Amin her insan da yan etkisi farklı oluyor işte Rabbım sanada transfer gününü görmeyi nasip etsin sağlık lada minigini kucağına almayıBen estorfeme başladığımdan beri her gün regl olacakmış gibi belirtiler yaşıyorum daha transfer bile olmadı transfer olunca bu belirtiler çok daha fazla artacaktır diye düşünüyorum çünkü o zaman vücuda yüklenen hormonlar çok daha fazla o yüzden tüm belirtileri pozitife yormak gerek diye düşünüyorum. İnşallah herkes o güzel çift çizgiyi dahası katlanarak artan beta hcgleri görür. Yoksa gerçekten psikolojik olarak çok yorucu bir süreç.
Ayy bende 28 inde gideceğim test içinHayırlısı olsun canim olacağı varsa her türlü oluyo çünkü kafana cok takmamaya çalış kanaman devam ediyor mu hala ? Benim şükür enfeksiyon falan olmadi şimdilik iyiyim bakalim ilerleyen günlerde neler olacakbenimde 29 ekimde canim ama 28 Ekim'de kan veririm cunku 29 u cumartesiye denk geliyor
Doğru canim ben belki 10.gun kan veririm yaa kabul ederlerse bakalımKızlar 28 Ekım yarım gun 29 Ekım de resmı tatıl ama kontrole gidecekler için bi sorun isterseniz
Hadi hayırlı sonuclarimiz olsun inşallah canımAyy bende 28 inde gideceğim test için
AminHadi hayırlı sonuclarimiz olsun inşallah canımsayfayi pozitiflere bogariz inşallah
Başka alternatif napcaz peHala cetrodite kullandıran doktor varmı ya
Gerçekten az sey yaşıyormuş gibi birde ilaç peşinde koşmakBaşka alternatif napcaz pe
Ayyyy amin inşallah çok sevindim bunu okuyunca :)Amin her insan da yan etkisi farklı oluyor işte Rabbım sanada transfer gününü görmeyi nasip etsin sağlık lada minigini kucağına almayı
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız ekim ayı biraz bereketli geçiyorHerkese selamm,ben de bugün transfer günümü öğrendim. Pazartesi transferim olacak bir heyecan bastı anlatamam. :) Allah hepimize hayırlı pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin :)
Yapınca yazın sonucunuzu güzel haberler bekliyoruzKızlar 9. Günüm idrar testi yapıcam dua Edin
Yapınca buraya da at bekliyorumKızlar 9. Günüm idrar testi yapıcam dua Edin
Hala bekliyorum
Ben transfer öncesi bıraktım canım boşver içme bence daha sağlıklı şeyler içKızlar transferden sonra türk kahvesi içeniniz var mı? 4. Günümdeim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?