oyy maşallah maşallah ne guzel haberlerMerhsba 10.gün 418 12.gün 986 cikmis sükür ilk adimi attik. Bugün TF 13. gün ne zaman kesedir kalp atisidir gidilmeli acaba?
HAdı ınsallah inşallah canım benım ya saglıcaklar buyusun mınıgınKızlar hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederimF fadih kuzum gidip kan verdim benim üniversite olduğu için görüşmeler öğleden sonraya kaldı. Doktorun yanına girdim tebrik etti erken çağırdım ameliyatım olduğu için ama bugüne göre güzel değer dedi. Yükselir inşallah ama kalp atışına kadar risk devam ediyor cuma tekrar gel 3 hafta sonra da kese ve kalp atışına bakalım dedi :)
benide eklermisiniz? transferim bugün. 2 adet 5bc kalite 3. denemeMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif L Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim
Sizden ricam listede olmayanlar tekrar beni etiketleyip pozitif yazabilirler mi çünkü 2 gündür giremiyorum listeyi güncelleyelim:)
4.Gün embriyosu yaş 33 2.çocuk için ilk deneme 7 ekim transfer tarihi pozitif şimdilikSizden ricam listede olmayanlar tekrar beni etiketleyip pozitif yazabilirler mi çünkü 2 gündür giremiyorum listeyi güncelleyelim:)
Çok heyecanlı dimi yaAyy benımde 9. günüm bugun, akşam kan verecem inşallah
Hadi hayırlı olsun canm Allah kucağına almayı nasip etsinYeni aldım haberi pozitif
Canım çok çok sevindim maşallahKızlaar pozitif haber alanları tebrik ederimBekleyenler de inşallah pozitif haberini alacak dualarım hepinizle. Negatif olanlar için de bol bol dua ediyorum Allah en kısa Zamanda hepimizin kucağını dolduracaktır inanıyorum bu topik bana çok iyi ve şanlı geldi bence. Hepimiz birbirimizin derdine ortak olup dua ettik. İnşallah bu şekilde pozitiflerle devam ederiz. Ben dün kan verdim doktorumla görüştüm transferin 8. Günü çağırmasının sebebi ameliyatları varmış o yüzdenmiş . Çok şükür hamileyim Ama hala hepimizin birbirine ve dualarımıza ihtiyacımız var. Hepinizden Allah bin kere razı olsun dualarınıza beni de eklediniz. Sizler de benim dualarımdasınız.
Birşey söyleyebilir miyimAy canım benim çok sevindim İnan hissediyordum biliyor musun ilk kan değerinden beri sen o zaman endişeliydin . Ama hissettim sorunsuz artacağını . Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inş sana da hepimize de inş
Canım benimm çok teşekkür ederimAy canım benim çok sevindim İnan hissediyordum biliyor musun ilk kan değerinden beri sen o zaman endişeliydin . Ama hissettim sorunsuz artacağını . Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inş sana da hepimize de inş
Hayırlı olsun canm Allah tamamına erdirsin inşallahÇok teşekkür ederim kuzum amin inşallah
Kullandığın kelimelere dikkat et cnm kötü enerjili kelimeler kullanma (negatif ) gibi.Mesela benim de pozitif olması için bana da dua edin de olur mu canım benim yanlış anlama beni ben kelimelerin enerjisine çok inanırım ve kalpten istiyorum pozitifi görmeni hepimizin görüp sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayıHayırlı olsun canım rabbim.saglicakla kucağına almayi nasio etsindarısı bizlere olsun insallah ne guzel her gun pozitif haberleri alıyoruz bizde negatif demeyiz inşallah dua edin bizim içinde olur mu cok korkuyorum yine negatif alacagim diye
Hayırlı olsun canım çok güzel değer gerçekten . Doktoruna söyleyince o hesaplayıp çağırır cnmMerhsba 10.gün 418 12.gün 986 cikmis sükür ilk adimi attik. Bugün TF 13. gün ne zaman kesedir kalp atisidir gidilmeli acaba?
Allah yar ve yardımcınız olsunkızlaaar bugün saat 15:30 da transferim olacak. 2 adet 5BC kalitede. çok heyecanlıyım bana dua edin nolur bu sefer sağlıkla tutsun bebişlerim. benimde dualarım sizinle.
Canım çok teşekkür ederimCanım senı de tebrık ederım, maşallah ne guzel haberler alıyoruz. Değer artışlarını da paylaşabilir misin bizlere de bilgi olur
Cok sevindimCanım çok teşekkür ederimşöyle söyliyim benim sekizinci günüme kadar evde yaptığım gebelik testlerinde bile tek çizgi çıktı çok umutsuzdum Sekizinci gün kan testim 20.88 çıktı iki gün sonra onuncu gün 68 gibi bir rakam çıktı dün de 12. günüm dü 158 çıktı
amin canım inşallah. burda çok sayıda güzel haber alanlar var bizede nasip etsin rabbim. senin embriyonun kalitesi neydiAllah yar ve yardımcınız olsun
Teşekkür ederim canım benimCok sevindimhayirli olsun 3.gündü seninki demi embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?