Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İnşallah canım inşallah test ne zaman yapacaksın
Valla bilmiyorum ki canim gecen ay adetime bi kac gun kala lekelenmelerim olmustu bu ayda transferimin 10.gunu adet gunume denk geliyo eğer lekelenmem falan olmazsa 8.yada 9.gun yapmayı düşünüyorum

Kalitesini yazmamışım 1. kalite dedi embriyolog

Kozlar merhaba bir sorum olacaktı yardımcı olursanız malum stresli bir dönem benim ilk defa 3. Denemede pozitif oldu 9. Gün değerim 323 12. Gün 1038 14. Gün ise 1740 . Bu iki günde iki kat artmadığı içni ufak bir stres yaptım bilgisi olan var mı acaba sorun olacak bir durum mu 16. Gün tekrar yaptırmalı mıyım test teşekkürler

6.gün emriyosu tam kabuğundan çıkma vakti olduğu için embriyo daha çok tutarmmis ikisidde tutmuş bence değerin çok güzel masalhhhhhhh

Genelde 1000den sonrasını takip etmiyorlar diye biliyorum gerek duymuyorlar canım ama daha tecrübeli arkadaşlar vardır

Peki sence hic belirti yasamamam normal ki canım?
2 gün sonra falan daha yoğun hissedeceksin ağrılarını diye düşünüyorum canım ama bende şuan hissetmiyorum alt karnım bile ağrımıyor.sabahları ve akşamları kısa süreli ağrı dışında en başa döndüm. Valla sulgenim bir şeyler oluyor ama

Valla canım benimde oyle ben burdayım diyen bi agrim yok şuan sabah sadece karnimin sol tarafinda boyle bi elektriklenme gibi bişey oldu anlamadim tovbe carpiliyom mu napiyom dedim yeminle karnimda hafif biseyler hissediyorum ama tam eminde olamıyorum bakalım dediğin gibi belki ilerleyen gunlerde hissederim biseyler

Hahaha hepsi hayırlara vesile olsun

9. Gün ile 12. Gün arası aşırı artmış bi sorun yok gibi

Peki sence hic belirti yasamamam normal ki canım?
Kaçıncı gündesin bilmiyorum canım ama 6 ve 7 güne Kadar hiç birşey hissetmedim şuan adet ağrıları gibi ağrılarım oluyor ilk başlarda hiç bir şey yoktu ama inşallah senin de pozitif haberlerini alırız ekim ayı bereketli geldi

3.gunundeyim ahhh inşallah canım benim insallah bende sonraki gunler biseyler hissederim nasio bakalım biz elimizden geleni yaptık canım gerisi takdiri ilahi bu adet agrilari galiba adet yaklaşınca oluyo o yuzden ilk gunlerde bisey hissetmiyorsunuz galiba

Olabilir tutunma ağrıları da olabilir

Kızlar lutinus fitil kullaniyorum kullandıktan birkaç saat sonra dışarıya akıyor akıntı gibi. Şimdi hafif kahverengi gibi geldi dışarıya bugün transfer olmuştum bir sorun yoktur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…