Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Test yaptım pozitif diyelim asıl mesele yükselmesi ben ondan daha çok korkuyorum ya
Yükselecek insallah bu defa canim hic öyle seylere takma kafanı güzel düşün güzel olsun bu adet agrilarin ne zaman basladi canim senin benimde transfer hariç ikinci günüm hic belirtim yok sence tutmadi mi yine acaba ?

İnşallah canım senden de güzel haberleri alırız habire belirti olmuyor ki mesela sabah uyandığımda hiçbir belirti olmuyor gün içinde ara ara oluyor belirtiler eminim seninde pozitiftir benimkilerden sağlıcakla ilerler inşallah kocama herşeyi yaptırcam

Yaptir kiz valla hakkındir yaa valla belirtide arasak mi aramasak mi şaştım kaldim ama hayırlısı bakalim benimkide pozitif olacak buna inanmak istiyorum

5. Güne kadar hiç bir şey yoktu, sabah hafif ağrılar vardı bu iki gündür adet ağrısı alt karın varya orası bıçak saplanır gibi oldu ilk kez bugün. O yuzden acele etme Allah’ın izniyle bu sefer olacak bide elin karnında dilinde dua olsun arkadaşım

Bugun benimde sabah kalktiktan sonra boyle ale karnimla rahmim arasinda bicak saplanir gibi şeyler oldu boyle yanma gibi mi desem ne anlamadim canim bi yarim saat surdu sonra geçti onun dışında biseyim yok şimdilik hayırlısı bakalım duami hep ediyorum canim salati tefriciye cekiyorum Rabbim kabul eder bu sefer nasip eder inşallah

Amin canım inşallah bu defa o kadar cok istiyorum ki eşime güzel haberler verebilmeyi her defasinda negatif demekten çok sıkıldım
Bende o idrar testlerinde negatifi görmekten çok sıkıldım cidden. Gece rüyamda sabaha kadar beta bakıyordum akli dengelerimiz gidecek hahah

Bende o idrar testlerinde negatifi görmekten çok sıkıldım cidden. Gece rüyamda sabaha kadar beta bakıyordum akli dengelerimiz gidecek hahah
Hahahah valla sorma yaa inşallah bu defa bizde görürüz pozitifleri canım artık o iki cizgiyi görürüz inşallah

Bi doktoruna soraydin yaa canım ayni gun transfer olmuşuz benimde dun oglen bi kac saat sag kasigim ve karnimin alti agridi sonra geçti şükür şimdilik akintim falan yok bence sen bi doktoruna sor normaldir belki
Canım muayene etti, kanama alanı yokmuş, bu kadar kan nerden geldi anlamadım. İnşallah iyilerdir içerde.
Transfer olan arkadaslar gunleriniz nasıl geçiyor yaa yatiyomusunuz surekli ben arada kalkip dolaniyom ufak isler yapiyorum zaten hic transfer olmamış gibiyim normal mi bilemedim valla
Ben de unutuyorum arada teansfer olduğumu ama enfeksiyon oldu bende fitilden dolayı, ağrılar biraz onla bağlantılı sanki. Crp 40 lara çıktı ama ilaç vermediler. Ters gitti mi gidiyor, yine de düşünce ve sözlerle olumluyu çağırmaya çalışıyorum.

Umarım pozitif alırız bu kez, test günün ne zamandı benim 29 Ekim.

Hayırlısı olsun canim olacağı varsa her türlü oluyo çünkü kafana cok takmamaya çalış kanaman devam ediyor mu hala ? Benim şükür enfeksiyon falan olmadi şimdilik iyiyim bakalim ilerleyen günlerde neler olacak benimde 29 ekimde canim ama 28 Ekim'de kan veririm cunku 29 u cumartesiye denk geliyor

Ben estorfeme başladığımdan beri her gün regl olacakmış gibi belirtiler yaşıyorum daha transfer bile olmadı transfer olunca bu belirtiler çok daha fazla artacaktır diye düşünüyorum çünkü o zaman vücuda yüklenen hormonlar çok daha fazla o yüzden tüm belirtileri pozitife yormak gerek diye düşünüyorum. İnşallah herkes o güzel çift çizgiyi dahası katlanarak artan beta hcgleri görür. Yoksa gerçekten psikolojik olarak çok yorucu bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…