Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Amin her insan da yan etkisi farklı oluyor işte Rabbım sanada transfer gününü görmeyi nasip etsin sağlık lada minigini kucağına almayı

Ayy bende 28 inde gideceğim test için

kızlar selam 4bb ve 4cb embriyolarım var bu kalite embriyolar ile hamile kalanlar var mı ?

Başka alternatif napcaz pe
Gerçekten az sey yaşıyormuş gibi birde ilaç peşinde koşmak aslında var ya hepsinde 1 2 tane var çoğu satmak istemiyor ilacı sordugunuzda kalfa ile eczacının göz göze gelmesi herseyi izah ediyor ama elden birsey gelmiyor maalesef. Benim doktorun 2 tane çalıştığı eczane var her defasında ilk önce onlara gidiyorum bir sekilde çözüyor receteyi görünce.Soguk zinciri temin etmek bizler icin daha mesakatli çünkü doktorunuza bi danışın isterseniz. Yaşadığınızı cok iyi anlıyorum estrofem icin 32 tane eczane gezmistim

Herkese selamm,ben de bugün transfer günümü öğrendim. Pazartesi transferim olacak bir heyecan bastı anlatamam. :) Allah hepimize hayırlı pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin :)
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız ekim ayı biraz bereketli geçiyor bende pazartesi transfer günümü öğrenmeye gideceğim

Kızlar ben 17 ekim test yaptım 206.100 çıktı lekelenmem vardı onlemalmak içn yaptm dün de test günüm test yaptm 242,600çıktı acil doktoru değerin düşük dedi ilk tüp bebk denememdi 5.gün embiriyosu sizce düşükmü bilemedm daha kaç olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…