- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 33
Amin amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruzAğzından bal damlıyor canımmUyuyamdım bütünce gece heycandan rabbim bugun güzel artış nasip etsin bana inşallah
Hadi canım güzel haberlerini bekliyoruzzz inşallahKızlar Günaydın kan verdim banada dua edin lütfen
Aynen kuzum bence de çok normal bebişler kendilerine yer yapıyorlar ondanBenim bugun 12.günüm hala regli sancım oluyor sanırım çok normal
Ayyy yerin onları bennnnAynen kuzum bence de çok normal bebişler kendilerine yer yapıyorlar ondan
Benimde adetliyken bakmadı ama 13.gün baktı yüksek çıktı iptal ettiAdetliyken progrsteron baktilar 1 in altinda olmasi gerekiyormus benim 1.85 2 gun sonra 1.9 3 gun sonrada 2 cikti iptal etti rahim hazir degil dedi benim de ilk tup bebek deneyimim bende sasirdim
Hala cetrodite kullandıran doktor varmı yaSelam kızlar elinde cetrodite olan varmı istanbul ve ya izmir satan eczane varmı
Rahim çizdirme iyi bir şey değil. Rahim çizdirdiğim için dış gebelik yaşıyorum. SakınDoktorunuz daha iyi bilir elbette ama ben olsam çok beklemezdim, rahim bi travma sonrasında kendini toparladıktan sonra daha çok kabul ediyor embriyoyu canlanıp kanlanıyor. Rahme çizik atıyorlar ya, bu nedenle o çizik de. Bana daha önce gittiğim doktor söylemişti.
İnşallah en güzeli olur, emeklerinizin karşılığını alırsınız
Çoğu yer yazıyor bana da onu yazmışlardı bulana kadar canım çıkmıştıHala cetrodite kullandıran doktor varmı ya
Merhaba sonucunuz ne olduYarın sabah yapsam yine negatif çıkardı kesin, pgt yaptırdık, histereskopi ile rahme çizik attırdık, embriyo glue da yaptırdık kalitesi de A kalite, daha olmuyorsa çok da zorlamamak gerekir belki ne bilim kafam allak bullak oldu. O kadar belirti boşa demekki ilaçlardan oluyor
Sonucunuz ne oldu acabaBenim embriyo kalitem ne bilmiyorum ama hem NGS hem pgtden sağlıklı geldi çok şükür Ocak ayından beri tedavi görüyrum ilk trasferim olcak rahme çizik atıldı adana acıbademdeyim
Neye dayanarak böyle bişey dedin kanıt varmı elinde burdaki bütün insanlara neredeyse hep uyguladıkları bi yöntem sizin dış gebelik yaşamanızla ne alakası var insanların moralini bozmayın yaRahim çizdirme iyi bir şey değil. Rahim çizdirdiğim için dış gebelik yaşıyorum. Sakın
Daha trasfer olamadimSonucunuz ne oldu acaba
Iyi gidiyor canm dinleniyorum bol bol cuma günü kontrol var merakla bekliyorum bakalım ne diyecek
Gerçekten mi ona mi bagladilar ? Artık ne varsa yaptıracak hale geldik bı çalışmayı okuyosun iyi diyor diğeri başka şey, cidden yorucu.Rahim çizdirme iyi bir şey değil. Rahim çizdirdiğim için dış gebelik yaşıyorum. Sakın
benim 3 gün gecikti suan ilginç bir şekilde normalde hiç gecikmz ama forumda bir iki yorumda denk geldim gecikenler olmus benim gibiNormalden daha erken oluyor yumurta toplamadan dolayı 1 Eylül de adet oldum diğeride 24 Eylül oldu benim normalde 30 gün bazen de geçiyordu
Şuan çok açık pembe o da çamaşırıma gelmiyor da lavabo sonrası peçeteye geliyor. İnşallah benimledirler hala.Daha adetine de var kanama rengi açık kırmızı mı ve artarak mı devam ediyor kesilmedi mı?
Sağol canım biraz rahatladım sizlerin yazdıklarıyla ama o görüntü insanın zihnine kazınıyormuş. Doktorun asistanına mesaj attım henüz dönmediler. Kendimi bu kez çok kastım belki de ondandır iyi düşünmeye çalışayım.Günaydın cnm ama bence olumsuz düşünme çünkü bana merkezde ilk 3-4 gün kanama gelebileceğini ve bunun normal olduğunu söylediler . Sonuçta Rahime yerleştirirken kullanılan aparatlardan tahriş oluyor . O regl ağrıları benim bugün 8. Günüm hâlâ devam ediyor ama pozitif mesela sonucum yani hiç kafana takacak durumlar değil için rahat olsun
Neye dayanarak böyle bişey dedin kanıt varmı elinde burdaki bütün insanlara neredeyse hep uyguladıkları bi yöntem sizin dış gebelik yaşamanızla ne alakası var insanların
Sizde rahim çizme yaptınız doğru mu anladım. Rahim çizmelerine rağmen çoğu kişi negatif zaten. Sonuçta rahme zarar veriliyor bu yüzden çok pişmanım.Gerçekten mi ona mi bagladilar ? Artık ne varsa yaptıracak hale geldik bı çalışmayı okuyosun iyi diyor diğeri başka şey, cidden yorucu.
Çok çok geçmiş olsuninşallah en kısa zamanda toplarsiniz.
Benim de transfer sonrası 8. gün bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Çok hevesim kaçtı herşey iyiydi sözde. Ama olmayınca olmuyor demek ki
Şu yolda üzülen emek veren herkese sabırlar sonrasinda da güzel haberler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?