Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Test günüm salı günü. İlk değerim düşük olduğu için doktor salı yaptırmamı istedi. Hamiş arkadaşlarımı tebrik ederim, saglikla alin bebeklerinizi kucaginiza. Benim için dua edebilir misiniz? Hamilelerin duası kabul olur. İsmim Nur Değerim sağlıklı bir şekilde artsın. Cuma gününden beri ağlıyorum

İnşallah içini ferahlatacak sonucu alırsın. Ben de sürekli ağlama krizlerine giriyorum özellikle dua ederken inşallah herkes istediği sonucu alsın

Merhaba Öncelikle hamile olan arkadaşlara Rabbim sağlıkla sıhhatle evlatlarını kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah. Bizlerede en erken zamada bu duyguları tatmak nasip olsun Aminnn.
Uzun süredir sitenin takibindeyim ama aranıza yeni katıldım.. Bende cumartesi günü transfer oldum bu 2. Transferim ilkide pozitif olmuştu maalesef 17 haftalikkan kaybettim şimdi 2.nin sonucunu bekliyorum dua eder dua beklerim

İnşallah sağlıkla kolaylıkla güzellikle kucağınıza alırsınız

Dualarım seninle ben de 2. bekleyişteyim ilki negatifle sonuçlanmıştı. Allahım hayırlı pozitifleri almamızı, sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…