Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Transfer olan arkadaslar gunleriniz nasıl geçiyor yaa yatiyomusunuz surekli ben arada kalkip dolaniyom ufak isler yapiyorum zaten hic transfer olmamış gibiyim normal mi bilemedim valla

Transfer olan arkadaslar gunleriniz nasıl geçiyor yaa yatiyomusunuz surekli ben arada kalkip dolaniyom ufak isler yapiyorum zaten hic transfer olmamış gibiyim normal mi bilemedim valla
İlk günler yatarak geçti arada kalkıp evin içinde geziyordum pozitifi gördükten sonra biraz daha fazla ayaklandım yine de çok ayakta durmamaya çalışıyorum inşallah seninkide sımsıkı tutunur

Ben işe gitmiyorum bi tek onun dışında evde rutin hayatıma devam. Süpürge felan yapmıyorum ağır kaldırmıyorum öyle şeyler

İlk günler yatarak geçti arada kalkıp evin içinde geziyordum pozitifi gördükten sonra biraz daha fazla ayaklandım yine de çok ayakta durmamaya çalışıyorum inşallah seninkide sımsıkı tutunur
Bende yatiyorum genel olarakta arada dolaniyorum esim yardim ediyo bana ona yardim ediyorum biraz sonra geri yatiyorum oturuyorum insallah bende görürüm pozitifi canım peki hic belirtin oldu mu senin ağrın falan?

Ben işe gitmiyorum bi tek onun dışında evde rutin hayatıma devam. Süpürge felan yapmıyorum ağır kaldırmıyorum öyle şeyler
Bende ayni canim oturdugum yerden kiyafet falan katladim mutfağı topladim arada egilip kalkmadan fazla öyle yani senin kaçıncı günün varmi bi belirti falan?

Bende ayni canim oturdugum yerden kiyafet falan katladim mutfağı topladim arada egilip kalkmadan fazla öyle yani senin kaçıncı günün varmi bi belirti falan?
Benim daha 5. Günüm bugün ama 3. Gün embriyosu. Transferden beri ağrım var başka bir şeyim yok onun dışında.
Sen nasılsın

beklemekten başka çare yok. vücudum ve psikolojim artık dayanmayacak diye koekuyorum. bir negatife daha hazır mıyım inan bilmiyorum. bu sefer süreç nasıl ilerler hiç bir fikrim yok.

Canım ya bir sürü şey yaşamışsın rabbim bu sefer yüzünü güldürsün
Bende 28 yaşındaym
Birazdan hastaneye gideceğiz üç te transfer dua et bana olur mu hamilelern duası kabul olur
Ah canım dualarım seninle etmez miyim sımsıkı tutunsun annesine inş

Bende yatiyorum genel olarakta arada dolaniyorum esim yardim ediyo bana ona yardim ediyorum biraz sonra geri yatiyorum oturuyorum insallah bende görürüm pozitifi canım peki hic belirtin oldu mu senin ağrın falan?
Bende de aynı bende eşime yaptırıyorum sağolsun ne desem yapıyor en büyük destekcim kocam oldu hep pozitifti bende kasıklarda batma yatmaktan bel ağrısı adet olacak gibi hissetmek arada hafif mide bulantısı vardı ama herkeste belirti olmuyormuş

Bu belirtileri ilaçlara da bağlıyorlar gebelik belirtisi mi ilaç kaynaklı mı hala anlamadım

Benim daha 5. Günüm bugün ama 3. Gün embriyosu. Transferden beri ağrım var başka bir şeyim yok onun dışında.
Sen nasılsın
Ben iyiyim canim valla hic bi belirtim yok dun bi kac saat karnim ve sağ kasigim agridi sonra geçti bugün birseyim yok hayırlısı bakalım inşallah pozitif sonuçlar alırız

Benimde oyle valla canım sağolsun cok yardım ediyo bende diyorum bebislerime tutunun baba bize bi 9 ay baksın diyorum valla bilmiyorum yaa dun binkac saat agrim oldu onun dışında bir daha agrim olmadi bugunde hic biseyim yok belirti olmasi şart mi bilemiyorum ama ne biliyim inşallah pozitifi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…