Sagolasın canım cümlemiz inşallah güzel haberi alırızHayırlı haberler ınsallah
İlk günler yatarak geçti arada kalkıp evin içinde geziyordum pozitifi gördükten sonra biraz daha fazla ayaklandım yine de çok ayakta durmamaya çalışıyorum inşallah seninkide sımsıkı tutunurTransfer olan arkadaslar gunleriniz nasıl geçiyor yaa yatiyomusunuz surekli ben arada kalkip dolaniyom ufak isler yapiyorum zaten hic transfer olmamış gibiyim normal mi bilemedim valla
Ben işe gitmiyorum bi tek onun dışında evde rutin hayatıma devam. Süpürge felan yapmıyorum ağır kaldırmıyorum öyle şeylerTransfer olan arkadaslar gunleriniz nasıl geçiyor yaa yatiyomusunuz surekli ben arada kalkip dolaniyom ufak isler yapiyorum zaten hic transfer olmamış gibiyim normal mi bilemedim valla
Canım çok yüklenme kendine , stres yapma sakınTransfer olan arkadaslar gunleriniz nasıl geçiyor yaa yatiyomusunuz surekli ben arada kalkip dolaniyom ufak isler yapiyorum zaten hic transfer olmamış gibiyim normal mi bilemedim valla
Bende yatiyorum genel olarakta arada dolaniyorum esim yardim ediyo bana ona yardim ediyorum biraz sonra geri yatiyorum oturuyorumİlk günler yatarak geçti arada kalkıp evin içinde geziyordum pozitifi gördükten sonra biraz daha fazla ayaklandım yine de çok ayakta durmamaya çalışıyorum inşallah seninkide sımsıkı tutunur
Bende ayni canim oturdugum yerden kiyafet falan katladim mutfağı topladim arada egilip kalkmadan fazla öyle yani senin kaçıncı günün varmi bi belirti falan?Ben işe gitmiyorum bi tek onun dışında evde rutin hayatıma devam. Süpürge felan yapmıyorum ağır kaldırmıyorum öyle şeyler
Yok canim stres yapmiyorum valla çoğu zaman unutuyorum transfer oldugumu agrim sizim olmayinca merak ettim sizde durumlar ne diye sen nasılsın nasıl gidiyor?Canım çok yüklenme kendine , stres yapma sakın
Benim daha 5. Günüm bugün ama 3. Gün embriyosu. Transferden beri ağrım var başka bir şeyim yok onun dışında.Bende ayni canim oturdugum yerden kiyafet falan katladim mutfağı topladim arada egilip kalkmadan fazla öyle yani senin kaçıncı günün varmi bi belirti falan?
beklemekten başka çare yok. vücudum ve psikolojim artık dayanmayacak diye koekuyorum. bir negatife daha hazır mıyım inan bilmiyorum. bu sefer süreç nasıl ilerler hiç bir fikrim yok.Öyle düşünmeyin aksine ben gördüğümde korktum çünkü daha önce bu şekilde gördüğümde iki defa kimyasal gebelik yaşadım erken görünce yine olmadı geç çıksayd keşke diye düşündüm. 5. gün erken bir zaman aslında 3-4 gün daha ilaçlarınızi kullanarak bekleyin.
Ah canım dualarım seninle etmez miyim sımsıkı tutunsun annesine inşCanım ya bir sürü şey yaşamışsın rabbim bu sefer yüzünü güldürsün
Bende 28 yaşındaym
Birazdan hastaneye gideceğiz üç te transfer dua et bana olur mu hamilelern duası kabul olur
Bende de aynı bende eşime yaptırıyorumBende yatiyorum genel olarakta arada dolaniyorum esim yardim ediyo bana ona yardim ediyorum biraz sonra geri yatiyorum oturuyoruminsallah bende görürüm pozitifi canım peki hic belirtin oldu mu senin ağrın falan?
Bu belirtileri ilaçlara da bağlıyorlar gebelik belirtisi mi ilaç kaynaklı mı hala anlamadımBende de aynı bende eşime yaptırıyorumsağolsun ne desem yapıyor en büyük destekcim kocam oldu hep pozitifti bende kasıklarda batma yatmaktan bel ağrısı adet olacak gibi hissetmek arada hafif mide bulantısı vardı ama herkeste belirti olmuyormuş
İyi canımm bende adet ağrılarım var özellikle sabahları ne alakaysaYok canim stres yapmiyorum valla çoğu zaman unutuyorum transfer oldugumu agrim sizim olmayinca merak ettim sizde durumlar ne diye sen nasılsın nasıl gidiyor?
Haklısın o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki ☺ hepimiz anne oluruz inşallahBu belirtileri ilaçlara da bağlıyorlar gebelik belirtisi mi ilaç kaynaklı mı hala anlamadım
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsinHaklısın o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki ☺ hepimiz anne oluruz inşallah
Ben iyiyim canim valla hic bi belirtim yok dun bi kac saat karnim ve sağ kasigim agridi sonra geçti bugün birseyim yok hayırlısı bakalım inşallah pozitif sonuçlar alırızBenim daha 5. Günüm bugün ama 3. Gün embriyosu. Transferden beri ağrım var başka bir şeyim yok onun dışında.
Sen nasılsın
Benimde oyle valla canım sağolsun cok yardım ediyo bende diyorum bebislerime tutunun baba bize bi 9 ay baksın diyorumBende de aynı bende eşime yaptırıyorumsağolsun ne desem yapıyor en büyük destekcim kocam oldu hep pozitifti bende kasıklarda batma yatmaktan bel ağrısı adet olacak gibi hissetmek arada hafif mide bulantısı vardı ama herkeste belirti olmuyormuş
Belki tutunmustur bebişin o yuzden vardır canım bende bisey yok valla das gibiyimİyi canımm bende adet ağrılarım var özellikle sabahları ne alakaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?