Hayırlısı olsun inş. benimde 3.gün embriyosu transfer edilecek ay sonunda inş. güzel haberlerini verirsin bize de moral olmuş olur3.gün embriyosu galiba o yüzden uzun suremiz
Ben söylediğim zaman ilk 4-5 gün daha önemli okuldada çok ayakta kalma ağırlık kaldırma eğilme dedi o yüzden sıkıntı çıkmazsa pazartesi işe gidicem... Zaten ben evdede oturamıyorum bir bahane bulup kalkıyorumBenimde bugün transferim olacak nasipse doktor ne kadar rapor verir bilemiyorum açıkçası
Canım hala çıkmadı mı sonucun
Canımmm gözün aydın olsun çok sevindim. Allah tamamına erdirsin :)Yeni aldım haberi pozitif
Gözünaydın canım rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin . Ee kaçıncı günün ? Değerin kaç ? Kaç tane embriyo transfer edildiYeni aldım haberi pozitif
Amin darısı herkesin başına inşallahCanımmm gözün aydın olsun çok sevindim. Allah tamamına erdirsin :)
Bugün 9.gunumGözünaydın canım rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin . Ee kaçıncı günün ? Değerin kaç ? Kaç tane embriyo transfer edildi?
Bize bol bol sebze dedi ben badem yumurta süt meyve os ekilde besleniyorum makarnanin da tam bugdaylisini aldimTransfer olan kızlar doktorunuz kahve kola cafein dışında neleri kısıtladı size bana doktorum diyor ki makarna pilavı hayatından çıkar ayda bir çok istersen yiyebilirsin diye ama bizim hayatımızda genelde pilaav makarna yapılıyor yemeklerde bu zamandada full protein beslenmek çok zor açıkcası... Siz nasıl besleniyorsunuz.
AyyyYeni aldım haberi pozitif
Benimki hiçbir kısıtlama yapmadı sadece bol bol su iç gabız olma dedi ama ben yine de kendime dikkat ettim ev yemekleri yemeğe özen gösterdim çoğunlukla Akdeniz türü yedim her akşam meyve yedim her gün badem fındık yedim kahveyi hiç içmedim sadece çay içtim zaten internetten de araştırdım nelerin yenip yenmeyeceğini bide verdiklerinde kağıtta da neler yenmeyecrği de yazıyordu asitli hiçbir şey içmedimTransfer olan kızlar doktorunuz kahve kola cafein dışında neleri kısıtladı size bana doktorum diyor ki makarna pilavı hayatından çıkar ayda bir çok istersen yiyebilirsin diye ama bizim hayatımızda genelde pilaav makarna yapılıyor yemeklerde bu zamandada full protein beslenmek çok zor açıkcası... Siz nasıl besleniyorsunuz.
Bana hiçbir şey demedilerTransfer olan kızlar doktorunuz kahve kola cafein dışında neleri kısıtladı size bana doktorum diyor ki makarna pilavı hayatından çıkar ayda bir çok istersen yiyebilirsin diye ama bizim hayatımızda genelde pilaav makarna yapılıyor yemeklerde bu zamandada full protein beslenmek çok zor açıkcası... Siz nasıl besleniyorsunuz.
Dünden beri senin yazmanı bekliyorumYeni aldım haberi pozitif
Çok şükür canım tebrik ederim hadı hayırlısı sağlıcakla buyusun mınıginYeni aldım haberi pozitif
TebriklerYeni aldım haberi pozitif
Merhabaa evet canımm aldımMerhabaa sonucu aldınız mıı? Güzel haber verirsiniz umarımm
Ben makarna da pilav da yiyorum. Çayı açık iç, günde 1 fincan kahve içebilirsin dedi. Bol sebze yememi ve su içmemi ayrıca paketli gıda tüketimi yasak dedi. Kabız olmamak için kayısı yemen ıyı olur dediTransfer olan kızlar doktorunuz kahve kola cafein dışında neleri kısıtladı size bana doktorum diyor ki makarna pilavı hayatından çıkar ayda bir çok istersen yiyebilirsin diye ama bizim hayatımızda genelde pilaav makarna yapılıyor yemeklerde bu zamandada full protein beslenmek çok zor açıkcası... Siz nasıl besleniyorsunuz.
Çok sevindim canımMerhabaa evet canımm aldımBebişim benle değerim artmış
Çok teşekkür ederimmmÇok sevindim canım
Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?