Valla ben elim karnimda evin içinde dolanıyorum canım sabah kalktim baktım hic bi belirtim yok kafayi yemeyim düşüne düşüne dedim bi guzel ev temizledim valla supurmedim sadece evi toparladim sildim kafami dagittim birazcık bugun 3.gunum hic transfer olmamış gibiyim doktor embriyolari koyamadi galiba anlayamadimBenim telefonn kafayı yediKızlarr napıyorsunuzzz bakalımmm güzel haberler varmı bugundee
Yarin verivemEvet hepsi ayni gozukuyor ee bi kan verseydin canım belki katlanmistir değerin böyle idrar testiyle emin olamazsin ki
İnşallah canım yarın tekrar kan testi vericem inşallah artmıştırKötü düşünme bence güzel enerji yollayalım evrenegiderek artar inşallah değerin
Ben yardımcı olabilirim belki diye cevap yazayım dedim cnm . Transferin 5. Gününden itibaren normal test ile yaptım o gün çıkmadı sonra her geçen gün koyulaştı fikir olur diye ekliyorum cnm eke
İnşallahİnşallah canım yarın tekrar kan testi vericem inşallah artmıştır
İlk idrar olmadığı içinde böyle çıkmış olabilirBu da bugünün kızlar kafam bulandi 7 ve 8 gün yaptıklarımızın daha mı koyu bilemedim bu 10 gün
İnsallah katlanmistir canım bunu düşünüp kendini strese sokma güzel düşün güzel olsun bebişin seninleYarin verivem
Çok teşekkür ederim canım saolEvet 5 günlük embriyo transfer edildiğinde 2 haftalık olarak hesaplıyoruz dedi tabii kontrolde daha net anlaşılır geriden gelip sonradan tamamlayan bebekler de oluyor
Yok canım pazartesi vericemCanim sen naptin kan falan verdin mi?
Benimde sağ bacağım da ağrı vardı çok şükür pozitifimAyy valla içime su serptinz şuan sanki hafif bel ve sağ bacak tarafında ağrı var hafif ama
Canım silikleşme yok bence bu iyi bir şey ama sanki afedersin az mı tutuyorsun testi bütün değil çizgiler. Öncekiler daha koyu değil benceBu da bugünün kızlar kafam bulandi 7 ve 8 gün yaptıklarımızın daha mı koyu bilemedim bu 10 gün
Yaş 42 3. Gün4. Deneme 13 ekim hadi bende listeye gireyim artıkMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim G gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif @sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim G Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim @lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif
Ayyy hadi inşallah canm ya dualarınızı bekliyorum Allah razı olsun sizlerden hep pozitif güzel enerji veren insanlarınaBenimde sağ bacağım da ağrı vardı çok şükür pozitifim
Selin kan testi vermiştin çıktımıBenim telefonn kafayı yediKızlarr napıyorsunuzzz bakalımmm güzel haberler varmı bugundee
Transferden 21 gün sonra kese icin gidicez canim 4 ekim transfer oldum suan 16. GündeyimMerhaba size transferden kaç gün sonraya kese randevusu verdiler
Çok şükürHanımlar şükürler olsun Eki Görüntüle 3148570
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?