- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.381
Bana da 10 gün ile 3 hafta arası dediler. Mete göre bekirleniyor acaba süreTam 22 günde
15 iş günü diyorlar, dr raporu falan hepsi 3 hafta süreyi buluyorBana da 10 gün ile 3 hafta arası dediler. Mete göre bekirleniyor acaba süre
Test günüm salı günü. İlk değerim düşük olduğu için doktor salı yaptırmamı istedi. Hamiş arkadaşlarımı tebrik ederim, saglikla alin bebeklerinizi kucaginiza.@hrdl @depresifbirpolyanna @bebeksuece R rrumuzyokk B babycurlyyyy @ylzolmz U Ulgerr @dreamon94 @theark
Kan testlerinizi yaptırdınız mı kızlar
Benimde 3 haftadada . BahceciPgt ne kadar sürede raporlandı acaba
Pgt ne kadar süre de sonuçlandı. Benimde memorialda Pgt ye gitti 3 embriyom
Benim 9 günde sonuçlandı memorialdaPgt ne kadar sürede raporlandı acaba
Ins gonlunu sevindirecek bir sonuc olurBenim test günüm yarın ama negatif gördüm 8ve 10.günlerimde yarın da artık bi mucize istiyorum ama negatif hissediyorum
İnşallah içini ferahlatacak sonucu alırsın. Ben de sürekli ağlama krizlerine giriyorum özellikle dua ederken inşallah herkes istediği sonucu alsınTest günüm salı günü. İlk değerim düşük olduğu için doktor salı yaptırmamı istedi. Hamiş arkadaşlarımı tebrik ederim, saglikla alin bebeklerinizi kucaginiza.Benim için dua edebilir misiniz? Hamilelerin duası kabul olur. İsmim Nur Değerim sağlıklı bir şekilde artsın. Cuma gününden beri ağlıyorum
Maalesef benim negatif@hrdl @depresifbirpolyanna @bebeksuece R rrumuzyokk B babycurlyyyy @ylzolmz U Ulgerr @dreamon94 @theark
Kan testlerinizi yaptırdınız mı kızlar
Benim 10 gün de sonuçlandı. 10 günde down sendromu için baktırdım. Toplam 20Pgt ne kadar sürede raporlandı acaba
Neden ayrı ayrı bakıldı ki. Aynı teste değil mi down sendromu daBenim 10 gün de sonuçlandı. 10 günde down sendromu için baktırdım. Toplam 20
Hayır x,y kromozomu üzerinden bakılan hastalıklar ayrı, ngs ayrıNeden ayrı ayrı bakıldı ki. Aynı teste değil mi down sendromu da
Hoş geldin canım listeye ekledim pozitifi de ekleriz yanına inşallah Pazartesi
Eki Görüntüle 3660522 Merhabalar benim transferim 30 Ekim benide ekler misini
Amin Allah razı olsun inşallah öyle olur dualarınızı bekliyorumIns gonlunu sevindirecek bir sonuc olur
İnşallah sağlıkla kolaylıkla güzellikle kucağınıza alırsınızMerhaba Öncelikle hamile olan arkadaşlara Rabbim sağlıkla sıhhatle evlatlarını kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah. Bizlerede en erken zamada bu duyguları tatmak nasip olsun Aminnn.
Uzun süredir sitenin takibindeyim ama aranıza yeni katıldım.. Bende cumartesi günü transfer oldum bu 2. Transferim ilkide pozitif olmuştu maalesef 17 haftalikkan kaybettim şimdi 2.nin sonucunu bekliyorum dua eder dua beklerim
Tüm bekleyenlerle beraber insaAllah.İnşallah sağlıkla kolaylıkla güzellikle kucağınıza alırsınız
İdrar testi yaptinmi hiç 28 yarım gün resmi tatil yarın acilden vericem enox kan sulandırıcı yazdiricamBen de 16 ekimde transfer oldum. Erken olmuş olabilir 28 inde mutlaka kan verin
Amin darısı başıma 3 gün embriyo 2 tane rabbim hepimize nasıl etsin
Dualarım seninle ben de 2. bekleyişteyim ilki negatifle sonuçlanmıştı. Allahım hayırlı pozitifleri almamızı, sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin inşallahhhMerhaba Öncelikle hamile olan arkadaşlara Rabbim sağlıkla sıhhatle evlatlarını kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah. Bizlerede en erken zamada bu duyguları tatmak nasip olsun Aminnn.
Uzun süredir sitenin takibindeyim ama aranıza yeni katıldım.. Bende cumartesi günü transfer oldum bu 2. Transferim ilkide pozitif olmuştu maalesef 17 haftalikkan kaybettim şimdi 2.nin sonucunu bekliyorum dua eder dua beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?