Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İlk seferim o yüzden ne yapacağımı şaşırıyorum çok zor bi süreçmiş yarın nasipse belli olucak
Hayırlısı olsun canim hakkında negatifte olsa üzme kendini benimde ilki negatifti şimdi ikincinin sonucunu bekliyorum buda negatif olursa ucuncuyu denicem yapacak bişey yok gücümüzün yettiği kadar denicez canım

Kimyasal emin olayım sonra çok mutlu olucam şuan hiç bir şekilde yüzüm gülmedi sadece daha çok dikkat ediyorum
Valla cnm maşallah diyeyim 7. Güne göre baya belirgin bana kimyasal olacak gibi gelmedi benim bugün 8. Gün olan testimden çok daha koyu bak hatta yükleyeyim gör sende . Asıl ben korkuyorum çok koyu değil diye ama günden güne koyulaşıyor ondan bi nebze umutlanıyorum . Yine de keseyi görene kadar rahat yok

Eklentiler

• 697BC755-0C3D-4FBB-9018-D72CADF90C6A.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 118
Şişli memorial de günde 1 kahve içebilirsin demişlerdi ben eşimin fincanından birkaç yudum alıyorum hergün

Kızlar şimdi şeyi merak ediyorum transfer olduk ya biz diyelim ki tuttu pozitif o transfer olduğumuz günden itibaren mi hamile kalmış oluyoruz nasıl anlıyoruz kaç haftalık hamile olduğumuzu
Son adeti baz alıyorlar yinede transfer tarihini soruyor doktorlar 1 oğlum var hep sat a göre ilerledik

Kızlar bugün 8. Günüm ve dün akşamdan itibaren ateş basmaları başladı , sizlerde durumlar nasıl ateş basanlar var mı ?
Benim de 10. Gün başlamıştı. Mide bulantım birkaç gün oldu geçti çok şükür. Kasık ağırlarım azaldı. Ama göğüsler büyüyor ve ağrıyor. Bol su içmeye çalışıyorum bir de sağlıklı beslenmeye

Yok güzel ilerliyor bence canım korkma. İşte diyorsun ama hep korku
Allah’ın izniyle katlanarak artacak değerlerimiz

Aynen canım bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve bol su tüketiyorum . Çok faydalıymış su bebekler için . Sabahları hafif bulantı gibi oluyor ama çok erken diyorum bence kullanılan ilaçlar mideye dokunuyor ondan oluyor diye yoruyorum. Göğüslerim benim de şiş ve hassas , ve geçmeyen regl ağrısı var şimdi de ateş basması eklendi eksikmiş gibi

Yok güzel ilerliyor bence canım korkma. İşte diyorsun ama hep korku
Allah’ın izniyle katlanarak artacak değerlerimiz
İnşallah canım inşallah Özellikle insan önceden olumsuzluklar yaşayınca korkusu daha da artıyor . İnş sağlıkla kucakladığımız günleri göstersin rabbim tek isteğim o hepimiz için

Yok canım kesildi şükür. Steril eldivenle tak dedi dr fitili de o da zor yaa itemiyorum. 28 Ekim mantıklı, idrar testine çok korkuyorum zaten 9 yıllık bir travma olmuş ışıkla baka baka kanı bekliycem inşallah

İyi akşamlar.Bişey danışcam sizlere negatif gördükten sonra ilaçları bıraktından kaç gün sonra adet olunuyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…