Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ayy canm masallahhhh cokk sevindimmm bana da umut oldun ya 6.gun embriyosuymus seninde benim de 6.gun embriyosu yaa valla çok umutlandırdın beniii kaç embriyo koydular canm bide kaçıncı gün test sonucu bu
Canım 6. Gün çift transfer ama kalitesini hiç sormadım. 6. Gün olduğu için tereddüte çok kalmıştım çünkü çok az kişide 6. Gün transferi duymuştum. Rabbim ol dedikten sonra kaçıncı gün olduğunun bir önemi yokmuş

Vallahi öyle ya bana da umut oldun Allah razı olsun güzel haberleri aldıkca bizde umutlaniyoruz çok şükür

Yaa maşallah canim sağlıcakla buyusunler insallah darisi bizim başımıza insallah Yarabbimmm

Ben iyiyim canim valla hic transfer olmamis gibiyim anlamadim gitti hic biseyim yok sadece sabahtan biraz karnima bi batmalar oldu o kadar baskada bisey olmadi insallah benimledir bebeklerim
İnşallah canım inşallah test ne zaman yapacaksın

Kızlar bir şeyi soracaktm. Lutinus fitil kullanıyorum. Sabah fitili kullanacakken afedersinz biraZ darlık hissettm zor oldu yani aceba nedense. Bide çamaşırım baya ıslandı pijamama kadr hissettm o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…