Amin amin inşallah canım bizimse yüzümüz güler inşallahAyy hadi bizlerde pozitiflere katılalm peşpeşe güzel haberler alırız inşallah
İnşallah ya RabbimAmin amin inşallah canım bizimse yüzümüz güler inşallah
Ben estrofem, prograf, progestan igne, progestan fitil, bide kan sulandirici igne kullaniyorum bide ekstra vitaminler ne güzel sen az kullaniyomussun canim insallah benimde azalarak biter bu ilac serüveniLitinus fitil ve progestan dex 10. Haftaya kadar devam. Folik asit 12. Haftaya kadar. Başka ilaç yok zaten. Sen hangisini kullanıyorsun canım
Amin aminİnşallah ya RabbimAllah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Bizde 3 cetrodite ve altarnetif şeyler ile devam edicez artık kendimi yıprattım kaç gündürBenim doktorum duphaston ile yaptı cetrodite kullanmadik
Tipkisinin aynısını bende kullaniyorum+ folbiolBen estrofem, prograf, progestan igne, progestan fitil, bide kan sulandirici igne kullaniyorum bide ekstra vitaminler ne güzel sen az kullaniyomussun canim insallah benimde azalarak biter bu ilac serüveni
Ah canim ne kadar güzel yazmışsın ağzına sağlık, Rabbım herkesin gönlüne göre versinToprağa da bereketli olan Ekim ayı bizlerede bereketiyle geldi devam da eder. Haziran ayı gebelikleri dolsun taşsın insllhpozitif olan arkadaşları tebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin. Negatif olanlar tekrardan denerken Allah maddi manevi yardımcısı olsun işinizi kolaylaştırsin. Her zorluğun ardından mutlaka bir kolaylık var demiş yaradan duamda dileyen herkes var duanizda beni de unutmayın:) ❤
Amin canim amin inşallah Rabbim bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsünToprağa da bereketli olan Ekim ayı bizlerede bereketiyle geldi devam da eder. Haziran ayı gebelikleri dolsun taşsın insllhpozitif olan arkadaşları tebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin. Negatif olanlar tekrardan denerken Allah maddi manevi yardımcısı olsun işinizi kolaylaştırsin. Her zorluğun ardından mutlaka bir kolaylık var demiş yaradan duamda dileyen herkes var duanizda beni de unutmayın:) ❤
Hadi bakalim canim sali günü keseyi görmeye gidicez insallah her sey yolunda gider rabbim yardimcimiz olsunTipkisinin aynısını bende kullaniyorum+ folbiol
Benimde bugün transferim olacak nasipse doktor ne kadar rapor verir bilemiyorum açıkçasıSelam canım bende öğretmenim bugunle birlikte hafta sonuyla 5 güne bağlayıp Pazartesi günü işe dönücem
Yaaaa çok sevindim hayırlısı canım inşallah, salı günü kontrolden sonra yaz yine olur muHadi bakalim canim sali günü keseyi görmeye gidicez insallah her sey yolunda gider rabbim yardimcimiz olsun
Transfer olduğunuz güne 15 gün ekleyinKızlar şimdi şeyi merak ediyorum transfer olduk ya biz diyelim ki tuttu pozitif o transfer olduğumuz günden itibaren mi hamile kalmış oluyoruz nasıl anlıyoruz kaç haftalık hamile olduğumuzu
4-5 gnden sonra dikkat ederek normal hayatına devam edebilirsin dedi bende 5 olsun dedmBenimde bugün transferim olacak nasipse doktor ne kadar rapor verir bilemiyorum açıkçası
Canım 10 ekimse transferim 25 gün mü oluyo bunu doktor mu söyledi sanaTransfer olduğunuz güne 15 gün ekleyin
Yazarim tabi insallah hayatimYaaaa çok sevindim hayırlısı canım inşallah, salı günü kontrolden sonra yaz yine olur mu
Amiiin kuzum, ne güzel söylemişsinAynen eldivensiz zor takiyoruz eldivenle dahada zor olur inşallah tekrat kanaman olmaz canıminsallah bu sefer pozitifleri gorecegiz canim burdan seninle paylaşacağız
Amin canım inşallahAmiiin kuzum, ne güzel söylemişsinrabbim inşallah güzel haberi paylaşmayı nasip etsin
Merhabaa sonucu aldınız mıı? Güzel haber verirsiniz umarımmKan tahlilini verdim busefer tüp bebek merkezine geldim drmdan duymak istiyorum gerçeğiDua edin bana kızlar bebeğim benimledir inşallah
Doktorunuza sorun yine de ama stres yapmayın. Ben transfer öncesi her gün olmam gereken iğneyi iş için yurtdisina gittiğimde 1 gün yaptıramadim bütün gün kendimi paraladim reçete kabul etmediler kimse igneyi yapmıyor vs o gun yaşadığım stres beni bitirdi sonra doktoruma sordum senin canın sağ olsun kızım bu strese gireceğine bir gün yapılmasın iğne ne olacak dedi. Yani boşuna kendi kendimi yemişimBize 6 saatte bir şeklinde tarif etti hemşire ilacın mg mı işi bozdu karnım ağrıyo stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?