Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

206 olan değerin iki gün sonra en azından iki kat artması gerek ya o yüzden düşük demiştir.kendi doktorunuza söyleyin bence bakalım nasıl bir önlem alacak inşallah artar
Dünde yaptım 242 çıktı sonucu yolladım doktora 2gun sonra bir daha tst yapın dedi hayırlısı olsn inşllh cnm Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin İnşllh canm hepiniz dualarımdasınız

Dünde yaptım 242 çıktı sonucu yolladım doktora 2gun sonra bir daha tst yapın dedi hayırlısı olsn inşllh cnm Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin İnşllh canm hepiniz dualarımdasınız
Şuanda iğne vs ek olarak bir şey vermedi mi canım ?

Kizlarrr bnm direksiyon sınavım var kasımın ortasında haftauada dersler baslicakmis sizce gitsem bebeğe bişey olurmu ne dersiniz kafam çok karışık bu konuda

Kızlar şimdi şeyi merak ediyorum transfer olduk ya biz diyelim ki tuttu pozitif o transfer olduğumuz günden itibaren mi hamile kalmış oluyoruz nasıl anlıyoruz kaç haftalık hamile olduğumuzu

Kızlar şimdi şeyi merak ediyorum transfer olduk ya biz diyelim ki tuttu pozitif o transfer olduğumuz günden itibaren mi hamile kalmış oluyoruz nasıl anlıyoruz kaç haftalık hamile olduğumuzu
Yok son adeti baz almalari lazım degil mi

Öncelikle hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Hamilelik son reglinin ilk gününden itibaren sayılıyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…