Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Benimde bugün transferim olacak nasipse doktor ne kadar rapor verir bilemiyorum açıkçası
Ben söylediğim zaman ilk 4-5 gün daha önemli okuldada çok ayakta kalma ağırlık kaldırma eğilme dedi o yüzden sıkıntı çıkmazsa pazartesi işe gidicem... Zaten ben evdede oturamıyorum bir bahane bulup kalkıyorum

Transfer olan kızlar doktorunuz kahve kola cafein dışında neleri kısıtladı size bana doktorum diyor ki makarna pilavı hayatından çıkar ayda bir çok istersen yiyebilirsin diye ama bizim hayatımızda genelde pilaav makarna yapılıyor yemeklerde bu zamandada full protein beslenmek çok zor açıkcası... Siz nasıl besleniyorsunuz.

Bize bol bol sebze dedi ben badem yumurta süt meyve os ekilde besleniyorum makarnanin da tam bugdaylisini aldim

Benimki hiçbir kısıtlama yapmadı sadece bol bol su iç gabız olma dedi ama ben yine de kendime dikkat ettim ev yemekleri yemeğe özen gösterdim çoğunlukla Akdeniz türü yedim her akşam meyve yedim her gün badem fındık yedim kahveyi hiç içmedim sadece çay içtim zaten internetten de araştırdım nelerin yenip yenmeyeceğini bide verdiklerinde kağıtta da neler yenmeyecrği de yazıyordu asitli hiçbir şey içmedim

Bana hiçbir şey demediler kendi kendime neler faydalı diye okursam onu yemeye çalışıyorum

Ben makarna da pilav da yiyorum. Çayı açık iç, günde 1 fincan kahve içebilirsin dedi. Bol sebze yememi ve su içmemi ayrıca paketli gıda tüketimi yasak dedi. Kabız olmamak için kayısı yemen ıyı olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…