YaaaaBen de 5. gun idrarda çift çizgi görünce bugün dayanamadım 7. günüm transfer sonrası kan testi yaptırdım. Hcg 70,27 çıktıO kadar umutsuz gittim ki yine 20lerde bi değer çıkacak önceki kimyasallar gibi diye 70 görünce ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan Normal test günüm 24 ekim ama 2 gün sonra yine gidicem artışı görmek için. İnşallah bu defa hepimizin yüzü gülsün
Bnm çıkmadi burdan bi arkadaşin çıktıAyyy çıktı mı canım sonucun
Yok vermiştin ya sende ondan sordumBnm çıkmadi burdan bi arkadaşin çıktı
Canım değerin bence gayet normal. embriyo kaliten neydi? BC mi?10ekimde transfer oldum deger norml mı ki ?
merhaba ,Ben istanbul fulyada almıştım iğnelerimi dr bana tedaviye başlar başlamaz şimdiden al sonradan zorluk çekmeyelim demişti.Ama fulyadaki bütün eczanelerde vardı her gittğimde
bnm ssonuç 3te çıkacak cnmYok vermiştin ya sende ondan sordum
ya ne güzel 5. günde görmüşsün idrarda bende yaptım 5. günümde ama çıkmdı erken gebeik testlerinde. ve direk modum düştü olumsuz dşünüyorum şu an sanırım bu seferde olmadıBen de 5. gun idrarda çift çizgi görünce bugün dayanamadım 7. günüm transfer sonrası kan testi yaptırdım. Hcg 70,27 çıktıO kadar umutsuz gittim ki yine 20lerde bi değer çıkacak önceki kimyasallar gibi diye 70 görünce ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan Normal test günüm 24 ekim ama 2 gün sonra yine gidicem artışı görmek için. İnşallah bu defa hepimizin yüzü gülsün
İnşallah hayırlı sonuçlar alırızKızlar habber verin . Türkiyede ne güzel gününde cıkıyor burda almanyada bir gün bekliyorsun. Ben de 12.gün tekrar verdim bakalım katlanmış mı ikiye yarine kadar bekle
Benim 5. gün embriyosu.Yaaaane güzel. İnşallah daha da artar kaçıncı gün embriyosuydu sizin
Öyle düşünmeyin aksine ben gördüğümde korktum çünkü daha önce bu şekilde gördüğümde iki defa kimyasal gebelik yaşadım erken görünce yine olmadı geç çıksayd keşke diye düşündüm. 5. gün erken bir zaman aslında 3-4 gün daha ilaçlarınızi kullanarak bekleyin.ya ne güzel 5. günde görmüşsün idrarda bende yaptım 5. günümde ama çıkmdı erken gebeik testlerinde. ve direk modum düştü olumsuz dşünüyorum şu an sanırım bu seferde olmadı
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBen de 5. gun idrarda çift çizgi görünce bugün dayanamadım 7. günüm transfer sonrası kan testi yaptırdım. Hcg 70,27 çıktıO kadar umutsuz gittim ki yine 20lerde bi değer çıkacak önceki kimyasallar gibi diye 70 görünce ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan Normal test günüm 24 ekim ama 2 gün sonra yine gidicem artışı görmek için. İnşallah bu defa hepimizin yüzü gülsün
Bende varım değerlerim artmış mı ona bakacağımBugün 3kişi yiz herhalde kan veren 1 tanesi pozitif oldu inşallah bizde alırız
dualarımız seninleBende varım değerlerim artmış mı ona bakacağım
Canım ya bir sürü şey yaşamışsın rabbim bu sefer yüzünü güldürsünBenim ilk evliliğimde 3 kimyasal , 1 molar gebelik , bir kez 20 haftalık üçüzleri rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğumla kayıp , bir kez de 6 haftalık düşük yaşadım . Erken doğum ve 6 haftalık düşük tüp bebekle olmuştu .üçüzler taze transfer , düşük dondurulmuşla transferle denemiştik . Hatta daha dondurulmuşlarım vardı ama evliliğim kötüye gitti son kalan 2 embriyoyu değerlendirmedik boşanınca da imha ettirdik . Bu 2. Evliliğimdeki ilk tüp denemem . Embriyolar genetiğe gitti daha önce çok gebelik kaybı olduğu için . Ve iyi ki gitmiş kromozomsal problemli geldi bi tanesi imha edildi sağlıklı olan 2 tanesi transfer oldu . Şimdilik pozitif bakalım inş sorunsuz devam eder . Yaşım 30 canım senin yaşın kaç ? Evet ya çok güzel olur gerçekten görüşmemiz .
Canım değerin bence gayet normal. embriyo kaliten neydi? BC mi?
Hayırlı haberler ınsallahBende varım değerlerim artmış mı ona bakacağım
Sıkıca tutunsun inşallah canım2 bebişimi alıp eve geldim kızlar dinleniyorum inşallah bu kez pozitifi görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?