Ben istanbul fulyada almıştım iğnelerimi dr bana tedaviye başlar başlamaz şimdiden al sonradan zorluk çekmeyelim demişti.Ama fulyadaki bütün eczanelerde vardı her gittğimdeSelam kızlar elinde cetrodite olan varmı istanbul ve ya izmir satan eczane varmı
6. Gün adetime 5 gün varKaçıncı gününüz adete kaç gün kaldii
Bi oralara baktirim şuan karaborsa resmen bende kasımda 3 tedaviye başlıcam yumurtam erken çatlıyor ikidirBen istanbul fulyada almıştım iğnelerimi dr bana tedaviye başlar başlamaz şimdiden al sonradan zorluk çekmeyelim demişti.Ama fulyadaki bütün eczanelerde vardı her gittğimde
Cetrodite izmirde yok onun yerine gonapeptil yazıyor doktorlarSelam kızlar elinde cetrodite olan varmı istanbul ve ya izmir satan eczane varmı
Onu kullandim geçen ay cetrodite bulmaya çalış dedi doktorumCetrodite izmirde yok onun yerine gonapeptil yazıyor doktorlar
İnş bulursunOnu kullandim geçen ay cetrodite bulmaya çalış dedi doktorum
İnternetten baktım şimdi transferin 2. İle 6. 7. Gününe kadar normalmiş sancılar ağrılarKaçıncı gününüz adete kaç gün kaldii
Selam kızlar elinde cetrodite olan varmı istanbul ve ya izmir satan eczane varmı
Selam kızlar elinde cetrodite olan varmı istanbul ve ya izmir satan eczane varmı
Fulya bahçeçi kliniğinin orda hep vardı bir baktırın derimBi oralara baktirim şuan karaborsa resmen bende kasımda 3 tedaviye başlıcam yumurtam erken çatlıyor ikidir
Normal canim bende aynısı adet günüm de yaklaşıyor insllh sağlıkla tamamlarizKızlar pozitif haberini aldım ama 1 2 saattir. Kasık ağrısı bel ağrısı her an regl olucakmiş akıntı hissi anlamadım normal mi acaba
İnşallah ya bekleyen herkes içinNormal canim bende aynısı adet günüm de yaklaşıyor insllh sağlıkla tamamlariz
Canım silik çıktıysa yeterli heralde benimde silik çıkmıştı ne zaman kan vericeksinKızlar birsey sormak istiyorum kan vermeden önce test yaptım erken gebelik testi ardından kan verdim ama test silik çıktı şimdi tekrar yaptım eskisinden daha silik çıktı bir gün içinde daha belirgin koyulasmasi gerekmez miydi kalp atışını duyana kadar rahat yok herhlde
İnşallahGönlünü ferah tut canım her bünye aynı değil ki, güzel düşünelim güzel olsun.
Aminnnn canım inşallahhhhHakkinda hayırlısı olsun canım al gel minigini sımsıkı sarılin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?