- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.681
Yaa keşke amin dua olsun .O ağrılar bende hala mevcut. Transfer olduğum ilk gün itibariyle oluştu bir daha hiç geçmedi. Ara sıra batmalarda mevcut. O bebeğin tutunmaları
Ben de aynı durumdayımArkadaşlar ben hiç bir şey hissetmiyorum arada unutuyorum bile ne ağrı ne göğüste hassasiyet ne mide bulantısı transferden sonra gaz çok vardı oda bitti gitti benim gibi olup kese görenler var mı korku içimi hiç bırakmıyor
Bende de durumlar aynı çok şükür salı günü keseyi gördük.Arkadaşlar ben hiç bir şey hissetmiyorum arada unutuyorum bile ne ağrı ne göğüste hassasiyet ne mide bulantısı transferden sonra gaz çok vardı oda bitti gitti benim gibi olup kese görenler var mı korku içimi hiç bırakmıyor
Korkarak gittim muayeneye dışarıdan destek aldığımız için oluyor sanırım. Ne zaman transfer oldunuz ?Ben de aynı durumdayımkeseyi bir görsem içim rahat edecek. Sıfır belirti ile pozitif geldi, yine sıfır belirti ile devam ediyor
İlk transferim de yaptirmadim 5ab 5. Gun negatif. 2. Transferde yaptırdım 4bb tutundu ama kimyasal. 3. Bu sefer yine yaptırdım cift embriyo 4bb ve 4bc daha test vermedim. Bence etkisi varKızlar embriyo glue yaptıran oldu mu etkisi varmış gebelikte bilgisi olan var mı
İnşallah vardır bende yaptırdım çok bilmiyorum 2 embriyo transferim oldu 4 Kasım bakalım test vereceğim 3.gün embriyosuİlk transferim de yaptirmadim 5ab 5. Gun negatif. 2. Transferde yaptırdım 4bb tutundu ama kimyasal. 3. Bu sefer yine yaptırdım cift embriyo 4bb ve 4bc daha test vermedim. Bence etkisi var
Doktorum kendi önermisti yardımcı olur dedi bende yaptırdım. Bence 3. Gune daha faydası olur. insallah tutunurlar. Benimde 1 kasım test tarihim.İnşallah vardır bende yaptırdım çok bilmiyorum 2 embriyo transferim oldu 4 Kasım bakalım test vereceğim 3.gün embriyosu
Ayyy inşallah amin pozitif haberlerimizi yazarızDoktorum kendi önermisti yardımcı olur dedi bende yaptırdım. Bence 3. Gune daha faydası olur. insallah tutunurlar. Benimde 1 kasım test tarihim.
16 Ekim transfer tarihim. Bugün t+13. Haftaya gideceğim inşallah. Gözünüz aydın sizin deKorkarak gittim muayeneye dışarıdan destek aldığımız için oluyor sanırım. Ne zaman transfer oldunuz ?
kaçtı ilk değeriniz ve sonra kaç oldu nasıl arttı acabaBenim t+6 da idrar testim pozitif çıktı. Diğer gün de kanda öğrendim. Çıkma ihtimali var.
Benjm 2. Transferim bunda yaptırdım kesin bir garantisi olmamakla etkisi olabilecegi düşünülüyor bazı dr lar etkisi olmadigin soyluyor .. benjm ilk transferim aa kalite idi hiç duymamıştım merkezde hiç bahsetmedi . Negatif oldu. Bu sefer bc kalite transfer oldu merkezden teklif ettiler. Bence kalitesi düşük orta embriyolar için destek bir yöntem olabilir . Elimizden geleni yapmis olmak adına yaptırdıkKızlar embriyo glue yaptıran oldu mu etkisi varmış gebelikte bilgisi olan var mı
Hayırlı olsunBenim t+6 da idrar testim pozitif çıktı. Diğer gün de kanda öğrendim. Çıkma ihtimali var.
Bana yapıldı ayrıca transferden sonra lipid serum takıldı. T+2. gündeyim cumartesi günü yeniden serum almaya hastaneye gidicem. Bu iki yöntemin etkili olabileceği söylendi ama sonuca bakmak lazım.Kızlar embriyo glue yaptıran oldu mu etkisi varmış gebelikte bilgisi olan var mı
Teşekkür ederimHayırlı olsunYa çıkmazsa diye korkum da var duygularım çok karışık yapmalımıyım hiç bilmiyorum
Merhaba canım ben yaptım 2 tane transfer edildi embriyo glue ben istedim ama negatif ben çok etkisi oldıguna inanmıyorum maddi olarak ta boş yere verildi diye düşünüyorum inşallah pozitifi hepimiz görürüzAyyy inşallah amin pozitif haberlerimizi yazarız
Amin inşallahTeşekkür ederimbenim de eşim izin vermiyordu test gününe kadar yapmamı ama dayanamadım erken öğrenmiş olduk. Umarım sizin de pozitif çıkar
Ben hic duymadımArkadaşlar sırf meraktan soruyorum imkansız ama t+12 de negatif sonucu alıp sonra pozitif çıkan oldu mu hiç yani mümkün mü duydunuz mu hiç çevrenizde felan böyle bi hikaye var mı
10 Ekim’de transfer oldum t+18 gittim . Teşekkür ederim16 Ekim transfer tarihim. Bugün t+13. Haftaya gideceğim inşallah. Gözünüz aydın sizin deKaçıncı gün gördünüz keseyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?