi.
Verdi canım yazdı da siz görmedinizYaaa ama kan vermediki o sanki
2 ekim transfer oldum. 11 ekimde kan testi çıktı. İki gün sonra bir daha verdim. 17 ekimde doktora gittim. Şişli memorial 7. Hafta sonu ancak dedi ama ben dayanamadım.Canım ne kadar süre sonra gittin acaba
Hakkinda hayırlısı olsun canım al gel minigini sımsıkı sarılin inşallahKızlar yarın Allahın izniyle transfer günüm sabah gitmemizi istediler ilk başta Neupogen diye bir ilaçla rahim duvarını yıkaycaklar 2-3 saat sonrada transferim gerçekleşecek
İnş öyledir çok korkuyorumGeç yerleşmiştir endişelenmeyin dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?