- 1 Ekim 2025
- 186
- 243
- 18
- 32
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.361
Amin Allah razı olsun İnşallah hep birlikte sağlıkla kucağımıza alırız Çok teşekkür ederimAllahım sağlıkla kavuştursun bebeklerinize, çok sevindim. Rabbim sevinçlerimizi tamamına erdirsin
Teşekkür ederim darısı başınızaGözünüz aydın olsun çok sevındım sizin adınıza sağlıkla gelsinler.Beliritniz var mıydı?kacıncı gün test yapmıştınız
Teşekkür ederimCok sevindim sağlıkla gelsinler minikler inşallah kan testiniz kaçıncı gün kaç cikmisti
Beta hcg değerleriniz kaçTabloya beni de eklemeniz mümkün mü acaba?
4 Ekim transfer 4ab 3ab. Pozitif. İkizlerimi bekliyorum.
Çok teşekkür ederimMaşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bu tabloyu siz mi hazırladınız? Harika! Bir sütuna da kaçıncı deneme olduğunu da mı yazsak, ben hep merak ediyorum. Sadece bir fikir
Dün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
2 hafta sonra kalp atışı kontrolü var
Eki Görüntüle 3664479
Teşekkür ediyorım canımbaharinadasi , D damybe nin de ikizleri olacak. O da 4 ekim de transfer olmuştu. Onu da listeye ekler misin? Üçleyelim maşallah Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Saol canım benim6 ekimde transfer oldum benimle
Maşallah gözün aydın ben 6 ekimde transfer oldum keseye 31 ekimde çağırıldım çok merak ediyorum hepimize dua et bizde aynı mutluluğu yaşayalım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım dua et bol bol ve kan testi gününü bekle benceAmiin amiin
Acaba cuma veya cumartesi bi testmi yapsam diye dusunuyoru.
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahMaşallah. Sağlıkla kavuşun inşallah Rabbim bizlere de bu sevinci yaşatsın
Evet inşallah nasip olursaTeşekkür ediyorım canımbende yazmıştım ama görmedi sanırım Bahar hanım.. ekleyebilirseniz sevinirim.
aaa hatta tomriste vardı. Onunda ikizleri olacak T tomrisuyar
Sırt ve ara ara kasık ağrım vardı bugün, ama ben korkunca da vücudum böyle oluyor ondan olabilirBelirtilerin ne durumda? Ağrılar batmalar falan bitti mi? Benim bugün hiç bir şeyim yok. Hiç bir belirtim de yok.
zor sabrediyorum ama doktorun lafının dışına da çıkmayayım dedimİyi sabretmişsinizama en güzeli kalp atışıyla duyarsınız belki
Ne güzel 4 ikizTeşekkür ediyorım canımbende yazmıştım ama görmedi sanırım Bahar hanım.. ekleyebilirseniz sevinirim.
aaa hatta tomriste vardı. Onunda ikizleri olacak T tomrisuyar
Ya digerinde kan gunumu bekledimdeCanım dua et bol bol ve kan testi gününü bekle bence
İnşallah
Benim test günüm yarın ama negatif gördüm 8ve 10.günlerimde yarın da artık bi mucize istiyorum ama negatif hissediyorumH hrdldepresifbirpolyanna B bebeksuece R rrumuzyokk B babycurlyyyy Y ylzolmz U Ulgerr D dreamon94 T theark
Kan testlerinizi yaptırdınız mı kızlar
Pgt ne kadar süre de sonuçlandı. Benimde memorialda Pgt ye gitti 3 embriyomBen konuya hakim değilim ama etiketlendiğimi görünce cevap vermek istedimben iyi kalite olan 4 tane embriyomu çözdürüp pgt yolladım, zarar görmediler çok şükür hepsi sağlıklı geldi, şu an hatta biriyle hamileyim darısı başınıza inşallah
Şişli memorialda gördüm tedaviyi
Tam 22 gündePgt ne kadar sürede raporlandı acaba
Pgt ne kadar süre de sonuçlandı. Benimde memorialda Pgt ye gitti 3 embriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?