İnşallah canım Allahım herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah
Sigara içmeyince kahve falan görmek istemedi canım siz gerçek bir kahve seversinizBende Kafeinsiz içiyorum bir süredir.
Canım benim yanlış anlama bir soru soruyorsun herkes proföser kesiliyor.kırmak istemedim. Bazı doktorlar 1 fincan kahve veya 1 bardak çayı problem olmayacağını söylemiş. Bazı doktorlarda yorumlamamış. Bende dr içebilirsen diyen var mı merak ettim.Kendimce yardımcı olmaya çalıştım bananeyse zaten
Ben sigarayı da hala içiyorum ondan olsa gerek transferden sonra senin gibi olabilirim. Sigara yoksa çay kahve de istemem sanırım :)Sigara içmeyince kahve falan görmek istemedi canım siz gerçek bir kahve seversiniz
Bence de etkisi vardırBen sigarayı da hala içiyorum ondan olsa gerek transferden sonra senin gibi olabilirim. Sigara yoksa çay kahve de istemem sanırım :)
Ay ya beraber bekleyecegiz sonuclarida ne guzelBiz seninle aynı gün başladık ilaçlara bende çok merak ediyorum bakalım sana ne diyecekler transfer günü için :)) Bende Cuma gideceğim kontrol ve transfer günü için.
Elhamdülillah güzeldi canm hayrlısi bekleyiş zamanı
Evet az kaldı çok heyecanlıyım ilk olacak çok merak ediyorum. Cuma kontrol önümüzdeki hafta bir günde transfer inşallahBence de etkisi vardırtransferine az kaldı dimi son kontrolün var
Amin canımmm mersiiii hepsimizde pozitifleri görelimGeçmiş olsun canım sıkı sıkı tutunsunlar sana bebişlerin
Ben 9.gün kan verdim 400e yakindi canimKızlar ilk öğrendiğiniz de değerleriniz kaç tı Acaba
Canim keseyi gördükten sonra hic kullandigin ilaci biraktirdi mi doktorun yoksa aynen devam mi dediiCanım dün keseyi gördük şükür 4 mm. Kalp atışı için on gün sonra dedi.
Hayırlı olsun canim saglicakla ilerlesin inşallahBenim pozitif kızlar çok şükür
Ah maşallahElhamdülillah güzeldi canm hayrlısi bekleyiş zamanı
Son olsun inşallah canım hayırlı sonuçlarla dönmek nasip olsunEvet az kaldı çok heyecanlıyım ilk olacak çok merak ediyorum. Cuma kontrol önümüzdeki hafta bir günde transfer inşallah
Hadi güzelce tutunsun bebisin inşallah canim bizde pozitifleri paylaşırız burda inşallahElhamdülillah güzeldi canm hayrlısi bekleyiş zamanı
Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?