- 6 Ocak 2016
- 644
- 180
- 103
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.721
Testin görüntüsü varsa paylaşabilir misin 5.gün embriyosu mu?Kizlar selam 23 ekim transfer gunum bu sabah 7.gunum elimde kaset test vardi silik cikti ikinci cizgi sizce tutma ihtimali varmidir?
Hayirli olsun insallah saglikla buyusun155 betayla pozitif aldım ben de çok şükür beta takibi yapilacak
Cok tesekkur ederim insallahTutunmuştur o zamaniçinizi ferah tutun ve keyfini çıkarın
Evet 5.gün embriyosu bugün 7.günümTestin görüntüsü varsa paylaşabilir misin 5.gün embriyosu mu?
Maşallah tebrik ederim darısı başımıza belirtilerin varmıydı 3.gün embriyosu t+6 gün bugün sadece kaşık ağrım varEvet 5.gün embriyosu bugün 7.günüm
Benimde ilk gunden beri kasık ağrım oldu baska bir belirtim olmadi cok tesekkur ederim insallah hepimizin testleri pozitif cikar emek veren herkes güzel haberleri alırMaşallah tebrik ederim darısı başımıza belirtilerin varmıydı 3.gün embriyosu t+6 gün bugün sadece kaşık ağrım var
Merhabalar ben de aşılama ile hamile kaldım 6cı haftadayım,3 kasımda kontrolüm var, düşük olarak ne belirtiler yaşadınız?Benim de arada sağ ve sol kasıklarıma ağrı giriyor. Birkaç gündür göğüs hassasiyetim azaldı . Öncesinde aşılama ile bebeğim tutmuştu 6. Haftada düşük yaşadım bu ben de travma oldu sanırımbu ara belirti arar oldum
Merhaba ben oradayım. Şimdiye kadarki süreçten çok memnunum, özellikle laboratuvarları çok çok iyi. Transfer hazırlığındayız.Hanımlar aranızda şişli memorialde olan var mı ?
Merhaba Kaçımcı gün embriyosu ve testi ne zaman verdiniz, benim 3. Gün embriyosu bugün 9. Günüm sanırım sözümü bozup kan vericem155 betayla pozitif aldım ben de çok şükür beta takibi yapilacak
Ben yemek yapıyorum sofra kurma .. ev işi olarak çok hafif isleri yapıyorum bulaşıkları ve evi süpürme işini eşim hallediyor.Kızlar T+6dan sonra hala ilk baştaki gibi dikkat ettiniz mi günlük yaşamınıza. Ben artık alıştım diye ya da hiçbir belirti yok diye tamamen günlük moduma döndüm ilaçlarımın düzeni hariç yani öyle süpürme yapmıyorum itmiş olmayayım diye o kadar
Benim 5. Gün embriyosu yarın 9. Gün versem belli olur mu . Normalde test günüm cumartesi. Diyelim negatif çıktı t+9 da . Bir gün sonra beta yükselme ihtimali olur mu .Merhaba Kaçımcı gün embriyosu ve testi ne zaman verdiniz, benim 3. Gün embriyosu bugün 9. Günüm sanırım sözümü bozup kan vericem
olabilir sabredin ,benim testim dün çıktı ama yapmadım hiç test totem yaptım. ama vücut illa ki hafif haffif sinyallerini veriyor eğer betanız yükseksek.beta bir anda fırlayabiliyor.kendinize boşuna stres yaratmayın .Benim 5. Gün embriyosu yarın 9. Gün versem belli olur mu . Normalde test günüm cumartesi. Diyelim negatif çıktı t+9 da . Bir gün sonra beta yükselme ihtimali olur mu .
Benim 5. Gün embriyosu yarın 9. Gün versem belli olur mu . Normalde test günüm cumartesi. Diyelim negatif çıktı t+9 da . Bir gün sonra beta yükselme ihtimali olur mu .
3 gün embroyosu benimde 13 gün kanda 155 çıktı cuma günü adet olacak gibi lekelendim bence sabırlı olunMerhaba Kaçımcı gün embriyosu ve testi ne zaman verdiniz, benim 3. Gün embriyosu bugün 9. Günüm sanırım sözümü bozup kan vericem
13 günHayirli olsun insallah saglikla buyusunkacinci gunde veridiniz kan testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?