Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ben istanbul fulyada almıştım iğnelerimi dr bana tedaviye başlar başlamaz şimdiden al sonradan zorluk çekmeyelim demişti.Ama fulyadaki bütün eczanelerde vardı her gittğimde
Bi oralara baktirim şuan karaborsa resmen bende kasımda 3 tedaviye başlıcam yumurtam erken çatlıyor ikidir

Selam kızlar elinde cetrodite olan varmı istanbul ve ya izmir satan eczane varmı
[/QUOTE]

Selamlar, ben adanadayim, elimde bu ilaç yok, ama iki hafta önce ilk gittigim eczanede bulmustum.Yeni yok'a dustu herhalde. Bu arada bu ilac soguk zincir, o nedenle birisinden falan bulursaniz ona dikkat edin buz kalibiyla falan tasinmali hava sicaksa(adanada bugun denize girdik ondan diyorum:)
Eger bulamazsaniz ben o eczaneye isterseniz sorarim, bir otobuse veririm ama işte bozulmayacaginin garantisi olmaz

Selam kızlar elinde cetrodite olan varmı istanbul ve ya izmir satan eczane varmı

Selamlar, ben adanadayim, elimde bu ilaç yok, ama iki hafta önce ilk gittigim eczanede bulmustum.Yeni yok'a dustu herhalde. Bu arada bu ilac soguk zincir, o nedenle birisinden falan bulursaniz ona dikkat edin buz kalibiyla falan tasinmali hava sicaksa(adanada bugun denize girdik ondan diyorum:)
Eger bulamazsaniz ben o eczaneye isterseniz sorarim, bir otobuse veririm ama işte bozulmayacaginin garantisi olmaz
[/QUOTE]
Maviesra

[/QUOTE]
Merhabalar isminizi kayıt etcem 1 2 gün daha bakcam hatta muadili çıkmanmış dediler tabi tedaviye yetişirse bu ilacın üretimi durmuş elinde olan saklıyor

Kızlar pozitif haberini aldım ama 1 2 saattir. Kasık ağrısı bel ağrısı her an regl olucakmiş akıntı hissi anlamadım normal mi acaba
Normal canim bende aynısı adet günüm de yaklaşıyor insllh sağlıkla tamamlariz

Kızlar birsey sormak istiyorum kan vermeden önce test yaptım erken gebelik testi ardından kan verdim ama test silik çıktı şimdi tekrar yaptım eskisinden daha silik çıktı bir gün içinde daha belirgin koyulasmasi gerekmez miydi kalp atışını duyana kadar rahat yok herhlde

Canım silik çıktıysa yeterli heralde benimde silik çıkmıştı ne zaman kan vericeksin

Gönlünü ferah tut canım her bünye aynı değil ki, güzel düşünelim güzel olsun.
İnşallah geçen transferimde ikinci gün yola çıkmıştım yine sekiz saat yolculuk yapmıştım. Ertesi gün ipliksi bir pıhtı görmüştüm. Şimdi çok şükür görmedim. İnşallah her şey yolunda gidiyordur.

Kızlar günaydın, 17sinde transfer oldum, dün gece 2 gibi çok şiddetli bel ve kasık ağrım başladı 2-3 saat sürdü. İdrar yaparken yanma ağrı oluyor. Malesef açık kırmızı renk kanamam da var hafif. Böyle olup pozitif olan oldu mu, çok erken veda ettim sürece galiba

Kızlar günaydın, 17sinde transfer oldum, dün gece 2 gibi çok şiddetli bel ve kasık ağrım başladı 2-3 saat sürdü. İdrar yaparken yanma ağrı oluyor. Malesef açık kırmızı renk kanamam da var hafif. Böyle olup pozitif olan oldu mu, çok erken veda ettim sürece galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…