- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 33
Kuzum kan tahlilim 24 ünde benim ama hem 22 sinde yaptırıcam ki 24 ünde yaptırınca katlamış mı görebilmek için .sezenosman canım sen kan tahlili nezaman vericeksin birdaha?
Bence 9. Güne göre iyi bir değer cnm zaten önemli olan 2 günde 2 katına katlaması . İnş kat ve kat artsın her geçen gün
Rahat ol kanama artmadı müddet yerleşiyor sanırım. Çünkü adetinede var insllh hersek gönlünce olsunŞuan çok açık pembe o da çamaşırıma gelmiyor da lavabo sonrası peçeteye geliyor. İnşallah benimledirler hala.
Sağol canım biraz rahatladım sizlerin yazdıklarıyla ama o görüntü insanın zihnine kazınıyormuş. Doktorun asistanına mesaj attım henüz dönmediler. Kendimi bu kez çok kastım belki de ondandır iyi düşünmeye çalışayım.
Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kızlar
Sağol kuzum umarım öyledir Allah razı olsun, hepimizin inşallahRahat ol kanama artmadı müddet yerleşiyor sanırım. Çünkü adetinede var insllh hersek gönlünce olsun
Bende 7 gün oldu kanama 8 de bitti mesela dua et hayrolsunSağol kuzum umarım öyledir Allah razı olsun, hepimizin inşallah
Nasip canım dediğin gibi tutsun olumlu olsun da gerisi de olur .Amin canım çok sağol tüm isteyenlere inşDualarım seninle inş sımsıkı tutunsun bebeğin Hamile kaldıktan sonra karşılayan sompo sigorta vardı galiba ama o da tahlillerin %20 si , 10 Muayne ve doğumu kapsıyor fiyatı da yüksek 15 bindi sanırım .Ama yine mantıklı geliyor çünkü sadece doğum medicanada 15 binmiş şu an . Ben Anadolu sigorta yaptırdım 1 ay bekleme süresi vardı zaten ağustostaki reglimde tedavi olurken yaptırdım eylüldeki reglimle koyulduğu için tam 1 ay beklemiş oldum şimdi de şükür pozitif karşılıyor . Tüm tahlil tetkik ücretsiz , Muayne 10 tane hakkın var , doğumu karşılıyor ve yatışlar ve operasyonların hepsi ücretsiz ve 5500 gibi bi rakama yaptırdım. Keşke daha önce konuşma şansımız olsaydı belki sende yaptırırdın nasip aman bebiş tutsun da bakılır bir çaresine .Bu arada medicana Bursa’daki en iyi ameliyathane ve en iyi yenidoğan yoğun bakımına sahipmiş.inş senin de olumlu olsun da belki hastanede karşılaşırız
Yaa ne zararı asıl rahimde yeni hücre gelişimi oluyo öyle negtif alanların hiçbiri ben cizikten aldım demedi vallaSizde rahim çizme yaptınız doğru mu anladım. Rahim çizmelerine rağmen çoğu kişi negatif zaten. Sonuçta rahme zarar veriliyor bu yüzden çok pişmanım.
Benim ilk evliliğimde 3 kimyasal , 1 molar gebelik , bir kez 20 haftalık üçüzleri rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğumla kayıp , bir kez de 6 haftalık düşük yaşadım . Erken doğum ve 6 haftalık düşük tüp bebekle olmuştu .üçüzler taze transfer , düşük dondurulmuşla transferle denemiştik . Hatta daha dondurulmuşlarım vardı ama evliliğim kötüye gitti son kalan 2 embriyoyu değerlendirmedik boşanınca da imha ettirdik . Bu 2. Evliliğimdeki ilk tüp denemem . Embriyolar genetiğe gitti daha önce çok gebelik kaybı olduğu için . Ve iyi ki gitmiş kromozomsal problemli geldi bi tanesi imha edildi sağlıklı olan 2 tanesi transfer oldu . Şimdilik pozitif bakalım inş sorunsuz devam eder . Yaşım 30 canım senin yaşın kaç ? Evet ya çok güzel olur gerçekten görüşmemiz .Nasip canım dediğin gibi tutsun olumlu olsun da gerisi de olur .
Senin yaş kaç canım
Kaçıncı denemen
Aynen denk gelirsek kesin buluşup konuşalım isterim çok
Oğlumda hiç böyle olmamıştı ondan şaşkınım bizide uyardılar transferde ağrı olabilir merak etmeyin diye ama insan işte endişe ediyorBenim kasık ağrılarım çok olmuştu hala da var şuan bile adet olacakmisim gibi karnım doktora sordum normal dedi
İnşallah canım hayırlı haberlerin olsun :) Eminim seninle güzel güzel devam edecekKan tahlilini verdim busefer tüp bebek merkezine geldim drmdan duymak istiyorum gerçeğiDua edin bana kızlar bebeğim benimledir inşallah
Bi doktoruna soraydin yaa canım ayni gun transfer olmuşuz benimde dun oglen bi kac saat sag kasigim ve karnimin alti agridi sonra geçti şükür şimdilik akintim falan yok bence sen bi doktoruna sor normaldir belkiKızlar günaydın, 17sinde transfer oldum, dün gece 2 gibi çok şiddetli bel ve kasık ağrım başladı 2-3 saat sürdü. İdrar yaparken yanma ağrı oluyor. Malesef açık kırmızı renk kanamam da var hafif. Böyle olup pozitif olan oldu mu, çok erken veda ettim sürece galiba
Canım çok sevindim inşallah hep katlanarak artsın :))Ben de 5. gun idrarda çift çizgi görünce bugün dayanamadım 7. günüm transfer sonrası kan testi yaptırdım. Hcg 70,27 çıktıO kadar umutsuz gittim ki yine 20lerde bi değer çıkacak önceki kimyasallar gibi diye 70 görünce ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan Normal test günüm 24 ekim ama 2 gün sonra yine gidicem artışı görmek için. İnşallah bu defa hepimizin yüzü gülsün
Normal doktorlar zaten böyle ağrılar olabileceğini söylüyor larGünaydın herkesekan verecekler inşallah güzel olumlu sonuçlarla dönersiniz bize
Kızlar benim transferden beri ağrım oluyor ilk iki gün kaşık ağrım vardı iki üç gündür de belim ağrıyor normaldir dimi ? 5. Günüm bugün
Hayırlı haberlerin olsun inşallah canım benimKan tahlilini verdim busefer tüp bebek merkezine geldim drmdan duymak istiyorum gerçeğiDua edin bana kızlar bebeğim benimledir inşallah
Canım tebrık ederım katlanarak sağlıkla buyusun mınıgın masallah, böyle güzel kan sonucları bızlere de nasıp olur ınsallah aminBen de 5. gun idrarda çift çizgi görünce bugün dayanamadım 7. günüm transfer sonrası kan testi yaptırdım. Hcg 70,27 çıktıO kadar umutsuz gittim ki yine 20lerde bi değer çıkacak önceki kimyasallar gibi diye 70 görünce ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan Normal test günüm 24 ekim ama 2 gün sonra yine gidicem artışı görmek için. İnşallah bu defa hepimizin yüzü gülsün
Amin inşallah güzel sonuç alırsın bende 7.gün idrar da test yaptım yani dün pozitif çıktı bugün kan verdim normalde kan testi yarındı ben bugün verdimBen de 5. gun idrarda çift çizgi görünce bugün dayanamadım 7. günüm transfer sonrası kan testi yaptırdım. Hcg 70,27 çıktıO kadar umutsuz gittim ki yine 20lerde bi değer çıkacak önceki kimyasallar gibi diye 70 görünce ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan Normal test günüm 24 ekim ama 2 gün sonra yine gidicem artışı görmek için. İnşallah bu defa hepimizin yüzü gülsün
Bugün 3kişi yiz herhalde kan veren 1 tanesi pozitif oldu inşallah bizde alırızKan tahlilini verdim busefer tüp bebek merkezine geldim drmdan duymak istiyorum gerçeğiDua edin bana kızlar bebeğim benimledir inşallah
Ayyy çıktı mı canım sonucunBugün 3kişi yiz herhalde kan veren 1 tanesi pozitif oldu inşallah bizde alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?