Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canım silik çıktıysa yeterli heralde benimde silik çıkmıştı ne zaman kan vericeksin
Verdim canim 38 çıktı deger ama 38 erken gebelik testinde neden çok silik görünüyor acaba dger mı düşüyor dedim

Adetin ne zamn canim normalde ilaç kullanıyoruz adet olmamanlazim

Selam ben günde 4 tane kullanıyorum. Transferim 27sinde olacak gibi görünüyor, 7 gündür kullanıyorum. Akıntı bende de var, sancı çok nadir. Bir gün çok fena midem bulandı.
Benimde muhtemelen transferimiz 27sinde olacak cuma günü kontrolüm var bakalim öğreneceğiz. Birlikte bekleyecegiz insallah

30 Eylüldü, bu ay da 28i falan olur sanırım. Doktoruma yazdım ama elde değil baya üzülüyor insan..
Daha adetine de var kanama rengi açık kırmızı mı ve artarak mı devam ediyor kesilmedi mı?

Amin canım çok sağol tüm isteyenlere inş Dualarım seninle inş sımsıkı tutunsun bebeğin Hamile kaldıktan sonra karşılayan sompo sigorta vardı galiba ama o da tahlillerin %20 si , 10 Muayne ve doğumu kapsıyor fiyatı da yüksek 15 bindi sanırım .Ama yine mantıklı geliyor çünkü sadece doğum medicanada 15 binmiş şu an . Ben Anadolu sigorta yaptırdım 1 ay bekleme süresi vardı zaten ağustostaki reglimde tedavi olurken yaptırdım eylüldeki reglimle koyulduğu için tam 1 ay beklemiş oldum şimdi de şükür pozitif karşılıyor . Tüm tahlil tetkik ücretsiz , Muayne 10 tane hakkın var , doğumu karşılıyor ve yatışlar ve operasyonların hepsi ücretsiz ve 5500 gibi bi rakama yaptırdım. Keşke daha önce konuşma şansımız olsaydı belki sende yaptırırdın nasip aman bebiş tutsun da bakılır bir çaresine .Bu arada medicana Bursa’daki en iyi ameliyathane ve en iyi yenidoğan yoğun bakımına sahipmiş.inş senin de olumlu olsun da belki hastanede karşılaşırız

Verdim canim 38 çıktı deger ama 38 erken gebelik testinde neden çok silik görünüyor acaba dger mı düşüyor dedim
Bence 9. Güne göre iyi bir değer cnm zaten önemli olan 2 günde 2 katına katlaması . İnş kat ve kat artsın her geçen gün

Bence yine güzel bir şekilde artmışsa yaptırma cnm bi daha çünkü senin bu 3. Kan testin . Değerini söyle doktorun ona göre kese için bir tarih verir . söylemesi Bile güzel Nasip olsun herkese inş

Kızlar pozitif haberini aldım ama 1 2 saattir. Kasık ağrısı bel ağrısı her an regl olucakmiş akıntı hissi anlamadım normal mi acaba
Cok normal benim hala bile öyle adet olacakmisim gibi doktor normal dedi akinti vs fitilden cok dolayi cok oluyor kasik agrilari batmalari geçmiyor hic bebek büyüdükçe artiyormus

Bence yine güzel bir şekilde artmışsa yaptırma cnm bi daha çünkü senin bu 3. Kan testin . Değerini söyle doktorun ona göre kese için bir tarih verir . söylemesi Bile güzel Nasip olsun herkese inş
Ağzından bal damlıyor canımmUyuyamdım bütünce gece heycandan rabbim bugun güzel artış nasip etsin bana inşallah

Günaydın cnm ama bence olumsuz düşünme çünkü bana merkezde ilk 3-4 gün kanama gelebileceğini ve bunun normal olduğunu söylediler . Sonuçta Rahime yerleştirirken kullanılan aparatlardan tahriş oluyor . O regl ağrıları benim bugün 8. Günüm hâlâ devam ediyor ama pozitif mesela sonucum yani hiç kafana takacak durumlar değil için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…