- 19 Ekim 2022
- 26
- 15
- 8
- 32
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar , bugün test yaptım ben
Dayanamadım attım
Bence ters yazılmış;Merhaba bunu bende merak edip internet Araştırmıştım.okuduğum makaleden.
Tüp bebekte doğum hesaplaması, embriyo transfer tarihi ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildiğine göre değişmektedir. Bu bilgilere tüp bebek gebeliklerinde doğum hesaplama;
- 3.gün embriyosu transfer edilmişse = Transfer gününe 261 gün eklenir.
- 5.gün embriyosu transfer edilmişse = Transfer gününe 263 gün eklenir.
7. Günüm canımTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahkaçıncı günde yaptınız bu testi
Yok bende ölçüyorum devamlı canım ateş yükselmesi değil benim dediğim sıcaklamak o an ter basması oluyor . Acaba yaşayan var mı diye merak ettim bi anda terliyorum sıcak geliyorBende var . Doktorum 38
dereceyi gecmesin dedi ölcüyor esim ben uyurken yükselmeye yaklastigi an parol ya da ilik dus
Canım tebrik ederim sağlıkla güzel büyüsün inşallahBenim pozitif kızlar çok şükür
Ben hiç anlamadım kızlar transfer günümüzün tarihinimi eklicezMerhaba bunu bende merak edip internet Araştırmıştım.okuduğum makaleden.
Tüp bebekte doğum hesaplaması, embriyo transfer tarihi ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildiğine göre değişmektedir. Bu bilgilere tüp bebek gebeliklerinde doğum hesaplama;
Copy-paste yaptığım için dikkat etmemiştim.Bence ters yazılmış;
3.gün embriyosuna 263 eklenir
5. Gün embriyosuna 261 gün eklenmeliki ikisindede aynı gün çıksın
Benim bildiğim ise son adet tarihinin ilk gününden sayılır.
Yaa çok teşekkür ederim canımMerhaba bunu bende merak edip internet Araştırmıştım.okuduğum makaleden.
Ben hiç anlamadım kızlar transfer günümüzün tarihinimi eklicez
Ay canım maşallah nasıl kopkoyuKızlar , bugün test yaptım ben
Dayanamadım attım
İnşallah canim resmini atsan9. Gün idrar testi pozitif çıktı varmıdır kesin kızlar
Yok canım 3. Denemem ama tektiAy canım maşallah nasıl kopkoyusağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbim Çift embriyo ise çoğul gebelik olabilir
O zaman erkek geliyorYok canım 3. Denemem ama tekti
Amiinnn
Transferden sonra ki 12. Gün 4 haftalık oluyor.Kızlar şimdi şeyi merak ediyorum transfer olduk ya biz diyelim ki tuttu pozitif o transfer olduğumuz günden itibaren mi hamile kalmış oluyoruz nasıl anlıyoruz kaç haftalık hamile olduğumuzu
Canm seninde transferin bugundü değil mi? Nasıl geçti?Elhamdülillah güzeldi canm hayrlısi bekleyiş zamanı
Bende de oluyor ve gece çok terliyorum yaKızlar bugün 8. Günüm ve dün akşamdan itibaren ateş basmaları başladı , sizlerde durumlar nasıl ateş basanlar var mı ?
Hayırlı olsun canım sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah darısı başımızaa inşallahhh bizde pozitifi görürüzAmin inşallah canım hep beraber inşallah güzel güzel haberleri alırız hep birlikte
Ben mi travmaları atlatayım o zaman sevinicemO zaman erkek geliyor
Maşallah canım tebrik ederim, güzel baya belirgin seninkine Hadi hayırlısı inşallahKızlar , bugün test yaptım ben
Dayanamadım attım
Ne travması cnmBen mi travmaları atlatayım o zaman sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?