Benimde simdi bi halsizlik çöktü üstüme canım sorma bacaklarima bi agri girdi ayni hastalanacak gibiyimKızlar bugün 8. Günüm ve dün akşamdan itibaren ateş basmaları başladı , sizlerde durumlar nasıl ateş basanlar var mı ?
Benim 11. Günüm idrar negatif çıktı yarın kanda pozitif görme ihtimalim sizce varmı?Benimde simdi bi halsizlik çöktü üstüme canım sorma bacaklarima bi agri girdi ayni hastalanacak gibiyim
Bende her an hastalanacak gibi ağrı çekiyorum cnm sık sık iç çamaşırımı kontrol ediyorum yani çok normal hem kullandığımız hormonlardan hem de bebekler yerini yapıyor ve rahim genişliyorBenimde simdi bi halsizlik çöktü üstüme canım sorma bacaklarima bi agri girdi ayni hastalanacak gibiyim
Bilemiyorum ki canim pozitif çıkar insallahy Rabbim yüzünü güldürsünBenim 11. Günüm idrar negatif çıktı yarın kanda pozitif görme ihtimalim sizce varmı?
Yok canim oyle hastalik degil normal hastalancak gibiyim kotulestim birden insallah hastalanmamBende her an hastalanacak gibi ağrı çekiyorum cnm sık sık iç çamaşırımı kontrol ediyorum yani çok normal hem kullandığımız hormonlardan hem de bebekler yerini yapıyor ve rahim genişliyor
Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçire1
bugun 11. Günümdeyim idrar negatif çıktı yarın kan vericem pozitif çıkma ihtimali varmı sizceMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif L Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim @fadih 35 6.gün 3 11ekim @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim @FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim
Çok korkuyorum negatif çıkıcak diye Allah isteyen herkese nasip etsinBilemiyorum ki canim pozitif çıkar insallahy Rabbim yüzünü güldürsün
Merhaba bunu bende merak edip internet Araştırmıştım.Kızlar şimdi şeyi merak ediyorum transfer olduk ya biz diyelim ki tuttu pozitif o transfer olduğumuz günden itibaren mi hamile kalmış oluyoruz nasıl anlıyoruz kaç haftalık hamile olduğumuzu
Kanda görene kadar hee zaman bir umut vardır ama hazırlıklı ol yinede inşallah pozitif çıkar kandaBenim 11. Günüm idrar negatif çıktı yarın kanda pozitif görme ihtimalim sizce varmı?
Amin canım insallah kaçıncı denemendiÇok korkuyorum negatif çıkıcak diye Allah isteyen herkese nasip etsin
Aaa dikkat et canım aman kemik suyuna falan çorba iç bağışıklığın yükselsin , inşallah hastalanmazsınYok canim oyle hastalik degil normal hastalancak gibiyim kotulestim birden insallah hastalanmam
Dikkatte ediyodum canim ama anlamadim yaa birden haksizlik çöktü dokunsalar aglicak gibiyim aman hastalanmam insallah çok sağolasın mesajın içinAaa dikkat et canım aman kemik suyuna falan çorba iç bağışıklığın yükselsin , inşallah hastalanmazsın
dereceyi gecmesin dedi ölcüyor esim ben uyurken yükselmeye yaklastigi an parol ya da ilik dusKızlar bugün 8. Günüm ve dün akşamdan itibaren ateş basmaları başladı , sizlerde durumlar nasıl ateş basanlar var mı ?
Yani ne diyeceğimi bilemiyorum öyle seviniyorum sizler adına kendi adıma öyle umutlaniyorum ki anlatamamKızlar , bugün test yaptım ben
Dayanamadım attım
İlk seferim o yüzden ne yapacağımı şaşırıyorum çok zor bi süreçmiş yarın nasipse belli olucakAmin canım insallah kaçıncı denemendi
Yüreğinizden öpüyorumYani ne diyeceğimi bilemiyorum öyle seviniyorum sizler adına kendi adıma öyle umutlaniyorum ki anlatamamgözünüz aydın
Allahım yardım etsin yarın pozitif çıksın diye dua ediyorumKanda görene kadar hee zaman bir umut vardır ama hazırlıklı ol yinede inşallah pozitif çıkar kanda
Merhaba ben içtim günde bir şekersiz Türk kahvesi doktor içebilirsiniz dedi günde 1 fincan kahveKızlar transferden sonra türk kahvesi içeniniz var mı? 4. Günümdeim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?