Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

HAdı ınsallah inşallah canım benım ya saglıcaklar buyusun mınıgın kan degerın kac cıktı

benide eklermisiniz? transferim bugün. 2 adet 5bc kalite 3. deneme

Kızlar ben daha dün transfer oldum ama korkuyorum hicbirsey hissetmiyorum diye aceba daha çok mu erken davranıyorm bide öksürügum bugün daha iyi aceba embriyo kaç saat araliginda tutunur verya tutunmaz bilgisi olan var mı

Canım çok çok sevindim maşallah Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirerek sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Dualarımız hep birbirimizle

Birşey söyleyebilir miyim siz çok pozitif bı insansinz gerçekten çok güzel moral destek veriyorsunuz Allah razı olsun sizden uzaktan niyeyse öyle hissettim

Canım benimm çok teşekkür ederimEvet çok endişeliydim hep ama çok şükür değerlerim güzel artıyorRabbim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

Kullandığın kelimelere dikkat et cnm kötü enerjili kelimeler kullanma (negatif ) gibi.Mesela benim de pozitif olması için bana da dua edin de olur mu canım benim yanlış anlama beni ben kelimelerin enerjisine çok inanırım ve kalpten istiyorum pozitifi görmeni hepimizin görüp sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı

Canım senı de tebrık ederım, maşallah ne guzel haberler alıyoruz. Değer artışlarını da paylaşabilir misin bizlere de bilgi olur
Canım çok teşekkür ederim şöyle söyliyim benim sekizinci günüme kadar evde yaptığım gebelik testlerinde bile tek çizgi çıktı çok umutsuzdum Sekizinci gün kan testim 20.88 çıktı iki gün sonra onuncu gün 68 gibi bir rakam çıktı dün de 12. günüm dü 158 çıktı

Cok sevindim hayirli olsun 3.gündü seninki demi embriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…