Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Selam canım. NK hücre paneli testini yaptırdım. Her şey normal çıktı. Kan vererek yaptırdım rahimden biyopsi alınarak olandan yaptırmadım. Sonuç temiz çıkınca doktorum da gerek yok dedi. 2 transferin birinin kimyasal birinin negatif olmasının sebebi hala belli değil. Pgt yaptırmamıştım doktorum da önermiyor. Elimizdeki embriyoları değerlendirelim diyor. İki transferde de tek embriyo koydurmuştum. Yeni transfer hazırlığına başladık bu sefer çift koyduracağım. Embriyolarımın hepsi 5. Gün. Transferlerim de 5aa idi. Harflendirme olarak ne kadar kaliteli olsa da genetik test tamamen farklı bir sonuç da verebilir. Bilemiyorum. Yeni transferim 13 Kasım gibi olacak muhtemelen. Bugün adetimin 2. Günü. Bu sefer koyulacak embriyolarım yine 5. Gün ama kaliteleri 5bb ve 3aa. Umarım bu sefer her şey yolunda gider.
Biraz beklesem mi diye çok kararsız kaldım ama bekledikçe daha çok strese gireceğimi bildiğim için yola devam dedim.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Hayırlı olan da tez vakitte olsun

Kizlar hic ara vermeden yapılıyor mu? Benim dr iki regl bekleme istiyor yani rahim dinlensin vs.🫩buna dr neye göre karar veriyor bekle bekle boşa zaman kaybı gibi yani beklemek istemiyorum hemen yap deyince yapiliyor muu

Kizlar hic ara vermeden yapılıyor mu? Benim dr iki regl bekleme istiyor yani rahim dinlensin vs.🫩buna dr neye göre karar veriyor bekle bekle boşa zaman kaybı gibi yani beklemek istemiyorum hemen yap deyince yapiliyor muu
Taze transfer olduysanız 2 ay bekletiyorlar ama donmuş embriyo transferi yapıldıysa beklemeye gerek yok hemen yapılabiliyor ama bitaraftan da tedavi kişiye özeldir. Doktorunuz sizin için öyle uygun görmüş olabilir

Taze transfer olduysanız 2 ay bekletiyorlar ama donmuş embriyo transferi yapıldıysa beklemeye gerek yok hemen yapılabiliyor ama bitaraftan da tedavi kişiye özeldir. Doktorunuz sizin için öyle uygun görmüş olabilir
Donmuş olmuştum o zaman da iyi ay bekletmişti çok şaşırdım şuan tazenin 2 ay bekleyip donmuşa hemen yapma mantığı hiç mantık yürütemiyorum bu tüp bebek sürecine dr ile daha görüşmedim ama tlfda o sinyali aldim beni en cok bekleme süreci yoruyor kafada kura kura anksiyete hastası olcam bu sürecte

floriaa okudum ama anlayamadım negatifin progestan seviyesinden dolayimi olduğunu dusunuyorsunuz benim doktorum 5.gun embryolarinda adetin 14.gunu sabah 2 akşam 2 fitil başlatıyor son 2 gün ek olarak kalçadan yapılan progestan ve 19. Gün transfer yani 5 gün kullanıp 6. Gün transfer diyor sizin nasildi

Bu arada 3.gun embryolarinda sordum adetin14.gun progesteron başlatıp 17de transfer yapıyormuş yani 3.gunse 17.gun 5.gunse 19. Gün ama chatcpt bana 18.gun transfer olmalısın diyor surekli

Embriyonun tutunması için dua

“Allah’ım, rahmet kapılarını rahmime de aç.

İçimdeki can tohumlarını, senin izninle hayat bulmaya muvaffak eyle.

Onlara güç, bana sabır ver.

Varlığını kalbimde hissettirdiğin gibi, rahmimde de hissettirmeyi nasip et.

Ne verdinse hayırlı, ne dilettinse hikmetli eyle.

Beni ve eşimi sağlıklı, imanlı, hayırlı bir evlada kavuştur.

Âmin.”

Bu arada 3.gun embryolarinda sordum adetin14.gun progesteron başlatıp 17de transfer yapıyormuş yani 3.gunse 17.gun 5.gunse 19. Gün ama chatcpt bana 18.gun transfer olmalısın diyor surekli
Evet evet ben reglin 13. günü baslayıp 17. günü transfer oldum. Yani bence bir gün geç. Önemli olan döngünün kaçıncı gününden ziyade , progesterona baslanılan gün + 3 gün. Bu da zamanlamada rahim- embriyo senkronunda sorun yaratabilir diyor.

Selam canım , testinde bir sorun cıkmaması cok sevindirici. Embriyon olduğu zaman bence ardışık deneme çok mantıklı. Tabiki de genetik tarafı bilemiyoruz dediğin gibi ama 5. günse bence denemeye değer sayı olarak da mevcutta var. Sen sürecte kendini
nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et bence de. Benim tek kalan da 3. gün. Doktor da genetik vs diyince testleri yaptırarak yola devam edeyim dedim. İnşallah bu transferinde pozitifi alırsın. Bu sefer çift transfer olmak da iyi bi karar bence

Valla bana genetik sebepler sizden ya da embriyodan kaynaklı diyince acıkcası ben de testleri yaptırayım sonra devam edeyim diyorum. Bana 20 yumurtadan 3 tane 3. gün kalınca da genetik dedi bişyiler dedi. Şmdi bile bile lades demiş gibi olurum. Ama ardışık transferin basaırıs için de aklım da çelinmiyor değil.

Merhaba 4Aa olan embriyom transfer olmuştu aynı şekilde pgt gerek yok demişti 9.haftada kalbi durdu maalesef kürtajla sonuçlandı kalan dondurulmuş tek embriyomu çözdürüp genetiğe gönderdik ve çok şükür 18haftalık gebeyim şuanda lütfen siz de gönderin sağlıkla kucağımıza alalım size de nasip olsun inşallah

İnşallah canım, teşekkür ederim

Kizlar sabah idrar testi yapti. Negatif cikti
Yarin sabah kan vermeye gidicem bakalim yukselmismi
Ins test bozuktur ya

Belki de , insallah Umarım pozitif olur bu denemen Bana da bu kalanı transfer edelim hemen ardışık dedi noooo dedim bi ay beklicem
Bana da öyle dediler 2 aydır zaten yıprandım bende olmaz dedim rahim filmi bile istemedi benden kalan 1 fane var onu da iyi araştırmam gerekiyor

Kizlar hic ara vermeden yapılıyor mu? Benim dr iki regl bekleme istiyor yani rahim dinlensin vs.🫩buna dr neye göre karar veriyor bekle bekle boşa zaman kaybı gibi yani beklemek istemiyorum hemen yap deyince yapiliyor mu
Belirli kriterlere bakiliyor eğer sorun yoksa arasız transfer olan çok kişi var. Ama doktorlar genelde ara vermekten yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…