Hayırlı olsun gayet iyiBenim 7.gün ve 260 çıktı biriside yüksek olduğun da da kimyasal oluyor dedi böle birşey olabilir mi ?
5 gün çift embriyoyduHayırlı olsun gayet iyiikiz bile olabilir kaçıncı gün embriyosu?
11.günde 105 çıkmıştıKızlar ilk öğrendiğiniz de değerleriniz kaç tı Acaba
Dünde yaptım 242 çıktı sonucu yolladım doktora 2gun sonra bir daha tst yapın dedi hayırlısı olsn inşllh cnm Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin206 olan değerin iki gün sonra en azından iki kat artması gerek ya o yüzden düşük demiştir.kendi doktorunuza söyleyin bence bakalım nasıl bir önlem alacak inşallah artar
Amin inşallah canm benimHadi güzelce tutunsun bebisin inşallah canim bizde pozitifleri paylaşırız burda inşallah
Şuanda iğne vs ek olarak bir şey vermedi mi canım ?Dünde yaptım 242 çıktı sonucu yolladım doktora 2gun sonra bir daha tst yapın dedi hayırlısı olsn inşllh cnm Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinİnşllh canm hepiniz dualarımdasınız
38 yarın tekrar vericem nasip olursaKızlar ilk öğrendiğiniz de değerleriniz kaç tı Acaba
Katlanarak artar inşallah38 yarın tekrar vericem nasip olursa
Peki teşekkürler%60 artması yeterli
Haydi gözünüz aydın9. Gün idrar testi pozitif çıktı varmıdır kesin kızlar
İnşallah hayırlı olsun9. Gün idrar testi pozitif çıktı varmıdır kesin kızlar
Günlük kafein tüketimi 200 mg geçmemesi gerekiyor kafeinsiz türk kahvesi ya da kafeinsiz filtre kahve içinKızlar transferden sonra türk kahvesi içeniniz var mı? 4. Günümdeim.
Yok son adeti baz almalari lazım degil miKızlar şimdi şeyi merak ediyorum transfer olduk ya biz diyelim ki tuttu pozitif o transfer olduğumuz günden itibaren mi hamile kalmış oluyoruz nasıl anlıyoruz kaç haftalık hamile olduğumuzu
Öncelikle hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşKızlar şimdi şeyi merak ediyorum transfer olduk ya biz diyelim ki tuttu pozitif o transfer olduğumuz günden itibaren mi hamile kalmış oluyoruz nasıl anlıyoruz kaç haftalık hamile olduğumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?