Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

yaa maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. bize de dua et.

Hayırlı olsun canım çok güzel değer gerçekten . Doktoruna söyleyince o hesaplayıp çağırır cnm
Bendeki sorun türkiyede transfer olup almanyaya dönmem bakalim. Doktor iki hafta sonra dedi keseyi es gecti üzüldüm yani bugün 4+4 ise kki hafta sonra insallah bakalim hayirlisiyla kap atisini dinleyecez

amin canım inşallah. burda çok sayıda güzel haber alanlar var bizede nasip etsin rabbim. senin embriyonun kalitesi neydi
Aminnn benm dondurulmuş 5aa 6.gun embriyosu bilmiyorum bende öksürük var dünden beridir canm sıkkındı öksürükten tutmazsa diye. Sonra dedimki Rabbim ol derse olur olmazsa da olmaz o daha iyisini ve hayrlısini bilir deyip tipladm kendimi. Ama tabi haklı olarak insan düşünmüyor degil

yaa maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. bize de dua et.
Teşekkür ederim canım hepinize dua ediyorum her gün çok zor bir süreç maddi manevi gerçekten çok yıpratıyor hiç umudunuzu kaybetmeyin lütfen pozitif düşünün eminim bebişleriniz sizinledir

Birşey söyleyebilir miyim siz çok pozitif bı insansinz gerçekten çok güzel moral destek veriyorsunuz Allah razı olsun sizden uzaktan niyeyse öyle hissettim
Herkes öyle der çok sağol canım benim Allah razı olsun birbirimize burda destek olabiliyorsak ne mutlu ki bana da öyle hepiniz çok desteksiniz Allah hepinizden razı olsun . ben hayatımda herşeyde pozitif tarafından bakan bi insan olmaya çalışıyorum . Çünkü rabbimden hem hiçbir zaman şer gelmez bunu biliyorum . Hem de sahip olduklarımızın değerini bilip güzel mutlu yaşayabilmek için . Ve pozitif baktıkça pozitifi çekmeye de inanıyorum. Ve topiğe de baksana maşallahı var pozitif bi topik oldu hep böyle devam etsin inş

Bendeki sorun türkiyede transfer olup almanyaya dönmem bakalim. Doktor iki hafta sonra dedi keseyi es gecti üzüldüm yani bugün 4+4 ise kki hafta sonra insallah bakalim hayirlisiyla kap atisini dinleyecez
Yine de iletişime geçebiliyorsanız illa tarih konusunda yardımcı olur cnm olmazsa 1 hafta sonra kese 2 hafta sonra gibi kalp atışını görebilirsiniz bence

Yok canım çok haklısın aslinda ama iste inan bazen elimde olmuyor ama inanki pozitif düşünmeye çalışıyorum ama kendimide cok kaptirmak istemiyorum o kargasanin icinde olmak yoruyor insanı zaten bu saatten sonra duadan baska yapacak biseyimiz yok nasoo eder Mevlam da inşallah hepimizin kucaklariz yavrularımızı

kızlaaar bugün saat 15:30 da transferim olacak. 2 adet 5BC kalitede. çok heyecanlıyım bana dua edin nolur bu sefer sağlıkla tutsun bebişlerim. benimde dualarım sizinle.
Hayırlısı ile sımsıkı tutunsun inşallah canım dualarımız burda hep birbirimizle

Canim seninki 3.gun mu 5.gun muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…