Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İlk gun benimde aşırı basım agrimisti canim uyudum geçti bugunde halsizligim vardi birden kotulestim bacaklarim falan agridi biraz uyudum oda gecti şükür
Siz ne zman transfer oldunuz aceba maşallah topigimiz baya genişledi unuttum

Stres mi yaptın? Uyu dinlen kafanı dağıt biraz kaç embriyo koydular... 31 Ekim'e verdiler bana tahlil günümü dayanırmıyım bilemiyorummmmmm
Öksürük sıktı canını aslında.. 2 tane 6.gun embriyosu canm valla bana da 29 ekime verdi 27de yapmalıyım eşimin işi gereği memlekete donebilrim diye

Redostim ne zmandir kullanıyorsunuz siz pozitif misiniz kusura bakmayın kim ne belli değil listede kimse yok burda yazan cok
Tıransfere bir hafta kala kullanmaya başlamıştm evet pozitif çıktı devam ediyorm ilaçlara iğneler yok cnm ne kusuru haklısn herkes bilgi alış verişi yapyor malum

Tıransfere bir hafta kala kullanmaya başlamıştm evet pozitif çıktı devam ediyorm ilaçlara iğneler yok cnm ne kusuru haklısn herkes bilgi alış verişi yapyor malum
Teşekkürler rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ben adetle başladım redostim kullanmaya inşallah fayda görürüm

Öksürük sıktı canını aslında.. 2 tane 6.gun embriyosu canm valla bana da 29 ekime verdi 27de yapmalıyım eşimin işi gereği memlekete donebilrim diye
Öksürükten huzursuz oldun... Benm 5. Gün embriyosu bende 31 Ekim'i beklemiycem 2-3 gün daha erken yaparım büyük ihtimalle

Teşekkürler rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ben adetle başladım redostim kullanmaya inşallah fayda görürüm
Rica ederm cnm benm Allh razı olsn amin inşallah rabbim bu duyguyu isteyen herkese size de yaşatsn inşllh görürsünüz cnm transfer oldunmu cnm bu arada sakın stres yapma ben kendimi bedenen ruhen hazır hissetmiyordum açıkçası istmiyorm 1 yıllık süremiz de vardı istediğimiz zamn yapa bilr dik ama ben gidip gelmekten de cok yorulmuştum umudm yoktu ilk aşılama oldugm zamanlar heycnlıydm sabırsızdm ama tup bebekte oyle degl hevsm yoktu bu da olmaz diyordm boşver nasip kısmet olursa da rabbim den olmazsa da rabbimden bildiği birşey varki vermiyor diyorm hala da diyorm nasibim de varsa bu dünyada yiyecek bir lokma ekmeği varsa kucagma gelir ama yoksa nasip kısmet herşeyi hayırlısı derm ztn bu benim içn sondu tutmasaydı artk ugraşmayacktm ama umudunuzu kaybetmeyin asla Rabbim en iyisini verir hayırlı evlatlar versn sağlıklı sıhhatli Amin

Son düzenleme:
Hanımlar çalışıyor musunuz? Transferden kaç gün sonra ise döndünüz? Ben öğretmenim ve ise toplu taşıma kullanarak gidiyorum. Bu yüzden biraz korkuyorum transferden sonrası icin
Selam canım bende öğretmenim bugunle birlikte hafta sonuyla 5 güne bağlayıp Pazartesi günü işe dönücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…