Bende öyle oldum umudum gitti resmenBeklerken sarardık solduk gercekten
206 olan değerin iki gün sonra en azından iki kat artması gerek ya o yüzden düşük demiştir.kendi doktorunuza söyleyin bence bakalım nasıl bir önlem alacak inşallah artarKızlar ben 17 ekim test yaptım 206.100 çıktı lekelenmem vardı onlemalmak içn yaptm dün de test günüm test yaptm 242,600çıktı acil doktoru değerin düşük dedi ilk tüp bebk denememdi 5.gün embiriyosu sizce düşükmü bilemedm daha kaç olması lazım
Kafeinsiz Türk kahvesi içen arkadaşlar vardı canımKızlar transferden sonra türk kahvesi içeniniz var mı? 4. Günümdeim.
Canım kahve içen var mı diye sordum. Fikrini ya da senin kahve içip içmemeni sormadım.Ben transfer öncesi bıraktım canım boşver içme bence daha sağlıklı şeyler iç
Canım günde 1 tane ben içiyorumKızlar transferden sonra türk kahvesi içeniniz var mı? 4. Günümdeim.
Benim doktorum duphaston ile yaptı cetrodite kullanmadikBaşka alternatif napcaz
Dr um açık çay içebilirsin demişti. Kahveyi sormak aklıma gelmemiş. Kafeinsiz kahveye bakarım teşekkürler.Kafeinsiz Türk kahvesi içen arkadaşlar vardı canım
%60 artması yeterliMerhaba herkese betanın 2 günde iki kat artmaması ne demek biraz korkuttu beni yüzde 70 artış ama iki kat değil
Kendimce yardımcı olmaya çalıştım bananeyse zatenCanım kahve içen var mı diye sordum. Fikrini ya da senin kahve içip içmemeni sormadım.
Neden kalınmasın canım , benim 2ab ve 2bb transferi oldu şükür şimdilik pozitif 8. Günüm kaliteye takılma bence tutması için verilen tedavi daha önemli o kadar yoğun tedavi verdiler ki iğneler haplar vs , tutmayacağı varsa da tuttu tabi işin şakası rabbim de nasip etti . Hep dua et olumlu düşünkızlar selam 4bb ve 4cb embriyolarım var bu kalite embriyolar ile hamile kalanlar var mı ?
Biz seninle aynı gün başladık ilaçlara bende çok merak ediyorum bakalım sana ne diyecekler transfer günü için :)) Bende Cuma gideceğim kontrol ve transfer günü için.Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız ekim ayı biraz bereketli geçiyorbende pazartesi transfer günümü öğrenmeye gideceğim
TebrikleeerBenim pozitif kızlar çok şükür
Ne güzel cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallahBenim pozitif kızlar çok şükür
Bende Kafeinsiz içiyorum bir süredir.Kafeinsiz Türk kahvesi içen arkadaşlar vardı canım
Canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin.Benim pozitif kızlar çok şükür
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahBenim pozitif kızlar çok şükür
Amin inşallah canım hep beraber inşallahNe güzel cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?