- 22 Ekim 2025
- 19
- 16
- 3
- 38
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.321
Tekrar kan verinMerhaba kizlar ben 14 ekimde 5.gun embriyo transferi oldum 9.gunde beta 12.3 geldi sizce artma olasılığı var mi kimyasal mi olur bilgisi olan var mı ? 8.9. Gunde adet ağrılarım vardı ama şuan hiçbir belirti yok stres oldum açıkçası
İdrar testi mi kan mı5.ve 6.gun du. 6.gun test yaptim
Ya okurken üzüldüm gerçekten rabbim yardımcın olsun ve dilerim değerin şuan çok sağlıklı şekilde yükselmiştir biz elimizden gelen çabayı gayreti gösteriyoruz ama şunu bilmemiz gerekiyor bir vakit bir zaman var bu konularda tevekküllü olmalıyız gereken bütün testler bütün değerler yapıldıktan sonra bilimde bitiyor ve nasip işi başlıyorEvet. Ama 2 transferdir negatif görmenin de bir sebebi olmalı. Bu 2. Transferim. Henüz tam net değil negatif olduğu ama 7. Gün çok düşük geldi değer. Negatif ise bir araştırma yapılması gerekmiyor mu? 1,5 yıl kendimiz denedik ama 1,5 yılın içinde yumurta takipleri hep yapıldı 5 kez çatlatma iğnesi ve bir kez de aşılama oldu hiçbir şekilde gebelik oluşmadı. Sonra tüp bebeğe başladık 2 transfer de negatif. Doktorlara göre ben de eşim de çok sağlıklıyız. Yaşımız genç. Kendiliğinden bile olurmuş falan filan. Sıkıldım bu laflardan. Madem bir problem yok neden 2 yıldır olmuyor. 2 yıldır hiç gebelik oluşmaması zaten bir problem.
Maşallah gözün aydın ben 6 ekimde transfer oldum keseye 31 ekimde çağırıldım çok merak ediyorum hepimize dua et bizde aynı mutluluğu yaşayalım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
2 hafta sonra kalp atışı kontrolü var
Eki Görüntüle 3664479
Evet var benim de 9. Gün 21 gelmişti sonra 52 sonra 384. Yarın kese muayenem varMerhaba kizlar ben 14 ekimde 5.gun embriyo transferi oldum 9.gunde beta 12.3 geldi sizce artma olasılığı var mi kimyasal mi olur bilgisi olan var mı ? 8.9. Gunde adet ağrılarım vardı ama şuan hiçbir belirti yok stres oldum açıkçası
Çok teşekkür ederim umut oldunuz şuan :) bir kaç yorum okudum genelde dusuk betalar hep kimyasalla sonuçlanmış yarın 2. Kan testim var umarım artış olurEvet var benim de 9. Gün 21 gelmişti sonra 52 sonra 384. Yarın kese muayenem var
İnşallah yarın güzel haberlerle gelinÇok teşekkür ederim umut oldunuz şuan :) bir kaç yorum okudum genelde dusuk betalar hep kimyasalla sonuçlanmış yarın 2. Kan testim var umarım artış olur
Amiin amiinAmin teşekkürler
Senin de hayırlı olsun Pozitife ekleriz senide inşallah
Evet bencede var hayirli olsunKızlar ben 21 Ekim transfer oldum dün dayanamayıp test yaptım bu şekilde çıktı
Awox diye bir markaydıEvet bencede var hayirli olsuntestin markasi ne
Erken idrar testiİdrar testi mi kan mı
Kan testini ne zaman yaptınızErken idrar testi
Maşallah. Sağlıkla kavuşun inşallahDün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
Eki Görüntüle 3664479
9.günde verdim dayanamadımKan testini ne zaman yaptınız
Tabloya beni de eklemeniz mümkün mü acaba?Dün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
Eki Görüntüle 3664479
5. Gün yaptım. 4. Gün idrar testinde çıkınca dayanamadım kan verdim 5. Gün. Fakat diğer gebeliklerimden hamile olduğumu anlamıştım zaten. O sebeple erken davrandımKan testini ne zaman yaptınız
Tomris nasıl oldun ? Aklım sende kaldıİnşallah yarın güzel haberlerle gelin
Böyle düşünüp kendinizi negatife sokmayın lütfen. İlk betam 18 çıkmıştıÇok teşekkür ederim umut oldunuz şuan :) bir kaç yorum okudum genelde dusuk betalar hep kimyasalla sonuçlanmış yarın 2. Kan testim var umarım artış olur
Sizin 9.gun test sonucunuz neydi9.günde verdim dayanamadım
İyi sabretmişsiniz6 ekimde transfer oldum benimle
Maşallah gözün aydın ben 6 ekimde transfer oldum keseye 31 ekimde çağırıldım çok merak ediyorum hepimize dua et bizde aynı mutluluğu yaşayalım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?