Aynen eldivensiz zor takiyoruz eldivenle dahada zor olur inşallah tekrat kanaman olmaz canımYok canım kesildi şükür. Steril eldivenle tak dedi dr fitili de o da zor yaaitemiyorum. 28 Ekim mantıklı, idrar testine çok korkuyorum zaten 9 yıllık bir travma olmuş ışıkla baka baka kanı bekliycem inşallah
İlk gun benimde aşırı basım agrimisti canim uyudum geçti bugunde halsizligim vardi birden kotulestim bacaklarim falan agridi biraz uyudum oda gecti şükürİnşallah daha iyiyim canm uyudum geçti vallaöksürügum zarar verirmi aceba bilmiyorum korkuyorum
Transfer olan arkadaslar gunleriniz nasıl geçiyor yaa yatiyomusunuz surekli ben arada kalkip dolaniyom ufak isler yapiyorum zaten hic transfer olmamış gibiyim normal mi bilemedim valla
canim ben iki gun sonra olmustumİyi akşamlar.Bişey danışcam sizlere negatif gördükten sonra ilaçları bıraktından kaç gün sonra adet olunuyo ?
Yerleşme kanaması mı acaba ?arkadaslar benim de 9.günüm, bugun iki farkli zamanda idrar bosaltimindan sonra peceteye acik kirmizi kan geldi.Sonra hic kanama olmadi.Normalde bugun regl gunum ama ne karnim ne de kasiklarim agriyor.İlac kullanirken nasil kanayabiliyoruz acaba dozu mu az geliyor progesteronun.?
olmaz bence ama yine de hemsireye bilgi vermek lazimdir herhalde.Merhabalar kozlar progestan kapsülüm reçetede 100mg günde 4 kere 2şer tane yazıyor ama elimdeki 200 mg mış yine ikişer tane attım bi sıkıntı olurmu acaba
Bunu bilmenin yolu yok sanirim.Regliye hazirlandim, orkidimi gorunur biryerlere cikardim ama test gunum cuma o zamana kadar ilaclari birakmamYerleşme kanaması mı acaba ?
canim bana bir oncekinde bir multivitamin de ilave etmislerdi prenatal di adi sanirim.Litinus fitil ve progestan dex 10. Haftaya kadar devam. Folik asit 12. Haftaya kadar. Başka ilaç yok zaten. Sen hangisini kullanıyorsun canım
İdrar testi yapmamış mıydınız hiç ?Bunu bilmenin yolu yok sanirim.Regliye hazirlandim, orkidimi gorunur biryerlere cikardim ama test gunum cuma o zamana kadar ilaclari birakmam
yok ben testlere karsiyim beni cok uzup geriyorlar:) zaten gunu gelince illaki kan verilecek:) sanirim gerceklerden kaçış :))İdrar testi yapmamış mıydınız hiç ?
Tabiki bırakmayın
Canım genel olarak 1 hafta 10 gun içersin de olunuyorİyi akşamlar.Bişey danışcam sizlere negatif gördükten sonra ilaçları bıraktından kaç gün sonra adet olunuyo ?
Yok yok ne kadar kaçarsak kaçalım bu iradedir tebrik ederimyok ben testlere karsiyim beni cok uzup geriyorlar:) zaten gunu gelince illaki kan verilecek:) sanirim gerceklerden kaçış :))
Oyyy kuzum seninde baya koyu maşallah hadı hayırlısı olsunBuyur canım
Valla öksürük konusunda pek bilgim yok maalesef yaİnşallah daha iyiyim canm uyudum geçti vallaöksürügum zarar verirmi aceba bilmiyorum korkuyorum
ahhhh oyle diyorsaniz iltifat kabul ederim, tesekkur ederim oyle olsunYok yok ne kadar kaçarsak kaçalım bu iradedir tebrik ederim
Sabah akşam 1 er tane oluyorMerhabalar kozlar progestan kapsülüm reçetede 100mg günde 4 kere 2şer tane yazıyor ama elimdeki 200 mg mış yine ikişer tane attım bi sıkıntı olurmu acaba
Bize 6 saatte bir şeklinde tarif etti hemşire ilacın mg mı işi bozdu karnım ağrıyo strestenSabah akşam 1 er tane oluyor
Bende sürekli yatmiyorum canim yemegimi falan yapıyorum sadece fazla ayakta kalmayim diye esim toplamada falan yardim ediyor egilip uzanmamaya dikkat ediyorum oyle yani hayırlısı bakalımÇok ağir kaldırıp kendinizi çok yormadan normal hayatınıza devam edin tüm doktorlar onu öneriyor. Aksine sürekli yatmak psikolojiyi kötü etkileyeceğinden ekstra bir sağlık durumu yoksa yatmamak en iyisi. Ama kullandığım igneler ve ilaçlardan sanırım çabuk yoruluyorum ben yine de bütün işlerimi kendim yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?