Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Benim telefonn kafayı yediKızlarr napıyorsunuzzz bakalımmm güzel haberler varmı bugundee
Valla ben elim karnimda evin içinde dolanıyorum canım sabah kalktim baktım hic bi belirtim yok kafayi yemeyim düşüne düşüne dedim bi guzel ev temizledim valla supurmedim sadece evi toparladim sildim kafami dagittim birazcık bugun 3.gunum hic transfer olmamış gibiyim doktor embriyolari koyamadi galiba anlayamadim

Ben yardımcı olabilirim belki diye cevap yazayım dedim cnm . Transferin 5. Gününden itibaren normal test ile yaptım o gün çıkmadı sonra her geçen gün koyulaştı fikir olur diye ekliyorum cnm eke

Maşallah hayırlı olsun ne güzel bir seri olmuş
Bence herkes için çok açıklayıcı oldu teşekkürler.
Testleri Sabah ilk idrarınızla mı yaptınız .

Bu da bugünün kızlar kafam bulandi 7 ve 8 gün yaptıklarımızın daha mı koyu bilemedim bu 10 gün
Canım silikleşme yok bence bu iyi bir şey ama sanki afedersin az mı tutuyorsun testi bütün değil çizgiler. Öncekiler daha koyu değil bence

Yaş 42 3. Gün4. Deneme 13 ekim hadi bende listeye gireyim artık

Arkadaslar selam bende 27 ekim transfer olucam bende cizik atdirdim ve 5.gun orta kaliteli 3 3mbrio olacak kimler o zaman transfer olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…