Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Adetliyken progrsteron baktilar 1 in altinda olmasi gerekiyormus benim 1.85 2 gun sonra 1.9 3 gun sonrada 2 cikti iptal etti rahim hazir degil dedi benim de ilk tup bebek deneyimim bende sasirdim
Anladım cnm vardır doktorun bir bildiği mutlaka ben regliyken kaç olduğunu hatırlamıyorum ama transfer günü 11 di hatta sonuca bakıp ona göre reçete yazıldı . Demek ki regliyken düşük olması gerekiyor cnm . Hayırlısı olsun inş geç olsun güç olmasın

Selam kızlar elinde cetrodite olan varmı istanbul ve ya izmir satan eczane varmı

Benim doktorum kan degerine göre hesap yapti ve kese icin muayeneye cagirdi canim
Aynen canım ben de öyle hatırlıyorum daha önce 2 kez tüp transferi oldu ilkinde taze transferdi ohss olduğum için 9. Gün hastanelik olmuştum ve git gel sürüncemede geçerken keseyi görmüştük . 2 transfer dondurulmuşlaydı onu da ben unutmuşum ne zaman çağırdığını 6 yıl geçti çünkü . bir sorayım dedim işte sağol kuzum

Benimde transfer oncesi çok olmuştu doktorum normal olduğunu progestan ile dengelenecek demisti. Dediği gibi de oldu durdu akıntı için

Aynen canim gec olsun sonunda benim olsun insaĺlah herhalde o hormonun salgilanmamasi gereken bi zamanda yuksek cikmis dedigin gibi

Selam kızlar elinde cetrodite olan varmı istanbul ve ya izmir satan eczane varmı
Ayy o ilac piyasada cok zor bulunuyor ben afyonda tedavi goruyorum bi cift ariyordu en son antalyada bulmuslardi adam gidip alcakti..aslinda bu ilaclarin surekli tedarik edilmesi lazim cunku cagimizin hastaligi artik infertilite allah yardimciniz olsun

Zaten derdimiz bize yetiyor birde bununla uğraşıyoruz elinde olsada vermiyo eczaneler onca insanın vebalini giriyorlar

Valla ben o ilaç sıkıntısını 2. Transferimde estrofem de climara bantta yaşadım. 30 tl lik estrofem şimdi 118 tl oldu. Climara bantlarda elimde kaldı kullanamadim

Memnun kalmadınız mı cnm bir sorun mu yaşadınız ? hayırlı olsun öncelikle yeni tedavin
Memnun kalmamak değil de negatifle sonuçlanınca birde süreç çok hızlı olunca başka kuruma geçmek istedik . Birde randevüler de yoğunluk oluyordu saatlerce beklediğimiz oluyordu eşimde sıkıntı yapıyordu bu durumu o yüzden bahçeci tüp bebek merkezine geçtik

Anladım canım evet aşırı yoğunluk var benim şu an pozitif eğer bi sıkıntı olmaz sağlıklı bir şekilde devam ederse sadece kese ve kalp atışına Şahin beye gitmeyi düşünüyorum hem çok saat beklemekten hemde maddi olarak yorucu olduğu için . Tamamlayıcı sağlık sigortası doğum poliçem var Acıbadem ve pembe maviyi kapsamıyor . Medicana da Volkan beyi çok öneriyorlar ona gitmek istiyorum nasip artık . Kese ve kalp atışından sonra bir daha gelmiyoruz demeye de çekinirim gibi geliyor ama başka çarem yok malesef . Tedavin tekrar hayırlı olsun cnm senin transferin ne zaman ?

Cok sevindim senin adına hayırlısı olsun darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına .
Yarın yarın saat üçte transferim . Bende olumlu sonuç alırsam eğer sağlık sigortası yaptırmak istiyorum ama kapsar mı bilmiyorum .
Bu arada çekinecek birşey yok bence canım çok maliyetli herşey başla iyi bi doktora gidebilirsin bende olursa medicanaya gitmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
Bugün dördüncü günüm 8 saatlik yolculuk yaptım. Doktorum seyahatin bir engel olmayacağını söyledi bana. İnşallah bir şey olmaz

Selam ben günde 4 tane kullanıyorum. Transferim 27sinde olacak gibi görünüyor, 7 gündür kullanıyorum. Akıntı bende de var, sancı çok nadir. Bir gün çok fena midem bulandı.

Kızlarr yarın 12günüm bu sefer teda olduğum merkezde testimi yapıcazUmarım değerim artmıştır buarada bir şey sorucam size şimdi yarın değerim yükselmişse yine 2gün sonra test yapıcakmıyız Yani kesim hamile olduğuma nezaman inanıcaz bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…