Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Litinus fitil ve progestan dex 10. Haftaya kadar devam. Folik asit 12. Haftaya kadar. Başka ilaç yok zaten. Sen hangisini kullanıyorsun canım
Ben estrofem, prograf, progestan igne, progestan fitil, bide kan sulandirici igne kullaniyorum bide ekstra vitaminler ne güzel sen az kullaniyomussun canim insallah benimde azalarak biter bu ilac serüveni

Toprağa da bereketli olan Ekim ayı bizlerede bereketiyle geldi devam da eder. Haziran ayı gebelikleri dolsun taşsın insllh pozitif olan arkadaşları tebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin. Negatif olanlar tekrardan denerken Allah maddi manevi yardımcısı olsun işinizi kolaylaştırsin. Her zorluğun ardından mutlaka bir kolaylık var demiş yaradan duamda dileyen herkes var duanizda beni de unutmayın:)

Ah canim ne kadar güzel yazmışsın ağzına sağlık, Rabbım herkesin gönlüne göre versin

Amin canim amin inşallah Rabbim bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün

Kızlar şimdi şeyi merak ediyorum transfer olduk ya biz diyelim ki tuttu pozitif o transfer olduğumuz günden itibaren mi hamile kalmış oluyoruz nasıl anlıyoruz kaç haftalık hamile olduğumuzu
Transfer olduğunuz güne 15 gün ekleyin

Aynen eldivensiz zor takiyoruz eldivenle dahada zor olur inşallah tekrat kanaman olmaz canım insallah bu sefer pozitifleri gorecegiz canim burdan seninle paylaşacağız
Amiiin kuzum, ne güzel söylemişsin rabbim inşallah güzel haberi paylaşmayı nasip etsin

Bize 6 saatte bir şeklinde tarif etti hemşire ilacın mg mı işi bozdu karnım ağrıyo stresten
Doktorunuza sorun yine de ama stres yapmayın. Ben transfer öncesi her gün olmam gereken iğneyi iş için yurtdisina gittiğimde 1 gün yaptıramadim bütün gün kendimi paraladim reçete kabul etmediler kimse igneyi yapmıyor vs o gun yaşadığım stres beni bitirdi sonra doktoruma sordum senin canın sağ olsun kızım bu strese gireceğine bir gün yapılmasın iğne ne olacak dedi. Yani boşuna kendi kendimi yemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…