- 31 Mart 2021
- 90
- 133
- 23
- 31
Benimde 6. Gün embriyosuAyy canm masallahhhh cokk sevindimmmbana da umut oldun ya 6.gun embriyosuymus seninde benim de 6.gun embriyosu yaa valla çok umutlandırdın beniii kaç embriyo koydular canm bide kaçıncı gün test sonucu bu
Valla bilmiyorum ki canim gecen ay adetime bi kac gun kala lekelenmelerim olmustu bu ayda transferimin 10.gunu adet gunume denk geliyo eğer lekelenmem falan olmazsa 8.yada 9.gun yapmayı düşünüyorumİnşallah canım inşallahtest ne zaman yapacaksın
Kalitesini yazmamışım 1. kalite dedi embriyologMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim @fadih 35 6.gün 3 11ekim @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif @sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim @lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif
Allah’ımm hadi inşallahValla bilmiyorum ki canim gecen ay adetime bi kac gun kala lekelenmelerim olmustu bu ayda transferimin 10.gunu adet gunume denk geliyo eğer lekelenmem falan olmazsa 8.yada 9.gun yapmayı düşünüyorum
Peki sence hic belirti yasamamam normal ki canım?Allah’ımm hadi inşallah
6.gün emriyosu tam kabuğundan çıkma vakti olduğu için embriyo daha çok tutarmmis ikisidde tutmuş bence değerin çok güzel masalhhhhhhhCanım 6. Gün çift transfer ama kalitesini hiç sormadım. 6. Gün olduğu için tereddüte çok kalmıştım çünkü çok az kişide 6. Gün transferi duymuştum. Rabbim ol dedikten sonra kaçıncı gün olduğunun bir önemi yokmuş
Genelde 1000den sonrasını takip etmiyorlar diye biliyorum gerek duymuyorlar canım ama daha tecrübeli arkadaşlar vardırKozlar merhaba bir sorum olacaktı yardımcı olursanız malum stresli bir dönem benim ilk defa 3. Denemede pozitif oldu 9. Gün değerim 323 12. Gün 1038 14. Gün ise 1740 . Bu iki günde iki kat artmadığı içni ufak bir stres yaptım bilgisi olan var mı acaba sorun olacak bir durum mu 16. Gün tekrar yaptırmalı mıyım test teşekkürler
2 gün sonra falan daha yoğun hissedeceksin ağrılarını diye düşünüyorum canım ama bende şuan hissetmiyorum alt karnım bile ağrımıyor.sabahları ve akşamları kısa süreli ağrı dışında en başa döndüm. Valla sulgenim bir şeyler oluyor amaPeki sence hic belirti yasamamam normal ki canım?
Valla canım benimde oyle ben burdayım diyen bi agrim yok şuan sabah sadece karnimin sol tarafinda boyle bi elektriklenme gibi bişey oldu anlamadim tovbe carpiliyom mu napiyom dedim yeminle2 gün sonra falan daha yoğun hissedeceksin ağrılarını diye düşünüyorum canım ama bende şuan hissetmiyorum alt karnım bile ağrımıyor.sabahları ve akşamları kısa süreli ağrı dışında en başa döndüm. Valla sulgenim bir şeyler oluyor ama
HahahaValla canım benimde oyle ben burdayım diyen bi agrim yok şuan sabah sadece karnimin sol tarafinda boyle bi elektriklenme gibi bişey oldu anlamadim tovbe carpiliyom mu napiyom dedim yeminlekarnimda hafif biseyler hissediyorum ama tam eminde olamıyorum bakalım dediğin gibi belki ilerleyen gunlerde hissederim biseyler
Amin canım amin inşallahHahahahepsi hayırlara vesile olsun
9. Gün ile 12. Gün arası aşırı artmış bi sorun yok gibiKozlar merhaba bir sorum olacaktı yardımcı olursanız malum stresli bir dönem benim ilk defa 3. Denemede pozitif oldu 9. Gün değerim 323 12. Gün 1038 14. Gün ise 1740 . Bu iki günde iki kat artmadığı içni ufak bir stres yaptım bilgisi olan var mı acaba sorun olacak bir durum mu 16. Gün tekrar yaptırmalı mıyım test teşekkürler
Kaçıncı gündesin bilmiyorum canım ama 6 ve 7 güne Kadar hiç birşey hissetmedim şuan adet ağrıları gibi ağrılarım oluyor ilk başlarda hiç bir şey yoktu amaPeki sence hic belirti yasamamam normal ki canım?
3.gunundeyimKaçıncı gündesin bilmiyorum canım ama 6 ve 7 güne Kadar hiç birşey hissetmedim şuan adet ağrıları gibi ağrılarım oluyor ilk başlarda hiç bir şey yoktu amainşallah senin de pozitif haberlerini alırız ekim ayı bereketli geldi
Olabilir tutunma ağrıları da olabilir3.gunundeyimahhh inşallah canım benim insallah bende sonraki gunler biseyler hissederim nasio bakalım biz elimizden geleni yaptık canım gerisi takdiri ilahi bu adet agrilari galiba adet yaklaşınca oluyo o yuzden ilk gunlerde bisey hissetmiyorsunuz galiba
Valla bilmiyorum ki canim kardesim hamile de benim o bana ilk iki ay falan her adet gunumde adet olacakmisim gibi agrilarim oldu dedi o yuzden ona yordum bendeOlabilir tutunma ağrıları da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?