Verdim canim 38 çıktı deger ama 38 erken gebelik testinde neden çok silik görünüyor acaba dger mı düşüyor dedimCanım silik çıktıysa yeterli heralde benimde silik çıkmıştı ne zaman kan vericeksin
Adetin ne zamn canim normalde ilaç kullanıyoruz adet olmamanlazimKızlar günaydın, 17sinde transfer oldum, dün gece 2 gibi çok şiddetli bel ve kasık ağrım başladı 2-3 saat sürdü. İdrar yaparken yanma ağrı oluyor. Malesef açık kırmızı renk kanamam da var hafif. Böyle olup pozitif olan oldu mu, çok erken veda ettim sürece galiba
10 ekimİnşallah ya bekleyen herkes içinsen hangi gün transfer oldun canim
30 Eylüldü, bu ay da 28i falan olur sanırım. Doktoruma yazdım ama elde değil baya üzülüyor insan..Adetin ne zamn canim normalde ilaç kullanıyoruz adet olmamanlazim
Benimde muhtemelen transferimiz 27sinde olacak cuma günü kontrolüm var bakalim öğreneceğiz. Birlikte bekleyecegiz insallahSelam ben günde 4 tane kullanıyorum. Transferim 27sinde olacak gibi görünüyor, 7 gündür kullanıyorum. Akıntı bende de var, sancı çok nadir. Bir gün çok fena midem bulandı.
Daha adetine de var kanama rengi açık kırmızı mı ve artarak mı devam ediyor kesilmedi mı?30 Eylüldü, bu ay da 28i falan olur sanırım. Doktoruma yazdım ama elde değil baya üzülüyor insan..
Canim günaydın hadi güzel hayırlı haberlerle dönersin inşallah Rabbım sevindirsin hepimiziKan vermeye gtcem kızlar dualarinizi bekliyorum hayırlı sabahlar
Amin canım çok sağol tüm isteyenlere inşCok sevindim senin adına hayırlısı olsun darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına .
Yarın yarın saat üçte transferim . Bende olumlu sonuç alırsam eğer sağlık sigortası yaptırmak istiyorum ama kapsar mı bilmiyorum .
Bu arada çekinecek birşey yok bence canım çok maliyetli herşey başla iyi bi doktora gidebilirsin bende olursa medicanaya gitmeyi düşünüyorum
Hadi hayırlısı ile inş güzel sonuçlarla dön cnmKan vermeye gtcem kızlar dualarinizi bekliyorum hayırlı sabahlar
Benim de bugün transferimin 8. Günü ve her an regl olacakmışım gibi ağrım var normal yani cnmKızlar pozitif haberini aldım ama 1 2 saattir. Kasık ağrısı bel ağrısı her an regl olucakmiş akıntı hissi anlamadım normal mi acaba
AA bir sürü kan var bugün hadi hayırlısı ile inş çok güzel sonuçlar çıksınKızlar Günaydın kan verdim banada dua edin lütfen
Bence 9. Güne göre iyi bir değer cnm zaten önemli olan 2 günde 2 katına katlaması . İnş kat ve kat artsın her geçen günVerdim canim 38 çıktı deger ama 38 erken gebelik testinde neden çok silik görünüyor acaba dger mı düşüyor dedim
Bence yine güzel bir şekilde artmışsa yaptırma cnm bi daha çünkü senin bu 3. Kan testin . Değerini söyle doktorun ona göre kese için bir tarih verir .Kızlarr yarın 12günüm bu sefer teda olduğum merkezde testimi yapıcazUmarım değerim artmıştır buarada bir şey sorucam size şimdi yarın değerim yükselmişse yine 2gün sonra test yapıcakmıyız Yani kesim hamile olduğuma nezaman inanıcaz bilemedim
Benim kasık ağrılarım çok olmuştu hala da var şuan bile adet olacakmisim gibi karnım doktora sordum normal dediİnternetten baktım şimdi transferin 2. İle 6. 7. Gününe kadar normalmiş sancılar ağrılar
Cok normal benim hala bile öyle adet olacakmisim gibi doktor normal dedi akinti vs fitilden cok dolayi cok oluyor kasik agrilari batmalari geçmiyor hic bebek büyüdükçe artiyormusKızlar pozitif haberini aldım ama 1 2 saattir. Kasık ağrısı bel ağrısı her an regl olucakmiş akıntı hissi anlamadım normal mi acaba
Bence yine güzel bir şekilde artmışsa yaptırma cnm bi daha çünkü senin bu 3. Kan testin . Değerini söyle doktorun ona göre kese için bir tarih verir .söylemesi Bile güzel Nasip olsun herkese inş
Ağzından bal damlıyor canımmBence yine güzel bir şekilde artmışsa yaptırma cnm bi daha çünkü senin bu 3. Kan testin . Değerini söyle doktorun ona göre kese için bir tarih verir .söylemesi Bile güzel Nasip olsun herkese inş
Günaydın cnm ama bence olumsuz düşünme çünkü bana merkezde ilk 3-4 gün kanama gelebileceğini ve bunun normal olduğunu söylediler . Sonuçta Rahime yerleştirirken kullanılan aparatlardan tahriş oluyor . O regl ağrıları benim bugün 8. Günüm hâlâ devam ediyor ama pozitif mesela sonucum yani hiç kafana takacak durumlar değil için rahat olsunKızlar günaydın, 17sinde transfer oldum, dün gece 2 gibi çok şiddetli bel ve kasık ağrım başladı 2-3 saat sürdü. İdrar yaparken yanma ağrı oluyor. Malesef açık kırmızı renk kanamam da var hafif. Böyle olup pozitif olan oldu mu, çok erken veda ettim sürece galiba
Benim bugun 12.günüm hala regli sancım oluyor sanırım çok normalBenim de bugün transferimin 8. Günü ve her an regl olacakmışım gibi ağrım var normal yani cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?