Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Rahat ol kanama artmadı müddet yerleşiyor sanırım. Çünkü adetinede var insllh hersek gönlünce olsun

Nasip canım dediğin gibi tutsun olumlu olsun da gerisi de olur .
Senin yaş kaç canım
Kaçıncı denemen
Aynen denk gelirsek kesin buluşup konuşalım isterim çok

Sizde rahim çizme yaptınız doğru mu anladım. Rahim çizmelerine rağmen çoğu kişi negatif zaten. Sonuçta rahme zarar veriliyor bu yüzden çok pişmanım.
Yaa ne zararı asıl rahimde yeni hücre gelişimi oluyo öyle negtif alanların hiçbiri ben cizikten aldım demedi valla

Nasip canım dediğin gibi tutsun olumlu olsun da gerisi de olur .
Senin yaş kaç canım
Kaçıncı denemen
Aynen denk gelirsek kesin buluşup konuşalım isterim çok
Benim ilk evliliğimde 3 kimyasal , 1 molar gebelik , bir kez 20 haftalık üçüzleri rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğumla kayıp , bir kez de 6 haftalık düşük yaşadım . Erken doğum ve 6 haftalık düşük tüp bebekle olmuştu .üçüzler taze transfer , düşük dondurulmuşla transferle denemiştik . Hatta daha dondurulmuşlarım vardı ama evliliğim kötüye gitti son kalan 2 embriyoyu değerlendirmedik boşanınca da imha ettirdik . Bu 2. Evliliğimdeki ilk tüp denemem . Embriyolar genetiğe gitti daha önce çok gebelik kaybı olduğu için . Ve iyi ki gitmiş kromozomsal problemli geldi bi tanesi imha edildi sağlıklı olan 2 tanesi transfer oldu . Şimdilik pozitif bakalım inş sorunsuz devam eder . Yaşım 30 canım senin yaşın kaç ? Evet ya çok güzel olur gerçekten görüşmemiz .

Benim kasık ağrılarım çok olmuştu hala da var şuan bile adet olacakmisim gibi karnım doktora sordum normal dedi
Oğlumda hiç böyle olmamıştı ondan şaşkınım bizide uyardılar transferde ağrı olabilir merak etmeyin diye ama insan işte endişe ediyor

Ben de 5. gun idrarda çift çizgi görünce bugün dayanamadım 7. günüm transfer sonrası kan testi yaptırdım. Hcg 70,27 çıktı O kadar umutsuz gittim ki yine 20lerde bi değer çıkacak önceki kimyasallar gibi diye 70 görünce ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan Normal test günüm 24 ekim ama 2 gün sonra yine gidicem artışı görmek için. İnşallah bu defa hepimizin yüzü gülsün

Bi doktoruna soraydin yaa canım ayni gun transfer olmuşuz benimde dun oglen bi kac saat sag kasigim ve karnimin alti agridi sonra geçti şükür şimdilik akintim falan yok bence sen bi doktoruna sor normaldir belki

Canım çok sevindim inşallah hep katlanarak artsın :))

Normal doktorlar zaten böyle ağrılar olabileceğini söylüyor lar

Canım tebrık ederım katlanarak sağlıkla buyusun mınıgın masallah, böyle güzel kan sonucları bızlere de nasıp olur ınsallah amin

Amin inşallah güzel sonuç alırsın bende 7.gün idrar da test yaptım yani dün pozitif çıktı bugün kan verdim normalde kan testi yarındı ben bugün verdim inşallah kandada pozitif çıkar dua bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…