yaa maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. bize de dua et.Canım çok teşekkür ederimşöyle söyliyim benim sekizinci günüme kadar evde yaptığım gebelik testlerinde bile tek çizgi çıktı çok umutsuzdum Sekizinci gün kan testim 20.88 çıktı iki gün sonra onuncu gün 68 gibi bir rakam çıktı dün de 12. günüm dü 158 çıktı
Bendeki sorun türkiyede transfer olup almanyaya dönmem bakalim. Doktor iki hafta sonra dedi keseyi es gecti üzüldüm yani bugün 4+4 ise kki hafta sonra insallah bakalim hayirlisiyla kap atisini dinleyecezHayırlı olsun canım çok güzel değer gerçekten . Doktoruna söyleyince o hesaplayıp çağırır cnm
Ayni gün transfer olduk o zaman senin dogum tarihi insallah 26.06.23Teşekkür ederim canım benimBenim 4.gün embriyosuydu 2tane yumoşum vardı
Aminnnamin canım inşallah. burda çok sayıda güzel haber alanlar var bizede nasip etsin rabbim. senin embriyonun kalitesi neydi
Teşekkür ederim canım hepinize dua ediyorum her gün çok zor bir süreç maddi manevi gerçekten çok yıpratıyor hiç umudunuzu kaybetmeyin lütfen pozitif düşünün eminim bebişleriniz sizinlediryaa maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. bize de dua et.
Yaaaaaaa inşallah canım benimmm inşallahhh rabbim ogünleri göstermeyi nasip etsinnAyni gün transfer olduk o zaman senin dogum tarihi insallah 26.06.23
İnşallah canım hakkında hayırlısı olurkızlaaar bugün saat 15:30 da transferim olacak. 2 adet 5BC kalitede. çok heyecanlıyım bana dua edin nolur bu sefer sağlıkla tutsun bebişlerim. benimde dualarım sizinle.
Herkes öyle der çok sağol canım benim Allah razı olsun birbirimize burda destek olabiliyorsak ne mutlu ki bana da öyle hepiniz çok desteksiniz Allah hepinizden razı olsun . ben hayatımda herşeyde pozitif tarafından bakan bi insan olmaya çalışıyorum . Çünkü rabbimden hem hiçbir zaman şer gelmez bunu biliyorum . Hem de sahip olduklarımızın değerini bilip güzel mutlu yaşayabilmek için . Ve pozitif baktıkça pozitifi çekmeye de inanıyorum. Ve topiğe de baksana maşallahı var pozitif bi topik olduBirşey söyleyebilir miyimsiz çok pozitif bı insansinz gerçekten çok güzel moral destek veriyorsunuz Allah razı olsun sizden uzaktan niyeyse öyle hissettim
Bebişlerimiz aynı gün mü doğacakkkkAyni gün transfer olduk o zaman senin dogum tarihi insallah 26.06.23
İşyerinde olduğum için ortam kalabalık pek duygusal olamıyorum :)))Çok heyecanlı dimi yaçoook güzel bir değer çıksın inş cnm çok duygusalım bugün sende de varmı duygusallık cnm ?
Yine de iletişime geçebiliyorsanız illa tarih konusunda yardımcı olur cnm olmazsa 1 hafta sonra kese 2 hafta sonra gibi kalp atışını görebilirsiniz benceBendeki sorun türkiyede transfer olup almanyaya dönmem bakalim. Doktor iki hafta sonra dedi keseyi es gecti üzüldüm yani bugün 4+4 ise kki hafta sonra insallah bakalim hayirlisiyla kap atisini dinleyecez
Çoook güsseeell oluuuurrrBu arada kızlar bir fikrim var ne dersiniz tabi bilmem2023 Haziran ve temmuz anneleri diye topik açallımmı
Doğrudur cnm aman dikkat et çalışırken eğilme ya da uzanmaİşyerinde olduğum için ortam kalabalık pek duygusal olamıyorum :)))
Canım birbirinize sıkı sıkıya tutunun inşallahKızlar ben daha dün transfer oldum ama korkuyorum hicbirsey hissetmiyorum diye aceba daha çok mu erken davranıyormbide öksürügum bugün daha iyi aceba embriyo kaç saat araliginda tutunur verya tutunmaz bilgisi olan var mı
Ayni gün transfer olduk benimki 5günlükte internette 25.06.23 yaziyor seninki 4günlük olunca bir gün eklemek gerekirBebişlerimiz aynı gün mü doğacakkkk
Yok canım çok haklısın aslinda ama iste inan bazen elimde olmuyor ama inanki pozitif düşünmeye çalışıyorum ama kendimide cok kaptirmak istemiyorum o kargasanin icinde olmak yoruyor insanı zaten bu saatten sonra duadan baska yapacak biseyimiz yok nasoo eder Mevlam da inşallah hepimizin kucaklariz yavrularımızıKullandığın kelimelere dikkat et cnm kötü enerjili kelimeler kullanma (negatif ) gibi.Mesela benim de pozitif olması için bana da dua edin de olur mu canım benim yanlış anlama beni ben kelimelerin enerjisine çok inanırım ve kalpten istiyorum pozitifi görmeni hepimizin görüp sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı
Hayırlısı ile sımsıkı tutunsun inşallah canım dualarımız burda hep birbirimizlekızlaaar bugün saat 15:30 da transferim olacak. 2 adet 5BC kalitede. çok heyecanlıyım bana dua edin nolur bu sefer sağlıkla tutsun bebişlerim. benimde dualarım sizinle.
Canim seninki 3.gun mu 5.gun muydu?Canım çok teşekkür ederimşöyle söyliyim benim sekizinci günüme kadar evde yaptığım gebelik testlerinde bile tek çizgi çıktı çok umutsuzdum Sekizinci gün kan testim 20.88 çıktı iki gün sonra onuncu gün 68 gibi bir rakam çıktı dün de 12. günüm dü 158 çıktı
Bana ne diyecekler bakalim bekliyorum inşallah rapor alabilirim4-5 gnden sonra dikkat ederek normal hayatına devam edebilirsin dedi bende 5 olsun dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?