- 26 Ağustos 2022
- 636
- 868
- 33
- 36
Stres mi yaptın? Uyu dinlen kafanı dağıt biraz kaç embriyo koydular... 31 Ekim'e verdiler bana tahlil günümü dayanırmıyım bilemiyorummmmmmÇok şükür canm iyi geçti de baş ağrısı başladı bende
Canm kullandığım ilaçlar folbiotic,estrofem,folbiol,redostim,progestan fitl,iğne olarak oksapar ve prolutex kullanıyormŞuanda iğne vs ek olarak bir şey vermedi mi canım ?
Siz ne zman transfer oldunuz aceba maşallah topigimiz baya genişledi unuttumİlk gun benimde aşırı basım agrimisti canim uyudum geçti bugunde halsizligim vardi birden kotulestim bacaklarim falan agridi biraz uyudum oda gecti şükür
Öksürük sıktı canını aslında.. 2 tane 6.gun embriyosu canm valla bana da 29 ekime verdi 27de yapmalıyım eşimin işi gereği memlekete donebilrim diyeStres mi yaptın? Uyu dinlen kafanı dağıt biraz kaç embriyo koydular... 31 Ekim'e verdiler bana tahlil günümü dayanırmıyım bilemiyorummmmmm
Doğrudur canm bende Allah'a tevekkül ediyorum zaten Rabbim hayırlısını versinValla öksürük konusunda pek bilgim yok maalesef ya
Redostim ne zmandir kullanıyorsunuz siz pozitif misiniz kusura bakmayın kim ne belli değil listede kimse yok burda yazan cokCanm kullandığım ilaçlar folbiotic,estrofem,folbiol,redostim,progestan fitl,iğne olarak oksapar ve prolutex kullanıyorm
Tıransfere bir hafta kala kullanmaya başlamıştm evet pozitif çıktı devam ediyorm ilaçlara iğneler yok cnm ne kusuru haklısn herkes bilgi alış verişi yapyor malumRedostim ne zmandir kullanıyorsunuz siz pozitif misiniz kusura bakmayın kim ne belli değil listede kimse yok burda yazan cok
merhaba ben birinde 3 gün sonra diğerinde 4 gün sonra olmuştum.İyi akşamlar.Bişey danışcam sizlere negatif gördükten sonra ilaçları bıraktından kaç gün sonra adet olunuyo ?
Stres yok sakin olmaya çalış, ben sabah akşam 200 mg fitil + 50mg bir defa günlük iğnesini vuruluyorumBize 6 saatte bir şeklinde tarif etti hemşire ilacın mg mı işi bozdu karnım ağrıyo stresten
Teşekkürler rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ben adetle başladım redostim kullanmaya inşallah fayda görürümTıransfere bir hafta kala kullanmaya başlamıştm evet pozitif çıktı devam ediyorm ilaçlara iğneler yok cnm ne kusuru haklısn herkes bilgi alış verişi yapyor malum
Öksürükten huzursuz oldun... Benm 5. Gün embriyosu bende 31 Ekim'i beklemiycem 2-3 gün daha erken yaparım büyük ihtimalleÖksürük sıktı canını aslında.. 2 tane 6.gun embriyosu canm valla bana da 29 ekime verdi 27de yapmalıyım eşimin işi gereği memlekete donebilrim diye
Öyle canm hadi hayrlı haberler alalm ozaman çok yatiyormusunÖksürükten huzursuz oldun... Benm 5. Gün embriyosu bende 31 Ekim'i beklemiycem 2-3 gün daha erken yaparım büyük ihtimalle
Rica ederm cnm benm Allh razı olsn amin inşallah rabbim bu duyguyu isteyen herkese size de yaşatsn inşllh görürsünüz cnm transfer oldunmu cnm bu arada sakın stres yapma ben kendimi bedenen ruhen hazır hissetmiyordum açıkçası istmiyorm 1 yıllık süremiz de vardı istediğimiz zamn yapa bilr dik ama ben gidip gelmekten de cok yorulmuştum umudm yoktu ilk aşılama oldugm zamanlar heycnlıydm sabırsızdm ama tup bebekte oyle degl hevsm yoktu bu da olmaz diyordm boşver nasip kısmet olursa da rabbim den olmazsa da rabbimden bildiği birşey varki vermiyor diyorm hala da diyorm nasibim de varsa bu dünyada yiyecek bir lokma ekmeği varsa kucagma gelir ama yoksa nasip kısmet herşeyi hayırlısı derm ztn bu benim içn sondu tutmasaydı artk ugraşmayacktm ama umudunuzu kaybetmeyin asla Rabbim en iyisini verir hayırlı evlatlar versn sağlıklı sıhhatliTeşekkürler rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ben adetle başladım redostim kullanmaya inşallah fayda görürüm
Anladım canımm. Bu sever güzel artar inşallahCanm kullandığım ilaçlar folbiotic,estrofem,folbiol,redostim,progestan fitl,iğne olarak oksapar ve prolutex kullanıyorm
Amin inşllh cnm benm tşk ederm rabbim herşeyi hayırlısın versn. CnmAnladım canımm. Bu sever güzel artar inşallah
Ben 17 sinde transfer oldum canim senden iki gün önceSiz ne zman transfer oldunuz aceba maşallah topigimiz baya genişledi unuttum
Ayy hadi bizlerde pozitiflere katılalm peşpeşe güzel haberler alırız inşallahBen 17 sinde transfer oldum canim senden iki gün önce
Aminnnn canmmmm aminnnn... Sürekli yatmıyorum kan dolaşımı için kısa mesafe hareket et dedi doktorum evde kısa kısa yürüyorum iş yerimden pazartesine kadar izin aldım pazartesi günü dönücem...Öyle canm hadi hayrlı haberler alalm ozaman çok yatiyormusun
Selam canım bende öğretmenim bugunle birlikte hafta sonuyla 5 güne bağlayıp Pazartesi günü işe dönücemHanımlar çalışıyor musunuz? Transferden kaç gün sonra ise döndünüz? Ben öğretmenim ve ise toplu taşıma kullanarak gidiyorum. Bu yüzden biraz korkuyorum transferden sonrası icin
Rabbim yardimcimiz olsun inşallah hayırlı haberler alalm hepimizAminnnn canmmmm aminnnn... Sürekli yatmıyorum kan dolaşımı için kısa mesafe hareket et dedi doktorum evde kısa kısa yürüyorum iş yerimden pazartesine kadar izin aldım pazartesi günü dönücem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?