Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Aynen eldivensiz zor takiyoruz eldivenle dahada zor olur inşallah tekrat kanaman olmaz canım insallah bu sefer pozitifleri gorecegiz canim burdan seninle paylaşacağız

Transfer olan arkadaslar gunleriniz nasıl geçiyor yaa yatiyomusunuz surekli ben arada kalkip dolaniyom ufak isler yapiyorum zaten hic transfer olmamış gibiyim normal mi bilemedim valla

Çok ağir kaldırıp kendinizi çok yormadan normal hayatınıza devam edin tüm doktorlar onu öneriyor. Aksine sürekli yatmak psikolojiyi kötü etkileyeceğinden ekstra bir sağlık durumu yoksa yatmamak en iyisi. Ama kullandığım igneler ve ilaçlardan sanırım çabuk yoruluyorum ben yine de bütün işlerimi kendim yapıyorum.

Merhabalar kozlar progestan kapsülüm reçetede 100mg günde 4 kere 2şer tane yazıyor ama elimdeki 200 mg mış yine ikişer tane attım bi sıkıntı olurmu acaba

arkadaslar benim de 9.günüm, bugun iki farkli zamanda idrar bosaltimindan sonra peceteye acik kirmizi kan geldi.Sonra hic kanama olmadi.Normalde bugun regl gunum ama ne karnim ne de kasiklarim agriyor.İlac kullanirken nasil kanayabiliyoruz acaba dozu mu az geliyor progesteronun.?

Yerleşme kanaması mı acaba ?

Bende sürekli yatmiyorum canim yemegimi falan yapıyorum sadece fazla ayakta kalmayim diye esim toplamada falan yardim ediyor egilip uzanmamaya dikkat ediyorum oyle yani hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…