Canım senı de tebrık ederım, maşallah ne guzel haberler alıyoruz. Değer artışlarını da paylaşabilir misin bizlere de bilgi olurMerhabaa evet canımm aldımBebişim benle değerim artmış
Ay canım benim çok sevindim İnan hissediyordum biliyor musun ilk kan değerinden beri sen o zaman endişeliydin . Ama hissettim sorunsuz artacağını . Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inş sana da hepimize de inşMerhabaa evet canımm aldımBebişim benle değerim artmış
Aynı günüz o zamanBugün 9.gunum
Embriyo transferi 1
Dünden beri kackez girdim şuraya ne çıktı diye nasıl sevindim bide sizin yazilariniz baştan beri sürekli dua istemeniz rabbim kucağını doldursunYeni aldım haberi pozitif
Canım lütfen listeyi güncelle çok pozitif var bak yap ilk sayfa çok umut veriyorKızlaar pozitif haber alanları tebrik ederimBekleyenler de inşallah pozitif haberini alacak dualarım hepinizle. Negatif olanlar için de bol bol dua ediyorum Allah en kısa Zamanda hepimizin kucağını dolduracaktır inanıyorum bu topik bana çok iyi ve şanlı geldi bence. Hepimiz birbirimizin derdine ortak olup dua ettik. İnşallah bu şekilde pozitiflerle devam ederiz. Ben dün kan verdim doktorumla görüştüm transferin 8. Günü çağırmasının sebebi ameliyatları varmış o yüzdenmiş . Çok şükür hamileyim Ama hala hepimizin birbirine ve dualarımıza ihtiyacımız var. Hepinizden Allah bin kere razı olsun dualarınıza beni de eklediniz. Sizler de benim dualarımdasınız.
Hayırlı olsun canim kac çıkmış değerin ve kaçıncı gununduYeni aldım haberi pozitif
Canim onu hemen hemen her hamilelerr diyolar aza indir az yemeye çalış yani bulgur pilavi ye daha fazla mesela ben öyle yapiyorum cok pirinc yiyen biri degildim zaten ama makarnayi çok seviyorum keske pozitif olsada 9 ay yemesem razıyım inan kiTransfer olan kızlar doktorunuz kahve kola cafein dışında neleri kısıtladı size bana doktorum diyor ki makarna pilavı hayatından çıkar ayda bir çok istersen yiyebilirsin diye ama bizim hayatımızda genelde pilaav makarna yapılıyor yemeklerde bu zamandada full protein beslenmek çok zor açıkcası... Siz nasıl besleniyorsunuz.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahKızlaar pozitif haber alanları tebrik ederimBekleyenler de inşallah pozitif haberini alacak dualarım hepinizle. Negatif olanlar için de bol bol dua ediyorum Allah en kısa Zamanda hepimizin kucağını dolduracaktır inanıyorum bu topik bana çok iyi ve şanlı geldi bence. Hepimiz birbirimizin derdine ortak olup dua ettik. İnşallah bu şekilde pozitiflerle devam ederiz. Ben dün kan verdim doktorumla görüştüm transferin 8. Günü çağırmasının sebebi ameliyatları varmış o yüzdenmiş . Çok şükür hamileyim Ama hala hepimizin birbirine ve dualarımıza ihtiyacımız var. Hepinizden Allah bin kere razı olsun dualarınıza beni de eklediniz. Sizler de benim dualarımdasınız.
Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahAmin cümlemizden inşallah buradaki herkes anne olur
Hayırlı olsun canım rabbim.saglicakla kucağına almayi nasio etsinKızlaar pozitif haber alanları tebrik ederimBekleyenler de inşallah pozitif haberini alacak dualarım hepinizle. Negatif olanlar için de bol bol dua ediyorum Allah en kısa Zamanda hepimizin kucağını dolduracaktır inanıyorum bu topik bana çok iyi ve şanlı geldi bence. Hepimiz birbirimizin derdine ortak olup dua ettik. İnşallah bu şekilde pozitiflerle devam ederiz. Ben dün kan verdim doktorumla görüştüm transferin 8. Günü çağırmasının sebebi ameliyatları varmış o yüzdenmiş . Çok şükür hamileyim Ama hala hepimizin birbirine ve dualarımıza ihtiyacımız var. Hepinizden Allah bin kere razı olsun dualarınıza beni de eklediniz. Sizler de benim dualarımdasınız.
Ayy benımde 9. günüm bugun, akşam kan verecem inşallahAynı günüz o zamanBen de cumartesi kana gidicem nasipse
Rica ederimÇok teşekkür ederim kuzum amin inşallah
Canım doktorda neler yaptın ne dedı, kan degerın nasıldı bıraz anlatırmısın cok heyecanlıyım bende hemde senın adına da cok sevınclıyımKızlaar pozitif haber alanları tebrik ederimBekleyenler de inşallah pozitif haberini alacak dualarım hepinizle. Negatif olanlar için de bol bol dua ediyorum Allah en kısa Zamanda hepimizin kucağını dolduracaktır inanıyorum bu topik bana çok iyi ve şanlı geldi bence. Hepimiz birbirimizin derdine ortak olup dua ettik. İnşallah bu şekilde pozitiflerle devam ederiz. Ben dün kan verdim doktorumla görüştüm transferin 8. Günü çağırmasının sebebi ameliyatları varmış o yüzdenmiş . Çok şükür hamileyim Ama hala hepimizin birbirine ve dualarımıza ihtiyacımız var. Hepinizden Allah bin kere razı olsun dualarınıza beni de eklediniz. Sizler de benim dualarımdasınız.
Aynen benim doktorda kısıtlama yapmadı zaten internetten okuyup okuyup yemezsin diyorBenimki hiçbir kısıtlama yapmadı sadece bol bol su iç gabız olma dedi ama ben yine de kendime dikkat ettim ev yemekleri yemeğe özen gösterdim çoğunlukla Akdeniz türü yedim her akşam meyve yedim her gün badem fındık yedim kahveyi hiç içmedim sadece çay içtim zaten internetten de araştırdım nelerin yenip yenmeyeceğini bide verdiklerinde kağıtta da neler yenmeyecrği de yazıyordu asitli hiçbir şey içmedim
Güzel haberlerini bekliyorumAyy benımde 9. günüm bugun, akşam kan verecem inşallah
Mum
Aynen benim doktorda kısıtlama yapmadı zaten internetten okuyup okuyup yemezsin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?