Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Adetliyken progrsteron baktilar 1 in altinda olmasi gerekiyormus benim 1.85 2 gun sonra 1.9 3 gun sonrada 2 cikti iptal etti rahim hazir degil dedi benim de ilk tup bebek deneyimim bende sasirdim
Benimde adetliyken bakmadı ama 13.gün baktı yüksek çıktı iptal etti

Rahim çizdirme iyi bir şey değil. Rahim çizdirdiğim için dış gebelik yaşıyorum. Sakın

Merhaba sonucunuz ne oldu

Rahim çizdirme iyi bir şey değil. Rahim çizdirdiğim için dış gebelik yaşıyorum. Sakın
Neye dayanarak böyle bişey dedin kanıt varmı elinde burdaki bütün insanlara neredeyse hep uyguladıkları bi yöntem sizin dış gebelik yaşamanızla ne alakası var insanların moralini bozmayın ya

Gerçekten mi ona mi bagladilar ? Artık ne varsa yaptıracak hale geldik bı çalışmayı okuyosun iyi diyor diğeri başka şey, cidden yorucu.
Çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toplarsiniz.
Benim de transfer sonrası 8. gün bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Çok hevesim kaçtı herşey iyiydi sözde. Ama olmayınca olmuyor demek ki
Şu yolda üzülen emek veren herkese sabırlar sonrasinda da güzel haberler dilerim

Normalden daha erken oluyor yumurta toplamadan dolayı 1 Eylül de adet oldum diğeride 24 Eylül oldu benim normalde 30 gün bazen de geçiyordu
benim 3 gün gecikti suan ilginç bir şekilde normalde hiç gecikmz ama forumda bir iki yorumda denk geldim gecikenler olmus benim gibi

Daha adetine de var kanama rengi açık kırmızı mı ve artarak mı devam ediyor kesilmedi mı?
Şuan çok açık pembe o da çamaşırıma gelmiyor da lavabo sonrası peçeteye geliyor. İnşallah benimledirler hala.
Sağol canım biraz rahatladım sizlerin yazdıklarıyla ama o görüntü insanın zihnine kazınıyormuş. Doktorun asistanına mesaj attım henüz dönmediler. Kendimi bu kez çok kastım belki de ondandır iyi düşünmeye çalışayım.

Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kızlar

Neye dayanarak böyle bişey dedin kanıt varmı elinde burdaki bütün insanlara neredeyse hep uyguladıkları bi yöntem sizin dış gebelik yaşamanızla ne alakası var insanların
Sizde rahim çizme yaptınız doğru mu anladım. Rahim çizmelerine rağmen çoğu kişi negatif zaten. Sonuçta rahme zarar veriliyor bu yüzden çok pişmanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…