Ya çok sevindim hayırlı olsun canım kalıncu günündüHanımlar şükürler olsun Eki Görüntüle 3148570
Üç tane embriyo koyuyorlar mıydıArkadaslar selam bende 27 ekim transfer olucam bende cizik atdirdim ve 5.gun orta kaliteli 3 3mbrio olacak kimler o zaman transfer olur?
Ayy canm masallahhhh cokk sevindimmmHanımlar şükürler olsun Eki Görüntüle 3148570
Hadi bakalım canım güzel haberler alırsın inşallahYok canım pazartesi vericem
Nasil bir agriydi canim böyle sürekli olan bir agri mi yoksa iğne batmasi gibi bi anlik olan agrilar mi vardı?Benimde sağ bacağım da ağrı vardı çok şükür pozitifim
Amin canım.Sen nasılsınHadi bakalım canım güzel haberler alırsın inşallah
Canım bugün 9. GünümdüYa çok sevindim hayırlı olsun canım kalıncu günündü
11 ekim transferim canim bugün 9. GunumYaaa çok şükürkaçıncı gününüzde öğrendiniz
Ne demek canım ben teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah hayırlı olsun ne güzel bir seri olmuş
Bence herkes için çok açıklayıcı oldu teşekkürler.
Testleri Sabah ilk idrarınızla mı yaptınız .
Canım 6. Gün çift transfer ama kalitesini hiç sormadım. 6. Gün olduğu için tereddüte çok kalmıştım çünkü çok az kişide 6. Gün transferi duymuştum. Rabbim ol dedikten sonra kaçıncı gün olduğunun bir önemi yokmuşAyy canm masallahhhh cokk sevindimmmbana da umut oldun ya 6.gun embriyosuymus seninde benim de 6.gun embriyosu yaa valla çok umutlandırdın beniii kaç embriyo koydular canm bide kaçıncı gün test sonucu bu
Ya nasıl bir değer maşallah kuzum maşallahHanımlar şükürler olsun Eki Görüntüle 3148570
Vallahi öyle ya bana da umut oldun Allah razı olsun güzel haberleri aldıkca bizde umutlaniyoruz çok şükürCanım 6. Gün çift transfer ama kalitesini hiç sormadım. 6. Gün olduğu için tereddüte çok kalmıştım çünkü çok az kişide 6. Gün transferi duymuştum. Rabbim ol dedikten sonra kaçıncı gün olduğunun bir önemi yokmuş
Ben iyiyim canim valla hic transfer olmamis gibiyim anlamadim gitti hic biseyim yok sadece sabahtan biraz karnima bi batmalar oldu o kadar baskada bisey olmadi insallah benimledir bebeklerimAmin canım.Sen nasılsın
Yaa maşallah canim sağlıcakla buyusunler insallahBugün 10. Günüm yine kalktım test yaptım ama bu türlü inanamıyorumcumartesi kan vercem 5. Gün 10 Ekim iki embriyo transferi oldum inşallah ikiside tutunmuştur bana.. rabbim inşallah herkese nasip etsin Eki Görüntüle 3148543
Ahahaha kuzum ne diyorsun:))) ikiz düşündüm sadece senin kaçıncı gün embriyosuyduYa nasıl bir değer maşallah kuzum maşallahbenim üçüzlerde 9. Gün 288 di senin kaçız acaba
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünlerBugün 10. Günüm yine kalktım test yaptım ama bu türlü inanamıyorumcumartesi kan vercem 5. Gün 10 Ekim iki embriyo transferi oldum inşallah ikiside tutunmuştur bana.. rabbim inşallah herkese nasip etsin Eki Görüntüle 3148543
Maşallah çok güzel çıkmış hayırlı olsunHanımlar şükürler olsun Eki Görüntüle 3148570
İnşallah canım inşallahBen iyiyim canim valla hic transfer olmamis gibiyim anlamadim gitti hic biseyim yok sadece sabahtan biraz karnima bi batmalar oldu o kadar baskada bisey olmadi insallah benimledir bebeklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?