Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhabaa evet canımm aldımBebişim benle değerim artmış
Ay canım benim çok sevindim İnan hissediyordum biliyor musun ilk kan değerinden beri sen o zaman endişeliydin . Ama hissettim sorunsuz artacağını . Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inş sana da hepimize de inş

Kızlaar pozitif haber alanları tebrik ederim Bekleyenler de inşallah pozitif haberini alacak dualarım hepinizle. Negatif olanlar için de bol bol dua ediyorum Allah en kısa Zamanda hepimizin kucağını dolduracaktır inanıyorum bu topik bana çok iyi ve şanlı geldi bence. Hepimiz birbirimizin derdine ortak olup dua ettik. İnşallah bu şekilde pozitiflerle devam ederiz. Ben dün kan verdim doktorumla görüştüm transferin 8. Günü çağırmasının sebebi ameliyatları varmış o yüzdenmiş . Çok şükür hamileyim Ama hala hepimizin birbirine ve dualarımıza ihtiyacımız var. Hepinizden Allah bin kere razı olsun dualarınıza beni de eklediniz. Sizler de benim dualarımdasınız.

Canım lütfen listeyi güncelle çok pozitif var bak yap ilk sayfa çok umut veriyor

Sizden ricam listede olmayanlar tekrar beni etiketleyip pozitif yazabilirler mi çünkü 2 gündür giremiyorum listeyi güncelleyelim:)

Canim onu hemen hemen her hamilelerr diyolar aza indir az yemeye çalış yani bulgur pilavi ye daha fazla mesela ben öyle yapiyorum cok pirinc yiyen biri degildim zaten ama makarnayi çok seviyorum keske pozitif olsada 9 ay yemesem razıyım inan ki sebze yemeye çalış surekki et yicek degilsin yaa canım

Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah Amin cümlemizden inşallah buradaki herkes anne olur

Hayırlı olsun canım rabbim.saglicakla kucağına almayi nasio etsin darısı bizlere olsun insallah ne guzel her gun pozitif haberleri alıyoruz bizde negatif demeyiz inşallah dua edin bizim içinde olur mu cok korkuyorum yine negatif alacagim diye

Canım doktorda neler yaptın ne dedı, kan degerın nasıldı bıraz anlatırmısın cok heyecanlıyım bende hemde senın adına da cok sevınclıyım

Mum
Aynen benim doktorda kısıtlama yapmadı zaten internetten okuyup okuyup yemezsin diyor

Kızlar hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim F fadih kuzum gidip kan verdim benim üniversite olduğu için görüşmeler öğleden sonraya kaldı. Doktorun yanına girdim tebrik etti erken çağırdım ameliyatım olduğu için ama bugüne göre güzel değer dedi. Yükselir inşallah ama kalp atışına kadar risk devam ediyor cuma tekrar gel 3 hafta sonra da kese ve kalp atışına bakalım dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…