- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.301
Cok sevindim sağlıkla gelsinler minikler inşallah kan testiniz kaçıncı gün kaç cikmistiDün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
2 hafta sonra kalp atışı kontrolü var
Eki Görüntüle 3664479
Merhaba benim negatif oldu maalesefDün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
Eki Görüntüle 3664479
Dün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
2 hafta sonra kalp atışı kontrolü
Dün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
Eki Görüntüle 3664479
Catlatma ignesi yakin tarihte vurmadiysan var canım hayırlı olsunKızlar umutlanmalı mıyım yaşım 39 tek embriyom ne kadar zormuş beklemek her gün bebeklerin arasında olup kendi evladını kucağına alamamak ne zormuş.
Bende senınle aynı gün transfer oldum inşallah pozitiftır cnmKızlar ben 21 Ekim transfer oldum dün dayanamayıp test yaptım bu şekilde çıktı
Hep burayı takip ederim yıllarca ilk defa yorum yapıyorum kendimde ebeyim her gün onlarca çoçuk elime doğuyorCatlatma ignesi yakin tarihte vurmadiysan var canım hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızEndişe etmeyin, dalgalanmalar oluyor, çok erken başlamışsınız baktırmaya
Tek transfer miydi kaçıncı gün embrıyosuydu.Ay bende mi yapsam ya çok da erken gelıyo bana .belirtiniz var mıydıKızlar umutlanmalı mıyım yaşım 39 tek embriyom ne kadar zormuş beklemek her gün bebeklerin arasında olup kendi evladını kucağına alamamak ne zormuş.
Umutlan tabi ne güzel maşallahKızlar umutlanmalı mıyım yaşım 39 tek embriyom ne kadar zormuş beklemek her gün bebeklerin arasında olup kendi evladını kucağına alamamak ne zormuş.
İnşallah Umut etmeye korkuyorumBende senınle aynı gün transfer oldum inşallah pozitiftır cnm
Tek transfer miydi kaçıncı gün embrıyosuydu.Ay bende mi yapsam ya çok da erken gelıyo bana .belirtiniz var mıydyw
Sanırım 5. Gün embriyosu idi göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim de yokTek transfer miydi kaçıncı gün embrıyosuydu.Ay bende mi yapsam ya çok da erken gelıyo bana .belirtiniz var mıydı
Tek transferdiSanırım 5. Gün embriyosu idi göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim de yok
5 ise çıkabilirSanırım 5. Gün embriyosu idi göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim de yok
5.ve 6.gun du. 6.gun test yaptimTesti kaçıncı gün yaptınız.embrıyo kaçınca gundü
TEstiniz guvenilir markaysa var evet :)Tek transferdi
Katılıyorum hem de yaş eklesek moral olurMaşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bu tabloyu siz mi hazırladınız? Harika! Bir sütuna da kaçıncı deneme olduğunu da mı yazsak, ben hep merak ediyorum. Sadece bir fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?