Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Dayanabilirsen dayan canım cumaya kadar ama strese sokma kendini

Cidden öyle, yani bu cok basit bi hata olurdu. Açıkcası ben bu süreçte hep tam teslimiyet olacağım dedim. Ama duramadım. Perşembe günü baska bir doktorla online görüşeceğim bi fikir almak için. Ona da sorucam. Kendi doktoruma da sorucam .

Gpt şöyle anlattı bi de , rahim progesteron almaya baslayınca embriyoyu almak için yumuşak sıcak yastık konumuna geçer. Bu implantasyon penceresidir. Ve süre geçtikçe o an emriyonun geldiğini tutunduğunu gömüldüğünü düşünür ve onu tutmak için duvar konumuna geçer. Senin embriyon yastığı kaçırıp duvarda transfer edilmiş olabilir… Baktı ben ikna olmuyorum hikayeleştirdi anlatırken

Hayirli olsun sonucunuz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Bende bugun dayanamayip test yaptim 8. gunum beta 69.55 geldi. umarim artar 2 gun sonra

Valla bu süreçte çiti piti iyiki var. Gerçekten çamaşır bulaşık makinesi gibi elimiz ayağımız oldu

Benim dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu bana transferden 5gün önce başlattı

Canım çok geçmiş olsun benimde negatif oldu seni çok iyi anlıyorum ben hatırladın mı burda çok evham yapıp soru soruyordum size ama bende de hatalar var yani doktor hatası da oluyor ki evhamlarımda bende haklıydım sonuç negatif

Hadi ya canım evet tabi biliyorum seni sana da cok geçmiş olsun. Evet evham yapıyoruz illaki ama ben çok akıştaydım aslında da gene olmadı boşver stres yaptım da olmadı deme hiç. Hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla olsun inşallah

Siz transfere girene kadar toplam kaç iğne vurulmuş oldunuz yani

Amin canım bi dahakine inşallah çok güzel olur Herşey dualarım sizinle

Gpt çok ısrarlı sorulara senin istediğin cevapları veriyor bence google üzerinden araştırma yapman daha sağlıklı olur

Sizi akşam başlattığı için mi acaba öyle oldu beni mesela pazar sabah başlattı iğneye perşembe sabah da vuruldum 11de transfer oldum. Ama fitile cumartesi gece başlattı
ben de öyle olmasınıu umut ederek ilaçları saatleri ve dozlarıyla girdim gptye. Ama gene de sonuç değişmedi. Ya açıkcası bu farkın ciddi bir sorun yaratacağını hiç düşünmedim çünkü litaratüre göre ben de 16 ekimde olurum diye düşünmüştüm. 17si olunca da hiç sorgulamadım. :/

Konunun uzmanı birine sorman gerekir herhalde önce. bir ivf doktoruna falan. Başka dikkate alinan etken var mı acaba onu öğrenmek lazım. Progesteron ve endemetrium haricinde.
Ben kendim araştırıyorum öğreniyorum içinde bulunduğum durum ne olursa olsun. Ama konunun uzmanı karşısında hiç sesimi çıkarmam. Tam teslimiyet. Okulunu okumuş profesör olmuş insana onu da bunu da biliyorum demek, tedaviyi sorgulamak hep yanlış hatta ayıp gelir. Ama bu yaklasim da yanlış galiba. Ciddi bir zaman ve para harcıyoruz. Ağır ilaçlar kullanıyoruz. Tedavinin doğru yapıldığını çok sıkı takip etmek gerekiyor galiba. Ha yine garanti değil ama böyle soru işaretleri insanın içine oturur. Altina girdigimiz yük çok fazla cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…