- 26 Ağustos 2022
- 636
- 868
- 33
- 36
Aminnnn canmmm pozitifleriii görelimmmm inşallaaaahHadi hayırlısı canım çok rahat güzel geçsin
Anladım cnm vardır doktorun bir bildiği mutlaka ben regliyken kaç olduğunu hatırlamıyorum ama transfer günü 11 di hatta sonuca bakıp ona göre reçete yazıldı . Demek ki regliyken düşük olması gerekiyor cnm . Hayırlısı olsun inş geç olsun güç olmasınAdetliyken progrsteron baktilar 1 in altinda olmasi gerekiyormus benim 1.85 2 gun sonra 1.9 3 gun sonrada 2 cikti iptal etti rahim hazir degil dedi benim de ilk tup bebek deneyimim bende sasirdim
Aynen canım ben de öyle hatırlıyorum daha önce 2 kez tüp transferi oldu ilkinde taze transferdi ohss olduğum için 9. Gün hastanelik olmuştum ve git gel sürüncemede geçerken keseyi görmüştük . 2 transfer dondurulmuşlaydı onu da ben unutmuşum ne zaman çağırdığını 6 yıl geçti çünkü . bir sorayım dedim işte sağol kuzumBenim doktorum kan degerine göre hesap yapti ve kese icin muayeneye cagirdi canim
Benimde transfer oncesi çok olmuştu doktorum normal olduğunu progestan ile dengelenecek demisti. Dediği gibi de oldu durdu akıntı içinKızlar selam bir şey soracağım estorfem kullanıyorum günde 3 tane. Bugun 8.gunu bende bildiğiniz göğüslerde şişkinlik, yumurtaliklarimda sanci, akıntı regl öncesi belirtiler var. Bunlar olan oldu mu hiç? Normal mi acaba transfere 1 hafta var yaklaşık daha bilemedim hiç çok saçma geldi. Fazla mı geldi dozu acaba?
Aynen canim gec olsun sonunda benim olsun insaĺlahAnladım cnm vardır doktorun bir bildiği mutlaka ben regliyken kaç olduğunu hatırlamıyorum ama transfer günü 11 di hatta sonuca bakıp ona göre reçete yazıldı . Demek ki regliyken düşük olması gerekiyor cnm . Hayırlısı olsun inş geç olsun güç olmasın
Ayy o ilac piyasada cok zor bulunuyor ben afyonda tedavi goruyorum bi cift ariyordu en son antalyada bulmuslardi adam gidip alcakti..aslinda bu ilaclarin surekli tedarik edilmesi lazim cunku cagimizin hastaligi artik infertilite allah yardimciniz olsunSelam kızlar elinde cetrodite olan varmı istanbul ve ya izmir satan eczane varmı
Zaten derdimiz bize yetiyor birde bununla uğraşıyoruz elinde olsada vermiyo eczaneler onca insanın vebalini giriyorlarAyy o ilac piyasada cok zor bulunuyor ben afyonda tedavi goruyorum bi cift ariyordu en son antalyada bulmuslardi adam gidip alcakti..aslinda bu ilaclarin surekli tedarik edilmesi lazim cunku cagimizin hastaligi artik infertilite allah yardimciniz olsun
Benim ikinci tedavim bu .ilk tedavimi bende kendisinde olmuştum ikinci de kurum değiştirdikBen de Bursa dayım cnm Acıbadem Şahin zeteroğlu benim de doktorum
Geçmiş olsunValla zeytinyağı pekmez daha iyi etti beni parol alıyorum idare edebildgm kadar
Amin Allah razı olsun, sağlıkla dünyaya gelirler inşallahYaaaa cok sevindim inan rabbim kucagina saglikla almayi nasib etsin hayatim cok mutlu oldum darisi bana insallah
Memnun kalmadınız mı cnm bir sorun mu yaşadınız ? hayırlı olsun öncelikle yeni tedavinBenim ikinci tedavim bu .ilk tedavimi bende kendisinde olmuştum ikinci de kurum değiştirdik
Memnun kalmamak değil de negatifle sonuçlanınca birde süreç çok hızlı olunca başka kuruma geçmek istedik . Birde randevüler de yoğunluk oluyordu saatlerce beklediğimiz oluyordu eşimde sıkıntı yapıyordu bu durumu o yüzden bahçeci tüp bebek merkezine geçtikMemnun kalmadınız mı cnm bir sorun mu yaşadınız ? hayırlı olsun öncelikle yeni tedavin
Anladım canım evet aşırı yoğunluk var benim şu an pozitif eğer bi sıkıntı olmaz sağlıklı bir şekilde devam ederse sadece kese ve kalp atışına Şahin beye gitmeyi düşünüyorum hem çok saat beklemekten hemde maddi olarak yorucu olduğu için . Tamamlayıcı sağlık sigortası doğum poliçem var Acıbadem ve pembe maviyi kapsamıyor . Medicana da Volkan beyi çok öneriyorlar ona gitmek istiyorum nasip artık . Kese ve kalp atışından sonra bir daha gelmiyoruz demeye de çekinirim gibi geliyor ama başka çarem yok malesef . Tedavin tekrar hayırlı olsun cnm senin transferin ne zaman ?Memnun kalmamak değil de negatifle sonuçlanınca birde süreç çok hızlı olunca başka kuruma geçmek istedik . Birde randevüler de yoğunluk oluyordu saatlerce beklediğimiz oluyordu eşimde sıkıntı yapıyordu bu durumu o yüzden bahçeci tüp bebek merkezine geçtik
Cok sevindim senin adına hayırlısı olsun darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına .Anladım canım evet aşırı yoğunluk var benim şu an pozitif eğer bi sıkıntı olmaz sağlıklı bir şekilde devam ederse sadece kese ve kalp atışına Şahin beye gitmeyi düşünüyorum hem çok saat beklemekten hemde maddi olarak yorucu olduğu için . Tamamlayıcı sağlık sigortası doğum poliçem var Acıbadem ve pembe maviyi kapsamıyor . Medicana da Volkan beyi çok öneriyorlar ona gitmek istiyorum nasip artık . Kese ve kalp atışından sonra bir daha gelmiyoruz demeye de çekinirim gibi geliyor ama başka çarem yok malesef . Tedavin tekrar hayırlı olsun cnm senin transferin ne zaman ?
Bugün dördüncü günüm 8 saatlik yolculuk yaptım. Doktorum seyahatin bir engel olmayacağını söyledi bana. İnşallah bir şey olmazCanım bende özel sektör de çalışıyorum. Salı günü transfer olmuştum o haftayı yıllık izin kullandım. Bugün iş başı yaptım.
Doktoruna istersen rapor yazdirabilirsin. Doktor bana 6-7 saat yolculuk yapma dedi sadece sonrasında günlük hayatına devam edebilirsin dedi. Hersey çok güzel olur inşallah
Selam ben günde 4 tane kullanıyorum. Transferim 27sinde olacak gibi görünüyor, 7 gündür kullanıyorum. Akıntı bende de var, sancı çok nadir. Bir gün çok fena midem bulandı.Kızlar selam bir şey soracağım estorfem kullanıyorum günde 3 tane. Bugun 8.gunu bende bildiğiniz göğüslerde şişkinlik, yumurtaliklarimda sanci, akıntı regl öncesi belirtiler var. Bunlar olan oldu mu hiç? Normal mi acaba transfere 1 hafta var yaklaşık daha bilemedim hiç çok saçma geldi. Fazla mı geldi dozu acaba?
Gönlünü ferah tut canım her bünye aynı değil ki, güzel düşünelim güzel olsun.Bugün dördüncü günüm 8 saatlik yolculuk yaptım. Doktorum seyahatin bir engel olmayacağını söyledi bana. İnşallah bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?