Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

merhaba ben ekimde transfer oldum bugun 11.günüm dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kan testi yapıcam pozitif çıkma ihitmali varmıdır?

Benimde simdi bi halsizlik çöktü üstüme canım sorma bacaklarima bi agri girdi ayni hastalanacak gibiyim
Bende her an hastalanacak gibi ağrı çekiyorum cnm sık sık iç çamaşırımı kontrol ediyorum yani çok normal hem kullandığımız hormonlardan hem de bebekler yerini yapıyor ve rahim genişliyor

Bende her an hastalanacak gibi ağrı çekiyorum cnm sık sık iç çamaşırımı kontrol ediyorum yani çok normal hem kullandığımız hormonlardan hem de bebekler yerini yapıyor ve rahim genişliyor
Yok canim oyle hastalik degil normal hastalancak gibiyim kotulestim birden insallah hastalanmam

Kızlar şimdi şeyi merak ediyorum transfer olduk ya biz diyelim ki tuttu pozitif o transfer olduğumuz günden itibaren mi hamile kalmış oluyoruz nasıl anlıyoruz kaç haftalık hamile olduğumuzu
Merhaba bunu bende merak edip internet Araştırmıştım. okuduğum makaleden.

Tüp bebekte doğum hesaplaması, embriyo transfer tarihi ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildiğine göre değişmektedir. Bu bilgilere tüp bebek gebeliklerinde doğum hesaplama;

• 3.gün embriyosu transfer edilmişse = Transfer gününe 261 gün eklenir.
  • 5.gün embriyosu transfer edilmişse = Transfer gününe 263 gün eklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…