Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

O ağrılar bende hala mevcut. Transfer olduğum ilk gün itibariyle oluştu bir daha hiç geçmedi. Ara sıra batmalarda mevcut. O bebeğin tutunmaları
Yaa keşke amin dua olsun .
Benim t+6 dan sonra başladı adette yaklaştigi için mi diye korkuyorum .

Ben de aynı durumdayım keseyi bir görsem içim rahat edecek. Sıfır belirti ile pozitif geldi, yine sıfır belirti ile devam ediyor

Bende de durumlar aynı çok şükür salı günü keseyi gördük.

Kızlar embriyo glue yaptıran oldu mu etkisi varmış gebelikte bilgisi olan var mı
İlk transferim de yaptirmadim 5ab 5. Gun negatif. 2. Transferde yaptırdım 4bb tutundu ama kimyasal. 3. Bu sefer yine yaptırdım cift embriyo 4bb ve 4bc daha test vermedim. Bence etkisi var

İlk transferim de yaptirmadim 5ab 5. Gun negatif. 2. Transferde yaptırdım 4bb tutundu ama kimyasal. 3. Bu sefer yine yaptırdım cift embriyo 4bb ve 4bc daha test vermedim. Bence etkisi var
İnşallah vardır bende yaptırdım çok bilmiyorum 2 embriyo transferim oldu 4 Kasım bakalım test vereceğim 3.gün embriyosu

İnşallah vardır bende yaptırdım çok bilmiyorum 2 embriyo transferim oldu 4 Kasım bakalım test vereceğim 3.gün embriyosu
Doktorum kendi önermisti yardımcı olur dedi bende yaptırdım. Bence 3. Gune daha faydası olur. insallah tutunurlar. Benimde 1 kasım test tarihim.

Kızlar embriyo glue yaptıran oldu mu etkisi varmış gebelikte bilgisi olan var mı
Benjm 2. Transferim bunda yaptırdım kesin bir garantisi olmamakla etkisi olabilecegi düşünülüyor bazı dr lar etkisi olmadigin soyluyor .. benjm ilk transferim aa kalite idi hiç duymamıştım merkezde hiç bahsetmedi . Negatif oldu. Bu sefer bc kalite transfer oldu merkezden teklif ettiler. Bence kalitesi düşük orta embriyolar için destek bir yöntem olabilir . Elimizden geleni yapmis olmak adına yaptırdık

Bana yapıldı ayrıca transferden sonra lipid serum takıldı. T+2. gündeyim cumartesi günü yeniden serum almaya hastaneye gidicem. Bu iki yöntemin etkili olabileceği söylendi ama sonuca bakmak lazım.

Arkadaşlar sırf meraktan soruyorum imkansız ama t+12 de negatif sonucu alıp sonra pozitif çıkan oldu mu hiç yani mümkün mü duydunuz mu hiç çevrenizde felan böyle bi hikaye var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…