- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.701
Sizin yaşınız kaç, embriyolar kaçıncı gündü, kaliteleri nasıldıMerhaba canım ben yaptım 2 tane transfer edildi embriyo glue ben istedim ama negatif ben çok etkisi oldıguna inanmıyorum maddi olarak ta boş yere verildi diye düşünüyorum inşallah pozitifi hepimiz görürüz
Kesin yaptırın faydası var. Ben yaptırdım.Kızlar embriyo glue yaptıran oldu mu etkisi varmış gebelikte bilgisi olan var mı
38 5.gün 5ba ve 4baSizin yaşınız kaç, embriyolar kaçıncı gündü, kaliteleri nasıldı
Normal günlük işlerinizi yapabilirsiniz, olmuyor zaten belirti,mesela benim ilk gebeliğimde kese göründükten 2 gün sonra adet kanaması gibi kanamam oldu gecenin 3 ünde ağlaya ağlaya acile gittim meğerse yerleşme kanamasıymış. Bugün beta hcg yüksek çıktı çok telaşeli idim ama dün gece sabaha kadar regl ağrısı gibi ağrım oldu ama aşırı ağırılı değil. Dilimin kenarlarından metal tadı gibi tat gelmeye başladı ama son 3 gündür gece çok sık tuvalete çıktım ama bunu ilaçlara bağladım. Ama sabredin enerjinizi kaset test vs vermeyin totem yapın kendinizce çok zor oluyor ama yapın.güzel haberlerinizi alalım inşallahKızlar T+6dan sonra hala ilk baştaki gibi dikkat ettiniz mi günlük yaşamınıza. Ben artık alıştım diye ya da hiçbir belirti yok diye tamamen günlük moduma döndüm ilaçlarımın düzeni hariç yani öyle süpürme yapmıyorum itmiş olmayayım diye o kadar
Embriyolarda iyi kaliteymiş. Rahim içine bakıldı mı polip, yapışıklık vs.38 5.gün 5ba ve 4ba
Yok ne yazık ki rahim filmi bile çekmediEmbriyolarda iyi kaliteymiş. Rahim içine bakıldı mı polip, yapışıklık vs.
İstanbul’da mısınızYok ne yazık ki rahim filmi bile çekmedi
Tebrik ederim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahNormal günlük işlerinizi yapabilirsiniz, olmuyor zaten belirti,mesela benim ilk gebeliğimde kese göründükten 2 gün sonra adet kanaması gibi kanamam oldu gecenin 3 ünde ağlaya ağlaya acile gittim meğerse yerleşme kanamasıymış. Bugün beta hcg yüksek çıktı çok telaşeli idim ama dün gece sabaha kadar regl ağrısı gibi ağrım oldu ama aşırı ağırılı değil. Dilimin kenarlarından metal tadı gibi tat gelmeye başladı ama son 3 gündür gece çok sık tuvalete çıktım ama bunu ilaçlara bağladım. Ama sabredin enerjinizi kaset test vs vermeyin totem yapın kendinizce çok zor oluyor ama yapın.güzel haberlerinizi alalım inşallah
Ayy inşallah darısı bize olsunBende de durumlar aynı çok şükür salı günü keseyi gördük.
Benim pazartesi Daha önce hep hızlı geçen zaman geçmez oldu sizin ne zaman :)Ben de aynı durumdayımkeseyi bir görsem içim rahat edecek. Sıfır belirti ile pozitif geldi, yine sıfır belirti ile devam ediyor
Ben henüz randevu almadım ama Perşembe diye düşünüyorum. Pazartesi mutlu haberler alalım o zamanBenim pazartesi Daha önce hep hızlı geçen zaman geçmez oldu sizin ne zaman :)
Amin Amin Amin sizlerden de güzel haberler gelir inşallahBen henüz randevu almadım ama Perşembe diye düşünüyorum. Pazartesi mutlu haberler alalım o zaman
Amin inşallah4Aa ydı hiçbir sıkıntı olmadı sağlıklı gelen o embriyomu transfer oldum çok şükür hamileyim amin darısı sağlıklıca tez zamanda size olsun inşallah
Tabii ki var, ama bazı testler hatalı sonuç verebiliyor. 5. Günde bile silik çizgi gören arkadaşlarımız var. Yarın sabah testi tekrarlayın, inşallah yine görürsünüz çizgiyiKizlar selam 23 ekim transfer gunum bu sabah 7.gunum elimde kaset test vardi silik cikti ikinci cizgi sizce tutma ihtimali varmidir?
Dünde yaptim yine silik cizgi cikti öglen yapmama ragmen bu yuzden bu sabah bi daha denemek istedim insallah tutunmustur bebegimTabii ki var, ama bazı testler hatalı sonuç verebiliyor. 5. Günde bile silik çizgi gören arkadaşlarımız var. Yarın sabah testi tekrarlayın, inşallah yine görürsünüz çizgiyi
Tutunmuştur o zamanDünde yaptim yine silik cizgi cikti öglen yapmama ragmen bu yuzden bu sabah bi daha denemek istedim insallah tutunmustur bebegim
10 . gün adet olucak sandım o kadar yogundu pozitif amaPozitif görenlerde yerleşme kanaması oldu mu hep olanda hangi gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?