Sağolun, Allah razı olsunMaşallah canım tebrik ederim, güzel baya belirgin seninkine Hadi hayırlısı inşallah
Hakkında hayırlısı olur Insallah canimİlk seferim o yüzden ne yapacağımı şaşırıyorum çok zor bi süreçmiş yarın nasipse belli olucak
Hamilelik hormonlarından herhalde cnm bi kaç arkadaşım da normal dediBende de oluyor ve gece çok terliyorum ya
KimyasalNe travması cnm?
Hayırlısı olsun canim hakkında negatifte olsa üzme kendini benimde ilki negatifti şimdi ikincinin sonucunu bekliyorum buda negatif olursa ucuncuyu denicem yapacak bişey yok gücümüzün yettiği kadar denicez canımİlk seferim o yüzden ne yapacağımı şaşırıyorum çok zor bi süreçmiş yarın nasipse belli olucak
Valla cnm maşallah diyeyim 7. Güne göre baya belirgin bana kimyasal olacak gibi gelmedi benim bugün 8. Gün olan testimden çok daha koyu bak hatta yükleyeyim gör sende . Asıl ben korkuyorum çok koyu değil diye ama günden güne koyulaşıyor ondan bi nebze umutlanıyorum . Yine de keseyi görene kadar rahat yokKimyasalemin olayım sonra çok mutlu olucam şuan hiç bir şekilde yüzüm gülmedi sadece daha çok dikkat ediyorum
Şişli memorial de günde 1 kahve içebilirsin demişlerdi ben eşimin fincanından birkaç yudum alıyorum hergünCanım benim yanlış anlama bir soru soruyorsun herkes proföser kesiliyor.kırmak istemedim. Bazı doktorlar 1 fincan kahve veya 1 bardak çayı problem olmayacağını söylemiş. Bazı doktorlarda yorumlamamış. Bende dr içebilirsen diyen var mı merak ettim.
Litinus fitil ve progestan dex 10. Haftaya kadar devam. Folik asit 12. Haftaya kadar. Başka ilaç yok zaten. Sen hangisini kullanıyorsun canımCanim keseyi gördükten sonra hic kullandigin ilaci biraktirdi mi doktorun yoksa aynen devam mi dedii
Son adeti baz alıyorlar yinede transfer tarihini soruyor doktorlar 1 oğlum var hep sat a göre ilerledikKızlar şimdi şeyi merak ediyorum transfer olduk ya biz diyelim ki tuttu pozitif o transfer olduğumuz günden itibaren mi hamile kalmış oluyoruz nasıl anlıyoruz kaç haftalık hamile olduğumuzu
Benim de 10. Gün başlamıştı. Mide bulantım birkaç gün oldu geçti çok şükür. Kasık ağırlarım azaldı. Ama göğüsler büyüyor ve ağrıyor. Bol su içmeye çalışıyorum bir de sağlıklı beslenmeyeKızlar bugün 8. Günüm ve dün akşamdan itibaren ateş basmaları başladı , sizlerde durumlar nasıl ateş basanlar var mı ?
Yok güzel ilerliyor bence canım korkma. İşte diyorsun ama hep korkuValla cnm maşallah diyeyim 7. Güne göre baya belirgin bana kimyasal olacak gibi gelmedi benim bugün 8. Gün olan testimden çok daha koyu bak hatta yükleyeyim gör sende . Asıl ben korkuyorum çok koyu değil diye ama günden güne koyulaşıyor ondan bi nebze umutlanıyorum . Yine de keseyi görene kadar rahat yok
Aynen canım bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve bol su tüketiyorum . Çok faydalıymış su bebekler için . Sabahları hafif bulantı gibi oluyor ama çok erken diyorum bence kullanılan ilaçlar mideye dokunuyor ondan oluyor diye yoruyorum. Göğüslerim benim de şiş ve hassas , ve geçmeyen regl ağrısı var şimdi de ateş basması eklendi eksikmiş gibiBenim de 10. Gün başlamıştı. Mide bulantım birkaç gün oldu geçti çok şükür. Kasık ağırlarım azaldı. Ama göğüsler büyüyor ve ağrıyor. Bol su içmeye çalışıyorum bir de sağlıklı beslenmeye
İnşallah canım inşallahYok güzel ilerliyor bence canım korkma. İşte diyorsun ama hep korku
Allah’ın izniyle katlanarak artacak değerlerimiz
Yok canım kesildi şükür. Steril eldivenle tak dedi dr fitili de o da zor yaaHayırlısı olsun canim olacağı varsa her türlü oluyo çünkü kafana cok takmamaya çalış kanaman devam ediyor mu hala ? Benim şükür enfeksiyon falan olmadi şimdilik iyiyim bakalim ilerleyen günlerde neler olacakbenimde 29 ekimde canim ama 28 Ekim'de kan veririm cunku 29 u cumartesiye denk geliyor
Çok şükür canm iyi geçti de baş ağrısı başladı bendeCanm seninde transferin bugundü değil mi? Nasıl geçti?
Stres den canım benimde olmuştu, uyumaya çalış iyi geliyorÇok şükür canm iyi geçti de baş ağrısı başladı bende
Buyur canımİnşallah canim resmini atsan
İnşallah daha iyiyim canm uyudum geçti vallaStres den canım benimde olmuştu, uyumaya çalış iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?