Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Cuma transfer oldum 3 gün embriyo 2 tane bakalım inşallah güzel haberleri bizde veririz

İdrar testi yaptinmi hiç 28 yarım gün resmi tatil yarın acilden vericem enox kan sulandırıcı yazdiricam
Yok yapmadım negatif sonuçtan o kadar korkuyorum ki. Aslında bu ilk denemem iki aşılamam var negatif. Hidrosalpenksten sol tüpüm alındı. Bi oğlum var 15 yaşında o kendiliğinden olmuştu 11 yıldır deniyoruz hiç bi şekilde gebe kalamadım çok test yaptım her seferinde hayal kırıklığı rabbim bi kere tattırdı şükürler olsun ama insan istiyor işte.. olmazsa da bırakıcam zor bi süreç maddi manevi

Cok gecmis olsun bende 19 haftalikken kaybettim maalesef
Benimde 2. Transferim rabbim isteyen herkesin gonlumu mutlu etsin ins
Benim bi kaybım olmadı çok şükür tek gebelik yaşadım oğlum çok şükür yanımda rabbim herkese tattırsın anneliği. İlk kez tüp bebek denedim inşallah herkesle beraber bek de pozitif sonucu alırım

Yaa kusuruma bakma mesaj atarken bi karisiklik olmus baska arkadasa cevap yazıyordum canim

Haklısın zor benimde 5 yaşında cocugum var 2 çok istiyorum ama olmuyor sperm hareketsizligi bugün de adet oldum galiba baya kanamam var gün içinde belli eder kendini negatif sanırım 2 embryom daha var 5 gün çift transfer yaparım dedi negatifse bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…